Pete Davidson verwerpt Kanye West voor de eerste keer in het openbaar

Inhoudsopgave:

Pete Davidson verwerpt Kanye West voor de eerste keer in het openbaar
Pete Davidson verwerpt Kanye West voor de eerste keer in het openbaar
Anonim

Pete Davison is relatief stil gebleven over de ex-man van Kim Kardashian, Kanye West, die daarentegen niet bang is geweest om in het openbaar naar de komiek te kijken. Maar dat is allemaal veranderd, aangezien Pete de rapper voor de gek hield in zijn laatste stand-uproutine.

De Saturday Night Live-ster maakte verschillende verwijzingen naar Ye tijdens zijn set op Netflix Is A Joke: The Festival. Hij ging eerst in op de bewering dat Kanye mensen heeft verteld dat Pete hiv-positief is.

Pete gaat in op Kanye's bewering dat hij hiv heeft

“Ik heb een heel raar jaar gehad. Ik had dit jaar een aids-angst', vertelde Pete aan de menigte. "Ja, dat deed ik, en je zegt:" Pete, wauw, wat gebeurt er in je leven? Deel je naalden? Gebruik je heroïne? Heb je tonnen onbeschermde seks?'”

Hij voegde eraan toe dat zijn vriend en collega-komiek John Mulaney een interessante suggestie had om het agressieve gerucht van Kanye te bestrijden. John Mulaney belde me en hij zei 'AIDS? Je zou een gerucht moeten verspreiden dat hij polio heeft', zei Pete. “Mijn dokter vertelde me dat ik geen aids heb, ik zie er gewoon uit alsof ik het heb. Het is iets heel anders.”

Later op de set nam Pete een prik in de beruchte voorspelbaarheid van Kanye en gaf hij toe dat hij gewoon wacht tot hij opduikt in de stijl van Mrs. Doubtfire - een verwijzing naar de film uit 1993 waarin het personage van Robin William zich verkleedt als een vrouwelijke oppas om tijd met zijn kinderen door te brengen.

"Heeft iemand anders stiekem gehoopt dat Kanye een 'Mrs. Twijfel'?” zei Piet. "En ze komen op een dag thuis en zeggen: 'Dit is de nieuwe huishoudster', en hij zegt: 'Wat is er, fam?'"

Pete is sinds vorig jaar aan het daten met Kim, nadat ze had aangekondigd dat ze in februari 2021 haar huwelijk met Kanye West zou beëindigen. Kanye sprak zijn ongenoegen uit over het feit dat Kim met de komiek uitging. Hij ging zelfs zo ver dat hij een geanimeerde videoclip uitbracht voor zijn nummer "Eazy", waarin je Pete levend begraaft.

"God red me van die crash, zodat ik Pete Davidson's kont kan verslaan", de tekst van het lied dat werd voorgelezen.

Kanye deelde ook sms-berichten van Pete online waarin de SNL-ster de rapper vroeg zijn aanhoudende vete met Kim buiten het publieke oog te houden. 'Hé, het is Skete. Kun je alsjeblieft even de tijd nemen en kalmeren. Het is 8 uur 's ochtends en het hoeft niet zo te zijn', schreef Pete in de teksten, die in maart werden uitgebracht.

“Kim is letterlijk de beste moeder die ik ooit heb ontmoet. Wat ze voor die kinderen doet, is geweldig en je hebt zoveel geluk dat ze de moeder van je kinderen is, ging hij verder. “Ik heb besloten dat ik je ons niet meer op deze manier laat behandelen en ik ben er klaar mee om stil te zijn. Groei de fk op.”

Terwijl eerdere rapporten zeiden dat Pete SNL ervan weerhield grappen te maken over het controversiële gedrag van Kanye, lijkt de komiek opnieuw te hebben nagedacht over zijn beslissing om Ye niet te gebruiken als materiaal in zijn comedy-routines.

Aanbevolen: