Britney Spears bestempeld als 'racistisch' na postexploratie ex-echtgenoot

Inhoudsopgave:

Britney Spears bestempeld als 'racistisch' na postexploratie ex-echtgenoot
Britney Spears bestempeld als 'racistisch' na postexploratie ex-echtgenoot
Anonim

Britney Spears is online bestempeld als 'racist' na een online ruzie met haar ex-man, Kevin Federline.

Kevin Federline heeft beweerd dat zijn zonen Britney Spears niet willen zien

Spears is momenteel in het midden van een openbare ruzie met haar ex-man Kevin Federline, die vorige week DailyMail.com vertelde dat hun zonen Sean, 16, en Jayden, 15, hun moeder niet willen zien. Dit bracht Spears ertoe om terug te slaan in een lang bericht op Instagram waarin hij Federline's ouderschap aanviel.

Sommige fans keken de Grammy-winnende artiest echter een oogje in het zeil, toen ze beweerde dat de jongens opgroeiden in een huishouden dat "meer wiet heeft dan Ludacris, 50 Cent, Jay Z en Puff Daddy samen." Reageren op sociale media waren er snel bij om erop te wijzen dat alle vier de mensen die ze noemde als marihuanarokers zwart waren.

Kevin Federline reageerde door video's online te plaatsen van Britney Spears die ruzie maakt met haar zonen

"Britney was hier VERKEERD voor en het zou niet de eerste keer zijn dat ze twijfelachtige opmerkingen maakt over zwarte artiesten. Einde," lees een opmerking.

"Dus iedereen negeert gewoon hoe BritneySpears aannam dat een stel zwarte rappers wiet rookten en succesvolle zwarte miljonairs vergeleek met haar spermafabriek, geen baan met een babypapa?" zei een andere persoon.

"Britney Spears noemde een stel zwarte rappers om een vergelijking te maken over wiet. Waarom die specifieke mensen? En ze zijn allemaal zwart", vroeg een derde zich af.

"Jay Z en 50 hebben de beroemde uitspraak gedaan dat ze geen drugs gebruiken. De enige reden dat ze ze heeft genoemd is omdat ze zwart zijn. Het racisme sprong eruit.." verklaarde een vierde.

Britney Spears moeder werd ooit beschuldigd van racisme

britney-spears-and-lynne-spears-mama
britney-spears-and-lynne-spears-mama

Vorig jaar werd de moeder van Britney Spears, Lynne Spears, gedwongen de bewering van acteur Columbus Short te ontkennen dat ze hem ooit met het 'n-woord' noemde.

“Ik wil heel duidelijk zijn. Die vreselijke woorden staan niet in de verste verte in mijn vocabulaire', zei de voormalige onderwijzer, 65, in een verklaring aan Page Six. “Ik zou dat nooit tegen iemand zeggen, laat staan mijn dochter. Ooit.”

Scandal-ster Short, 38, beweerde in zijn autobiografie uit 2020, Short Stories, dat hij Lynne of haar ex-man Jamie in 2003 de racistische smet hoorde gebruiken om hem te beschrijven. Het kwam erop neer dat het paar een kortsluiting had - leefde romantiek nadat hij haar achtergronddanseres en choreograaf werd.

Brintey speren moeder ontkent Columbus Short N-woord te noemen
Brintey speren moeder ontkent Columbus Short N-woord te noemen

"Ik zat naast [Britney] terwijl ze met hen aan het huilen was terwijl ze het op de luidspreker had", schreef hij. Vervolgens beweert hij dat een van de ouders van de zangeres haar vroeg: "Waarom f–king die n–ger?"

De vader van vier herinnerde zich dat Britney naar hem keek "zo verontschuldigend, wetende dat ik het had gehoord." Hij schreef in het boek: "Ik schudde mijn hoofd en zei niets, want wat viel er te zeggen?"

Hoewel Brits vader Jamie, 68, niet publiekelijk op de claim heeft gereageerd, vertelt een bron dicht bij hem aan Us Weekly: In die periode was hij niet betrokken bij Britney's zaken. Hij was er niet; hij werkte niet met haar. Hij wist hier niets van. Hij is een erg religieuze man en zou zo niet praten.'

Aanbevolen: