10 beroemdheden die hun eigen YouTube-kanalen begonnen

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die hun eigen YouTube-kanalen begonnen
10 beroemdheden die hun eigen YouTube-kanalen begonnen
Anonim

De explosie van sociale media begon echt met de oprichting van Twitter en YouTube, waardoor gewone mensen kleine beroemdheden werden. Influencers en YouTubers hebben alleen al in het afgelopen decennium een enorme ontwikkeling doorgemaakt, omdat onbekende gezichten hun weg hebben gevonden naar miljoenen abonnees. Hoewel de schoonheid van YouTube meestal afkomstig is van het open platform om iedereen hun vijftien minuten roem te geven, betekent dat niet dat beroemdheden ook hun dagelijkse routines niet willen delen. Of ze nu willen gamen, vloggen of gewoon plezier hebben, deze 10 beroemdheden gebruiken hun YouTube-kanalen met trots om te laten zien wie ze zijn.

10 Noah Schnapp-samenwerkingen en uitdagingen

Toen het in 2016 groots werd met de release van Stranger Things, is Noah Schnapp geen onbekende voor het publiek. In 2019 wilde hij echter bepalen hoe hij werd gezien en startte hij zijn eigen YouTube-kanaal. Door samen te werken met vrienden aan een aantal van de wilde uitdagingen op internet, geniet Schnapp van de willekeurige momenten van gewoon een kind op YouTube te zijn. Het draait allemaal om lachen, leven en gewoon plezier maken.

9 Zac Efron houdt niet tegen

Zac Efron is dol op avontuur in zijn leven. De acteur heeft naam gemaakt met zijn actieve levensstijl, en presenteerde zelfs Down to Earth met Zac Efron, waar hij gezonde en duurzame manieren onderzoekt om over de hele wereld te leven. Zijn YouTube-kanaal ziet dezelfde interesse verschijnen in zijn twee series: "Off the Grid" en "Gym Time". Hij concentreert zich op fitness en het buitenleven en wil zijn passies en levensstijl met de wereld delen.

8 Gordon Ramsay deelt zijn kennis

Er zijn er maar weinig in de kookwereld die zo vereerd zijn als Gordon Ramsay, en de chef-kok is zich terdege bewust van de invloed die hij op het publiek heeft. Terwijl hij groot werd in de VS vanwege zijn opvliegendheid en creatieve beledigingen in Hell's Kitchen, heeft de chef sindsdien een 180 gedaan en de wereld kennis laten maken met andere kanten van zijn persoonlijkheid. Zijn YouTube-kanaal benadrukt die passie voor zijn vak en met zijn familie (inclusief zijn kinderen) deelt hij tips, recepten, trucs en af en toe een uitdaging om video's leuk en herkenbaar te maken. Het publiek lijkt dol te zijn op de zachtere kant van de beroemde chef-kok, aangezien hij meer dan 10 miljoen abonnees heeft bereikt, wat een 10 Million Subscriber Burger Video maakt om dit te vieren.

7 Christy Carlson Romano houdt het echt

De fascinatie voor kindacteurs houdt nooit op, vooral kinderen die op Disney Channel zijn opgegroeid. Christy Carlson Romano domineerde de wereld van Disney in de vroege jaren 2000 en hoewel ze niet veel op het grote scherm is gesprongen, is ze samen met haar man een YouTube-kanaal begonnen om echt in die erfenissen te komen. Romano nodigt andere voormalige kindsterren uit om haar in de keuken te vergezellen en brengt de nostalgie naar voren terwijl het publiek ook enkele van de meer kwetsbare delen van het leven in de schijnwerpers laat begrijpen.

6 Jack Black sluit zich aan bij de gamers

Jack Black sloot zich aan bij de wereld van online gaming en vlogs en stortte zich op YouTube met zijn kanaal JablinskiGames. In tegenstelling tot andere beroemdheden die streven naar glans en perfectie in hun montage, kwam Black op de amateurroute, niet proberend om indruk te maken met naam of status, maar gewoon te genieten van de luchtige wereld van gamecontent. Hoewel games centraal staan, vallen zijn video's ook onder vloggen en running gags, en hij heeft zelfs gespeeld met oude arcade-games. Muziek is tegenwoordig niet zijn enige passie - games brengen al het plezier dat hij nodig heeft.

5 Josh Peck deelt gewoon zijn leven

Als kindsterretje reed Josh Peck jarenlang op zijn Nickelodeon-roem. Terwijl hij zowel in tv als in film de schermen weer raakt, begint hij ook op kleinere schaal te pronken met zijn leven via zijn YouTube-kanaal Shua Vlogs. In navolging van hem, zijn vrouw en vele vlogvrienden houdt Josh Peck zijn avonturen, trivia en mijlpaalmarkeringen bij, en de acteur is zelfs doorgegaan met het maken van een podcast Curious met Josh Peck.

4 Brie Larson bracht wat gezond verstand

De Covid-19-pandemie zorgde voor een langdurige lockdown voor een groot deel van de wereld en als gevolg daarvan begonnen mensen gek te worden. Terwijl ze alleen thuis zat, koos Brie Larson ervoor om de wereld te bereiken door haar eigen YouTube-kanaal te starten. Met video's over alles, van Animal Crossing tot gezond koken tot verhalen en meer, vocht Larson tegen de trollen om de alledaagse elementen van lockdown leuk te maken. Hoewel ze sindsdien een pauze heeft genomen van YouTube, is haar hoogwaardige inhoud er nog steeds voor fans om van te genieten.

3 Angela Kinsey blijft koken

Angela Kinsey's naam blijft opduiken terwijl zij en Jenna Fischer de geheimen van The Office zijn begonnen met het uitzenden van de geheimen van The Office op hun podcast Office Ladies. Hoewel de bekroonde podcast een deel van haar tijd in beslag neemt (inclusief het boek dat het duo schreef en uitbracht), zet ze familie nog steeds op de eerste plaats in haar YouTube-kanaal Baking with Josh & Ange. Het kanaal wordt aanbeden om zijn gezonde inhoud en volgt het getrouwde stel terwijl ze eenvoudige recepten leren en laten zien hoe je plezier kunt hebben in de keuken.

2 Dwayne Johnson houdt dingen gezond

Zac Efron is niet de enige ster die video's maakt over hoe je een gezonde levensstijl kunt leiden. Dwayne "The Rock" Johnson geeft een kick door zijn eigen trainingsvideo's naar het kleine scherm te brengen. Zijn YouTube-kanaal bevindt zich op de grens tussen een gezonde status en de status van beroemdheid, aangezien de ster niet alleen training biedt, maar ook Q&A-tijd, trailers, clips en The Rock Reacts-video's.

1 Dylan O'Brien blijft nederig

Voor zijn dagen in Teen Wolf of het bestrijden van WCKD in de Mazerunner-serie, was Dylan O'Brien een kind van de jaren '90 zoals alle andere. Dat betekent dat de oprichting van YouTube een tijd was voor pure komedie en zijn kanaal, moviekidd826, bewijst het. O'Brien pronkte met eenvoudige schetsen van vóór zijn roem en bewees dat hij zijn humor en nederigheid had lang voor zijn grote doorbraak. Hoewel hij niet overdreven actief meer is op het kanaal, heeft hij in 2018 wel een nieuwe video geüpload tot grote opwinding van veel fans, dus er is altijd hoop op nieuwe inhoud.

Aanbevolen: