8 Beroemde koppels-fans geroepen omdat ze nep lijken

Inhoudsopgave:

8 Beroemde koppels-fans geroepen omdat ze nep lijken
8 Beroemde koppels-fans geroepen omdat ze nep lijken
Anonim

Een relatie in het openbaar hebben kan niet gemakkelijk zijn, en als mensen overal om je heen constant twijfelen aan de legitimiteit van hun romance, kan het alleen maar moeilijker worden. Dat gezegd hebbende, er bestaan neprelaties voor publiciteit, maar meestal komen fans er nooit achter als ze goed worden georkestreerd.

Deze lijst gaat over enkele van de meest relevante relaties die mensen hebben genoemd vanwege schijnbare nep- of PR-stunts. Velen van hen zijn al lang voorbij, maar fans zijn er nog steeds niet overheen.

8 Taylor Swift en Tom Hiddleston

Taylor Swift had het net uitgemaakt met Calvin Harris toen ze werd gezien met Thor-ster Tom Hiddleston op het 2016 Met Gala. Sindsdien leken de twee er bij verschillende gelegenheden geslagen en gelukkig verliefd uit te zien. Met hoe plotseling hun liefdesaffaire serieus leek te worden, werden fans sceptisch en vermoedden dat hun romance een PR-stunt was. Tom was er destijds snel bij om die misvattingen weg te nemen.

"Nou, eh. Hoe kan ik dit het beste zeggen? Dat idee is - kijk, de waarheid is dat Taylor Swift en ik samen zijn, en we zijn erg gelukkig. Bedankt voor het vragen. Dat is de waarheid. Het is niet een publiciteitsstunt", verduidelijkte hij. Toen hun wervelende romance eindigde na drie intense maanden, begonnen fans meer in hun liefde te geloven, waarbij Taylor naar verluidt het nummer "Getaway Car" aan hem opdroeg. En ze lijken op goede voet te zijn geëindigd.

"Taylor is een geweldige vrouw", zei Tom toen ze uit elkaar gingen. "Ze is genereus en aardig en lief, en we hadden de beste tijd. Natuurlijk was het echt."

7 Kim Kardashian en Pete Davidson

Kim Kardashian's scheiding van Kanye West was rommelig, en daarom, en Kris Jenner's bekende beheersing van het verhaal als het gaat om het beschermen van haar familie, dachten mensen dat Kim's relatie met Pete Davidson nep was. Ze zijn onlangs uit elkaar gegaan na negen maanden samen, naar verluidt vanwege hun veeleisende schema's, en hoewel sommige mensen nog steeds twijfelen hoe echt hun liefde was, hebben mensen die dicht bij Kim stonden gezegd dat ze er tijdens hun relatie gelukkiger uitzag dan in een lange tijd.

6 Zac Efron en Vanessa Hudgens

De tijdlijn van de relatie tussen Zac Efron en Vanessa Hudgens maakte mensen destijds een beetje achterdochtig, daar bestaat geen twijfel over. Het paar op het scherm bracht hun romance tot leven toen ze verliefd werden op de High School Musical-set, en hun relatie eindigde gemakkelijk na de laatste film van de franchise.

Ze hebben echter altijd veel over elkaar gezegd en denken met veel plezier terug aan hun tijd samen, dus deze geruchten lijken ongegrond.

5 Henry Cavill en Kaley Cuoco

Kaley Cuoco en Henry Cavill hielden het niet lang vol, wat de belangrijkste reden was waarom mensen hen uitriepen. De Big Bang Theory-ster ging op een paar zeer openbare dates met Henry rond de tijd dat Man of Steel op het punt stond uit te komen, wat leidde tot de geruchten dat de relatie een publiciteitsstunt was, en eindigde in slechts twee weken.

4 Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp

Fans hebben de neiging om te denken dat wanneer een relatie handig de aandacht vestigt op een aankomend project, het waarschijnlijk een PR-stunt is. Dat was het geval met Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp.

Ze begonnen eind 2018 te daten, vlak voor de release van hun film The King, maar daarna bleven ze samen tot begin 2020, dus ongeacht hoe of waarom hun relatie begon, ze hielden duidelijk van elkaar.

3 Jennifer Lopez en Ben Affleck

Het klinkt nu misschien gek, maar toen Jennifer Lopez en Ben Affleck aankondigden dat ze na bijna 20 jaar weer bij elkaar zouden komen, waren er mensen die geloofden dat het nep was. Nu is het echter bijna onmogelijk om aan hun liefde te twijfelen. Ze zijn onlangs getrouwd in Nevada en hebben een prachtige huwelijksreis doorgebracht in Europa.

2 Kim Kardashian en Kris Humphries

Een tijdje dachten mensen dat de relatie van de socialite met basketballer Kris Humphries een ander masterplan van Kris Jenner was, maar in een zeer kwetsbaar essay geschreven voor The Players Tribune, ontkende Kris Humphries het ondubbelzinnig.

"Er is zeker veel over die wereld dat niet helemaal echt is. Maar onze werkelijke relatie was 100% echt", zei hij. "Toen het duidelijk was dat het niet werkte… wat kan ik zeggen? Het was klote."

1 Megan Fox en machinegeweer Kelly

Het was waarschijnlijk meer uit ongeloof dat fans erop wezen dat de romance van Megan Fox en Machine Gun Kelly een hoax was, maar sinds hun verloving hebben de meeste mensen het idee geaccepteerd. Ze hebben voor enige controverse gezorgd met hun soms overdreven openbare relatie, maar ze lijken onmogelijk gelukkig en verliefd, en ze verdienen het.

Aanbevolen: