Kyle Massey's leven na zijn schandaal is ver verwijderd van zijn Disney-dagen

Inhoudsopgave:

Kyle Massey's leven na zijn schandaal is ver verwijderd van zijn Disney-dagen
Kyle Massey's leven na zijn schandaal is ver verwijderd van zijn Disney-dagen
Anonim

Vanaf het moment dat Disney Channel vele jaren geleden in zijn oorspronkelijke vorm debuteerde, is één ding over het netwerk consistent geweest: het is gericht op familiepubliek. In veel opzichten is het buitengewoon succesvol geweest, aangezien generaties families samen naar het netwerk hebben gekeken en een aantal echt geliefde shows uitgezonden op Disney Channel. Naast het uitzenden van veel populaire shows, is een ander belangrijk onderdeel van de nalatenschap van Disney Channel het creëren van heel veel sterren, waarvan er een aantal doorgingen tot extreem succesvolle reguliere carrières.

Helaas is de waarheid dat verschillende voormalige Disney Channel-sterren veel in hun leven hebben geworsteld. In feite zijn veel Disney Channel-sterren in juridische problemen gekomen, waaronder Kyle Massey, die werd beschuldigd van een buitengewoon verontrustende misdaad. Als gevolg van het schandaal waarin hij verwikkeld was, is zijn leven veel veranderd in de jaren sinds Massey een ster op Disney Channel was.

Het grote schandaal dat Kyle Massey al jaren achtervolgt

Voordat Kyle Massey zelfs maar tien jaar oud werd, verscheen hij in films en tv-shows in relatief kleine rollen. Vervolgens ging de Disney Channel-show That's So Raven in première in hetzelfde jaar dat Massey twaalf werd en de jonge acteur beroemd maakte bij een hele generatie kinderen. Massey speelde Cory Baxter in de show en speelde van 2003 tot 2007 in That's So Raven. Daarna speelde Massey dezelfde rol in de spin-offserie Cory in the House van 2007 tot 2008.

Nadat Cory in the House ten einde liep, ging Kyle Massey verder met rollen in verschillende shows en films, waarvan sommige alleen zijn stem leende. Tijdens dat tijdperk in Massey's carrière leek het duidelijk dat hij nooit een grote filmster zou worden, maar het was zeer waarschijnlijk dat hij de kansen zou verslaan door een succesvolle acteur te blijven.

In 2019 waren Kyle Massey-fans over de hele wereld geschokt toen de acteur plotseling verwikkeld was in een echt verontrustende controverse. In maart van dat jaar werd Massey aangeklaagd door een dertienjarig meisje dat hij naar verluidt ontmoette toen ze nog maar vier jaar oud was. Volgens de rechtszaak van dat meisje droomde ze ervan acteur te worden en Massey hield haar in de gaten dat ze beloofde te helpen. Van daaruit bood Massey aan om het meisje bij hem en zijn vriendin te laten wonen, maar begon haar expliciet materiaal te sturen, inclusief afbeeldingen van hemzelf.

Kort nadat de rechtszaak tegen Kyle Massey was aangespannen, legde zijn advocaat een verklaring uit waarin hij alle beweringen van wangedrag ontkende. Bovendien beweerde Massey's kamp dat de rechtszaak, die ten minste $ 1,5 miljoen van de acteur eiste, niets meer was dan een geldklopperij. Uiteindelijk werd de rechtszaak van het meisje ingetrokken en het leek erop dat Massey weg zou lopen van de situatie. In 2021 veranderde dat echter allemaal.

In juni 2021 werd Kyle Massey beschuldigd van één aanklacht wegens immorele communicatie met een minderjarige in King County, Washington. Op het moment dat de wereld van die beschuldigingen hoorde, bleef Massey zijn onschuld volhouden en kondigde zijn advocaat plannen aan om de acteur agressief te verdedigen. Op het moment van schrijven zijn er geen updates over de uitkomst van de aanklachten waarmee Massey werd geconfronteerd.

Hoe het leven van Kyle Massey is veranderd sinds zijn Disney-dagen

Toen Kyle Massey een steunpilaar was van Disney Channel, was de acteur een opmerkelijk radertje in de machine van het gezinsvriendelijke entertainmentbedrijf. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Massey in die tijd een zeer onschuldige reputatie had en altijd een glimlach op zijn gezicht leek te hebben als hij in het openbaar verscheen.

Natuurlijk veranderen de meeste voormalige Disney Channel-sterren hun imago nadat ze het Huis van Muis hebben achtergelaten. Als het echter gaat om de reputatie en het leven van Kyle Massey, zijn de dingen zo dramatisch veranderd dat het bijna moeilijk te doorgronden is. In termen van Massey's reputatie, als je de naam van de acteur op Twitter zoekt, zijn de belangrijkste dingen die naar voren komen artikelen over zijn schandaal en afbeeldingen van fans die hem vergelijken met Drake Bell. Bovendien zal het googelen van Massey's naam terugkomen met resultaten die net zo slecht zijn voor Massey.

Hoewel Kyle Massey niet schuldig is bevonden aan misdaden, houdt hij zijn onschuld vol en is de rechtszaak tegen hem nergens toe geleid, is zijn acteercarrière van een klif gevallen. Voor het laatst gezien in een grotendeels onbekende tv-serie genaamd Millenials, was Massey een belangrijk onderdeel van het eerste seizoen van de serie, maar hij werd niet teruggebracht voor het tweede. Wat de reguliere rollen van Massey betreft, leende zijn laatste opmerkelijke krediet zijn stem aan een aflevering van Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles die in 2020 werd uitgezonden. Op het moment van schrijven heeft Massey geen kredieten voor 2022 en hij heeft ook geen aangekondigde projecten in de maak.

Afgezien van de reputatie en carrière van Kyle Massey, heeft de acteur op sociale media een veel positiever beeld van zijn leven geschetst. Hoewel Massey op Twitter verwijst naar mensen die wachten op zijn ondergang, zijn zijn posts op sociale media meestal onopvallend in vergelijking met de meeste mensen in zijn leeftijdscategorie. Als het op Massey's Instagram-account aankomt, lijkt het door zijn posts alsof zijn leven goed gaat en hij heeft de afgelopen maanden zelfs een NFT-collectie schoenen gepromoot.

Aanbevolen: