Waarom Fixer Upper: Welcome Home's Chip en Joanna Gaines werden geroepen door een stel dat ze zouden helpen

Inhoudsopgave:

Waarom Fixer Upper: Welcome Home's Chip en Joanna Gaines werden geroepen door een stel dat ze zouden helpen
Waarom Fixer Upper: Welcome Home's Chip en Joanna Gaines werden geroepen door een stel dat ze zouden helpen
Anonim

In de loop der jaren heeft HGTV een lange lijst met populaire shows uitgezonden waar fans alles over willen weten. Nu bijvoorbeeld HGTV's My Lottery Dream Home populair is geworden, willen fans weten of de show echt is en hoe ze eraan kunnen komen. Nadat de finale van My Lottery Dream Home ergens in de toekomst is uitgezonden, lijkt het echter waarschijnlijk dat de show grotendeels zal worden vergeten.

Tussen 2013 en 2018 werden vijf seizoenen van de show Opknapper uitgezonden op HGTV. In die tijd kregen veel kijkers het gevoel dat ze Joanna en Chip Gaines goed kenden. Als gevolg hiervan waren de meeste fans van het paar enorm teleurgesteld toen werd onthuld dat Opknapper na het vijfde seizoen eindigde. Met dat in gedachten is het niet zo verwonderlijk dat fans met geruchten kwamen waarom de show eindigde zoals Joanna de show stopte om een huidverzorgingslijn te starten. De Gaines zijn echter terug op televisie en hosten nu Fixer Upper: Welcome Home. Nu de Gaines weer in de schijnwerpers staan, is het fascinerend om te zien waarom ze werden uitgeroepen.

Waarom dit stel zich misleid voelde door Joanna en Chip Gaines

Tijdens elke aflevering van Opknapper en zijn revivalshow Opknapper: Welkom Thuis, worden Chip en Joanna Gaines verondersteld een stel te helpen hun droomhuis te vinden. De manier waarop ze dit bereiken, is door het paar te helpen een vervallen huis te vinden dat goedkoop is in een verder welvarende buurt en ze vervolgens door het renovatieproces leiden. Als de dingen werken zoals ze zouden moeten, is dat een perfect recept voor gezinnen die voor minder geld in een huis belanden waar ze van houden.

Natuurlijk, als alles goed zou werken en elk paar dat op Opknapper en Opknapper: Welcome Home ging blij was met hun ervaring, zou dit artikel niet bestaan. Het bleek dat een stel dat tijdens het derde seizoen van de show op Opknapper ging, zo ongelukkig was met hun ervaring dat ze met de pers spraken nadat er iets traumatisch was gebeurd.

Na te hebben samengewerkt met Joanna en Chip Gaines, kochten en renoveerden Ken en Kelly Downs een huis in Waco, Texas. Tijdens de resulterende aflevering van Opknapper die in 2016 werd uitgezonden, leek het er zeker op dat de Downs blij waren met hun nieuwe huis. Toen, in 2017, werd het nieuwe huis van de Downs zwaar beschadigd en als gevolg daarvan werd de mening van het paar over hun ervaring onthuld.

Op een nacht in 2017 reed een auto tegen het huis van Kelly en Ken Downs aan terwijl ze sliepen, wat duidelijk een enorme hoeveelheid schade zou hebben aangericht. Omdat een auto die tegen een huis botst altijd nieuws zal zijn, werden de Downs door de Waco Tribune-Herald geïnterviewd over hun ervaring. Tijdens dat interview maakten de Downs van de gelegenheid gebruik om hun woede te uiten over de uitkomst van hun HGTV-ervaring.

Toen Ken en Kelly Downs besloten om hun Waco-huis te kopen terwijl ze met Chip en Joanna Gaines te maken hadden, werden ze ertoe gebracht te geloven dat de buurt waar ze zouden wonen idyllisch was. Volgens wat de Downs zeiden tijdens het bovengenoemde interview, werden ze echter volledig misleid door de Gaines, die mede-eigenaar zijn van Magnolia Reality, en Waco.

“Het is hier net het Wilde Westen. Er is veel commotie geweest vanuit de bars en de winkel aan de overkant. Het is vanaf het begin een probleem geweest. We wonen hier anderhalf jaar en voelen ons bedrogen door de stad Waco en Magnolia Re alty.” Nog steeds niet door, Ken en Kelly Downs spraken over "geïntimideerd en lastiggevallen" te zijn door hun Waco-buren en legden uit waarom mensen in het gebied boos op hen waren. "Mensen hebben geklaagd dat hun belastingen omhoog gaan omdat we hierheen zijn verhuisd. Winkeleigenaren hebben geklaagd over belastingen."

Chip Gaines' voormalige partner riep hem ook uit

Voordat Chip Gaines een van de grootste sterren van HGTV werd, was hij een kleine ondernemer naast John Lewis en een andere partner die samen Magnolia Reality oprichtten. In 2017 sprak Lewis met People over zijn Gaines en onthulde dat ze al tien jaar vrienden waren. Helaas eindigde hun vriendschap volgens Lewis echter plotseling toen Gaines geld verzilverde nadat hij zijn voormalige zakenpartner had bedrogen.

Volgens John Lewis kocht Chip Gaines het eigendom van zijn beide voormalige partners in Magnolia Re alty voor $2.500 per stuk en verbrak toen permanent alle communicatie. Vervolgens zegt Lewis dat twee dagen later werd aangekondigd dat Gaines een deal had getekend om Opknapper mede te hosten. Natuurlijk, zodra Gaines een tv-ster werd, zou de gratis publiciteit die Magnolia Reality als resultaat kreeg, het bedrijf vrijwel zeker veel meer waard maken. Als gevolg hiervan hebben Lewis en zijn andere voormalige partner Richard Clark Chip Gaines in 2017 aangeklaagd voor $ 1 miljoen wegens vermeende fraude.

In reactie op de rechtszaak noemde de advocaat van Chip Gaines de beschuldigingen "onverdiend". Uiteindelijk werd de rechtszaak tegen Gaines buiten de rechtbank gegooid toen rechter Jim Meyer van Waco's 170e State District Court een motie voor een kort geding toekende. Na de overwinning van de rechtbank sprak de advocaat van Gaines de rechtszaak aan.

“We zijn blij dat we de kans hebben om de feiten voor de rechtbank te brengen en, uiteraard, heeft rechter Meyer de zaak doorgenomen die tegen de heer Gaines was ingediend. We zijn blij dat we dit eindelijk hebben opgelost. Ik denk dat het vanaf het begin ons standpunt was dat Mr. Gaines niets verkeerd deed. Dat hebben we altijd al gezegd.”

Aanbevolen: