Kanye West pronkt met nieuwe armtattoo nadat ze Pete Davidson in het openbaar heeft afgewezen

Inhoudsopgave:

Kanye West pronkt met nieuwe armtattoo nadat ze Pete Davidson in het openbaar heeft afgewezen
Kanye West pronkt met nieuwe armtattoo nadat ze Pete Davidson in het openbaar heeft afgewezen
Anonim

Kanye West viert de scheiding van zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian van Pete Davidson.

Kanye West heeft bijpassende tatoeages met Lil Uzi Vert en Steve Lacy

De rapper, 45, toonde de bijpassende armtattoo die hij ontving met rappers Lil Uzi Vert, 27, en Steve Lacy, 24, in een foto die dinsdag werd gepost. "We zijn hier technisch gezien voor altijd", verklaarde de nieuwe inkt.

Op de foto, die is geplaatst door tattoo-artiest Meza Afram en Lacy, heeft West zijn arm uitgestrekt terwijl hij naast Uzi en Steve poseerde. De "GoldDigger"-kunstenaar staarde naar zijn verse inkt terwijl hij gekleed was in een gescheurde zwarte top. De nieuwste inkt komt nadat Kanye opnieuw onder vuur kwam te liggen omdat hij opnieuw uithaalde naar Kim Kardashian's nu ex-vriend Pete Davidson. Het gerucht gaat dat de King Of Staten Island-acteur op zoek is naar "traumatherapie" na maandenlang online lastigvallen door rapper Kanye West.

Kanye West maakte een nepbericht waarin hij beweerde dat Pete Davidson niet meer leefde

Een bron vertelde maandag aan People: "[Davidson] is grotendeels in traumatherapie geweest [vanwege Kanye]. De aandacht en negativiteit van Kanye en zijn capriolen is een trigger voor [Pete], en hij is moest hulp zoeken." Op maandag plaatste West een feestelijke nep-krantenpagina waarin hij beweerde dat Pete Davidson dood was nadat hij had gemeld dat hij gescheiden was van de moeder van zijn vier kinderen, Kim Kardashian. In een sindsdien verwijderde afbeelding van een nep-New York Times-krant, winkelde West-foto de kop "Skete Davidson dood op 28-jarige leeftijd."

De "Stronger"-rapper voegde ook een duistere regel toe met de tekst: "Kid Cudi wilde begrafenis spelen, maar was bang voor flessenwerpers." Dit verwees naar een incident waarbij toeschouwers op het Rolling Loud Miami-festival in juli waterflessen gooiden naar Kid Cudi, 38. Cudi's vriendschap met West verzuurde over zijn vriendschap met Davidson. Ondanks hun schijnbare breuk, zou Davidson "geen spijt" hebben van zijn negen maanden durende relatie met Kardashian. The People-bron voegde toe: "[Pete] heeft geen spijt dat hij met Kim is uitgegaan en wil dat het heel duidelijk wordt gemaakt dat ze hem alleen maar heeft gesteund tijdens hun relatie… In de toekomst wil hij zich gewoon op zijn carrière concentreren."

Kanye West maakte een muziekvideo waarin hij Pete Davidson aanviel

In maart bracht Kanye West een claymation-video uit voor zijn nummer "Eazy", met The Game. In de videoclip is te zien hoe hij gewelddadige handelingen pleegt tegen een personage dat lijkt op liefdesrivaal Pete Davidson.

West ging in maart ook naar sociale media en beweerde dat hij "echt bezorgd" was dat Davidson Kim "verslaafd zou maken aan drugs", en voegde eraan toe: "Hij is elke twee maanden in afkickkliniek."

Kim Kardashian en Pete Davidson gingen naar verluidt vorige week uit elkaar nadat ze moeite hadden om hun schema's te laten werken. De grappige man is momenteel aan het filmen in Australië. Het stel was negen maanden aan het daten nadat hun romance in oktober 2021 begon, op de rug van Kim die Saturday Night Live organiseerde.

Aanbevolen: