Zelfs voor duizenden per week stoppen de kindermeisjes van Jennifer Lopez regelmatig

Inhoudsopgave:

Zelfs voor duizenden per week stoppen de kindermeisjes van Jennifer Lopez regelmatig
Zelfs voor duizenden per week stoppen de kindermeisjes van Jennifer Lopez regelmatig
Anonim

Zijn kinderen de volgende op de agenda voor Ben Affleck en Jennifer Lopez? Laat de speculatie maar beginnen… wat we zeker weten, is het schema van Jennifer Lopez, dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. In feite is dit een probleem voor J-Lo sinds haar dagen met Marc Anthony.

In het volgende kijken we terug op hoe J-Lo in staat was om een carrière in evenwicht te brengen met een tweeling. Daarnaast zullen we een licht werpen op hoe Lopez voor haar oppas zorgde en hoe ze werden gecompenseerd. Hoewel het gerucht gaat dat de helpers een fortuin verdienden, was de baan allesbehalve permanent voor degenen die besloten het op zich te nemen.

Jennifer Lopez en Marc Anthony blijven vandaag onder vriendschappelijke voorwaarden

Getrouwd voor een decennium, Jennifer Lopez en Marc Anthony rondden hun scheiding af in 2014. De afgelopen jaren sprak Lopez over haar tijd samen met Marc Anthony. Volgens het popicoon verloor ze zichzelf onderweg, dit bleek een belangrijke reden voor de scheiding te zijn.

“Ik herinner me dat ik in het begin door therapie ging, weet je, een beetje in mijn late jaren '30 en er werd veel gepraat over van jezelf houden en ik dacht: 'Ik hou van mezelf. Maar het was duidelijk dat ik al deze dingen deed in, zoals, mijn persoonlijke relaties die niet leken alsof ik van mezelf hield, maar ik begreep het concept ervan niet eens. Het kostte tijd en het is een reis en het is nog steeds een reis voor mij.”

J-Lo zou beseffen dat de beslissing de juiste was, aangezien zij en Marc Anthony beter geschikt bleken te zijn als vrienden, op vriendschappelijke voet sinds de scheiding.

“Marc en ik zijn goed zoals we nu zijn”, zei de ster van Second Act.“Er is een reden dat we niet samen zijn, maar we zijn goede vrienden en we zijn samen ouders. We werken zelfs samen aan een Spaans album. Dat is ons nog beter bevallen. We ontmoetten werken, en dat is waar we echt magisch zijn, als we samen op het podium staan, en dus laten we het daar. Dat is het, verklaarde ze in een interview in 2017.

Haar huwelijk was destijds niet zo gemakkelijk en de zorg voor de kinderen ook niet…

Jennifer Lopez was in 2008 bereid tot een premie voor kindermeisjes

Als we de geruchten mogen geloven, werd er gespeculeerd dat Lopez meer dan tien jaar geleden bereid was veel geld uit te geven aan hulp bij de tweeling. Het gerucht ging dat het bedrag van $2.250 per week was.

Ondanks de hoge compensatie speculeerde de National Enquirer dat J-Lo's zoektocht naar een oppas als 'een draaideur' was. De overtuiging is dat J-Lo de kindermeisjes overwerkte en dat de baan uiteindelijk veel te veeleisend was voor de meesten om mee om te gaan.

"Waarschijnlijk meer weglopen van de baan", vertelde een insider aan het tijdschrift. “Normaal gesproken huren mensen die enorme sommen geld verdienen en veel professionele en sociale verplichtingen hebben een oppas in voor elk kind, vooral voor pasgeborenen. Maar het is alsof Jennifer verwacht dat een oppas niet alleen voor beide tweelingen zorgt, maar ook dat ze 16 uur per dag, zeven dagen per week werkt!”

Er wordt gezegd dat de eerste oppas maar een week duurde en volgens Today, hoewel de tweede oppas geweldig was, was het gewoon allemaal te veel.

"Ze huurden een tweede oppas in, die geweldig was met de tweeling, maar ze kon zulke lange uren niet werken zonder pauze", zei de bron. "Nadat die oppas ontslag nam, begon het paar wanhopig op zoek te gaan naar oppas nr. 3."

J-Lo heeft dit probleem nooit echt aangepakt - hoewel ze in werkelijkheid een behoorlijk werkpaard is gebleven. Lopez gaf wel toe dat deze factor de kinderen soms boos heeft gemaakt.

Jennifer Lopez heeft onthuld dat haar kinderen soms problemen hebben met haar opvoedingsstijl

De pandemie zorgde ervoor dat iedereen langzamer ging werken en dat geldt ook voor J-Lo. Plotseling zat ze te eten met de kinderen, iets wat Lopez zelf toegaf dat al heel lang niet meer had plaatsgevonden.

Lopez onthulde verder dat haar kinderen spraken over wat er niet werkte aan hun relatie, zoals Lopez constant aan het werk was. De zanger gaf toe dat het veel dingen voor het gezin heeft veranderd.

"Ze hebben ons op een andere manier nodig", vervolgde ze. "We moeten vertragen en we moeten meer verbinding maken. En, weet je, ik wil dingen niet missen. En ik realiseerde me: " God. Ik zou dat gemist hebben als ik hier vandaag niet was geweest."

Een waardevolle les voor Lopez en de familie.

Aanbevolen: