10 beroemdheden die hun eigen talkshows hebben gehad

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die hun eigen talkshows hebben gehad
10 beroemdheden die hun eigen talkshows hebben gehad
Anonim

Talkshows zijn een hoofdbestanddeel van de Amerikaanse televisie. In het begin sprak overdag tv alleen thuisblijvende moeders in de jaren zeventig aan. Uiteindelijk wilde een grotere demografie echter het laatste nieuws over beroemdheden weten. En aangezien er tijdens het begin van de pandemie zoveel lockdowns waren, moesten mensen een manier vinden om zich te vermaken.

Shows zoals The Wendy Williams Show zijn al 12 seizoenen in de lucht, terwijl The Ellen DeGeneres Show al 18 seizoenen wordt uitgezonden. In 2022 zal het 19e seizoen van de show het laatste seizoen zijn. Sommige talkshows hebben een lange looptijd, maar andere zijn van korte duur. Een beroemdheid die buitengewoon getalenteerd en geliefd is, is niet altijd genoeg om veel beoordelingen binnen te halen. Hier zijn tien beroemdheden die een talkshow hadden en één die dat momenteel doet.

10 Magic Johnson

Voormalig professioneel basketballer Earvin "Magic" Johnson presenteerde The Magic Johnson Hour van juni tot september 1998. Fox annuleerde de show vanwege het lage aantal kijkers. Critici konden zien dat Johnson nerveus was en geen talent had voor hosting. Ze bekritiseerden ook dat Johnson te complimenteus was voor zijn gasten. Een aflevering met Howard Stern, die de dictie van Johnson vaak bespotte, schoot de kijkcijfers omhoog, maar al snel daalden ze weer.

9 Keke Palmer

Actrice Keke Palmer ging de geschiedenis in als de jongste presentator van een talkshow in de geschiedenis, waarbij Palmer ongeveer 19 of 20 jaar oud was toen Just Keke op BET werd uitgezonden. Just Keke hield het maar één seizoen vol met een run van vier weken. Het is niet duidelijk waarom de show niet duurde, maar Palmer behandelde verschillende onderwerpen zoals cyberpesten, fitness en daten. Ze verscheen ook op GMA3: What You Need To Know met voormalig voetballer Michael Strahan en journalist Sara Haines. Het netwerk heeft de show echter opgeschort en meer COVID-19-gerelateerde onderwerpen behandeld.

8 Tyra Banks

De Tyra Banks Show duurde vijf jaar, van 2005-2010. In 2008 ontving de show een Daytime Emmy Award voor Outstanding Talk Show Informatief. Deze show was dezelfde waarin Tyra Banks de wereld vertelde om 'haar dik te kussen'. Banks nam in 2005 afscheid van haar talkshow om zich te concentreren op de lancering van Bankable Studios, een in New York gevestigd filmproductiebedrijf. Er gaan ook geruchten dat haar show te duur was om door te gaan met produceren.

7 Koningin Latifah

Er zijn niet veel dingen die koningin Latifah niet heeft gedaan. Ze heeft de muziekindustrie aangepakt, acteerwereld, cosmetica, en presenteerde een talkshow in 1999-2001, waarvan veel mensen vergaten dat ze bestonden. Toen, van 2013-15, werd een vernieuwde versie van The Queen Latifah Show uitgezonden. De show eindigde vanwege de lage kijkcijfers.

6 George Lopez

Lopez Tonight werd twee seizoenen uitgezonden van 2009-2011. George Lopez was de eerste Mexicaans-Amerikaan die een Engelstalige late night talkshow presenteerde. Conan O'Brien heeft Lopez niet naar buiten geduwd of Lopez Tonight's annulering veroorzaakt. Ooit ondertekende TBS O'Brien om zijn show Heeeere's Conan! hij kreeg de 23:00 spot, waardoor Lopez Tonight naar middernacht werd verplaatst, waardoor de kijkcijfers van de show daalden. O'Brien overlegde echter met Lopez voordat hij zijn tijdslot nam, en Lopez accepteerde dit.

5 Wayne Brady

Wayne Brady is al 11 jaar de emcee van Let's Make A Deal. Sommige mensen zijn echter misschien de Wayne Brady Show vergeten, die duurde van 2002-2004. In 2003 en 2004 won de Wayne Brady-show een Daytime Emmy Award voor Outstanding Talk Show Host. Lage kijkcijfers zorgden ervoor dat ABC de serie annuleerde.

4 Fran Drescher

Het is jammer dat The Fran Drescher Talk Show maar 16 afleveringen duurde. Fran Drescher had in de jaren 90 veel populariteit met haar serie The Nanny. Drescher is een mode-icoon en een overlevende van baarmoederkanker. Het komt als een verrassing dat niet meer kijkers afstemden om de charismatische actrice te zien discussiëren over pedicures en politiek.

3 Rosie O'Donnell

De Rosie O'Donnell Show was zeer succesvol en duurde zes seizoenen van 1996-2002. De show werd technisch gezien niet geannuleerd, maar O'Donnell besloot haar contract niet te verlengen om meer tijd met haar kinderen door te brengen. Een ander gerucht is dat de kijkcijfers van de show zijn gedaald vanwege de soms politiek geladen focus. O'Donnell probeerde de oude magie nieuw leven in te blazen met The Rosie Show op het OWN-netwerk, maar na één seizoen annuleerde OWN de show in 2012 vanwege de lage kijkcijfers.

2 Kelly Clarkson

In 2020 bekroonden The Critics' Choice Television Awards The Kelly Clarkson Show met de Outstanding Entertainment Talk Show-prijs. Tijdens de pilotweek trok de show 2,6 miljoen kijkers. In 2018 was American Idol-winnaar Kelly Clarkson terughoudend om het hosten van de show te accepteren, maar reikte ze uit naar andere tv-presentatoren zoals Ellen DeGeneres, Blake Shelton en Jimmy Fallon. De show is herkenbaar en belicht 'alledaagse mensen'. De Kelly Clarkson Show gaat door voor een vierde seizoen tot 2022-2023.

1 Kris Jenner

Kris Jenner, de momager van de Kardashians, presenteerde de talkshow Kris in 2013 op een selectie van Fox-stations die zich richtten op Los Angeles, New York City, Charlotte, Texas, Minneapolis en een paar andere geselecteerde staten. De show werd slechts een seizoen uitgezonden. In de laatste aflevering heeft Jenners schoonzoon Kanye West de eerste foto's van North West vrijgegeven. The Hollywood Reporter meldde dat Fox de show had geannuleerd omdat Jenner niet "interessant" was.

Aanbevolen: