Inside Kaia Gerber's datingleven (en andere interessante feiten over het stermodel)

Inhoudsopgave:

Inside Kaia Gerber's datingleven (en andere interessante feiten over het stermodel)
Inside Kaia Gerber's datingleven (en andere interessante feiten over het stermodel)
Anonim

In een snel veranderende en constant evoluerende wereld zoals de mode- en modellenindustrie, is het altijd nodig om je te meten in uiterlijk en op te vallen wanneer je op de beïnvloedbare catwalk loopt. Door dit te doen, hebben modellen hun leven en carrière gewijd aan het ambacht van modellenwerk, en sommigen hebben naam gemaakt langs de lijn, zijn gaan werken met topmodemerken en worden gezichten van hun collecties en reclamecampagnes.

Een van deze weinige modellen is Kaia Gerber. Op slechts 20-jarige leeftijd is Kaia Gerber een van de meest succesvolle modellen ter wereld geworden, heeft ze de meest spraakmakende catwalks bewandeld, was ze de covergirl voor spraakmakende tijdschriftomslagen en werd ze in verband gebracht met de beste jonge acteurs van Hollywood. Met de exponentiële groei van de carrière van het jonge model, zijn hier enkele interessante feiten over haar en haar gepubliceerde datingleven.

10 Kaia laat supermodelbloed door haar aderen stromen

Kaia Gerber en Cindy Crawford wonen de InStyle Awards 2021 bij in het Getty Center op 15 november 2021 in Los Angeles, Californië
Kaia Gerber en Cindy Crawford wonen de InStyle Awards 2021 bij in het Getty Center op 15 november 2021 in Los Angeles, Californië

Het model is de dochter van supermodel Cindy Crawford, die in de jaren '90 de modellenwereld domineerde. Ze was een van de meest populaire supermodellen die op de covers van topmagazines zoals Vogue, W, Elle en Allure prijkten, liep de catwalkshows voor topmodemerken en verscheen in talloze modecampagnes. Ze waagde zich ook aan acteren. Dus nu Kaia hetzelfde pad volgt als haar moeder, kan Cindy niet trotser zijn op haar dochter, die meer wordt dan alleen de dochter van Cindy Crawford. Het moeder-dochterduo verscheen samen op de cover van het aprilnummer van Vogue Paris van april 2016 en werkte samen voor het horlogemerk Omega.

9 Kaia Gerber is het jongste model dat de Big Four Vogue-covers beha alt

Kaia begon met modellenwerk toen ze nog maar 10 was en landde haar eerste modelleringsoptreden met Versace's junior lijn, Young Versace. Ze is nu het eerste model geboren in de jaren 2000 dat de vier grote Vogue Magazine-covers siert. De grote vier zijn de vier meest opvallende Vogue-covers; Amerikaanse Vogue, Britse Vogue, Vogue Frankrijk en Vogue Italia. Dit wordt beschouwd als een van de grootste mijlpalen in de mode-industrie. Over mijlpalen gesproken, Kaia won ook Model van het Jaar bij The Fashion Awards in 2018.

8 Het model acteert ook en heeft tv-optredens gemaakt

Kaia maakte haar acteerdebuut in 2016 en speelde de jonge Carolina in Sister Cities toen ze net 15 was. Toen verscheen ze in 2017 in de pilot van Rich Kids of Instagram als zichzelf. Ze verscheen op American Horror Stories en American Horror Verhaal: dubbele speelfilm in 2021. In juni deelde ze op Instagram dat ze een terugkerende cast zal zijn in de komende periodekomedie Mrs. Amerikaanse taart.

7 Kaia Gerber heeft W Magazine gekocht

In 2020 werd aangekondigd dat de high-end modepublicatie W Magazine een nieuwe eigenaar zou krijgen, nadat het werd gekocht door een groep investeerders onder leiding van Karlie Kloss, Kaia Gerber en Jason Blum. Dit kwam na de COVID-19-pandemie die de printactiviteiten stopzette en personeel ontsloeg. W zal samenwerken met Bustle Digital Group op het gebied van merkactiviteiten, verkoopbeheer, zakelijke en technologische ondersteuning.

6 Het model runt een virtuele boekenclub

Het model heeft niet alleen het uiterlijk, ze heeft ook de hersens om hen te begeleiden. Ze lanceerde haar boekenclub op haar sociale media tijdens de COVID-19-lockdown en runt die nog steeds. Ze sprak over haar liefde voor boeken en bracht boeken backstage tijdens haar modeshows. Volgens haar was het een manier om haar opleiding voort te zetten. Ze heeft ook boekbesprekingen georganiseerd met gastauteurs en romanschrijvers.

5 Kaia Gerber en Harry Styles hebben een hechte vriendschap en een band over mode

In de loop der jaren is Kaia gespot met een kliek van beroemde vrienden zoals Naomi Campbell, Tommy Dorfman en Cara Delevingne. In 2019 werden Kaia en Harry Styles speels gespot op het strand van Malibu, en het leidde tot gesprekken over hoe vriendelijk ze waren. Het blijkt dat Harry een goede vriend is van de familie en van Kaia. Ze kregen een band door hun liefde voor mode en hun investeringen in de mode-industrie.

4 Kaia werd een keer gespot met medemodel Wellington Grant

In februari 2019 werd het model buiten gespot, hand in hand en een en al glimlach met collega-model Wellington Grant. Er waren datingspeculaties na de waarneming en er werd nooit iets bevestigd over de twee dating, wat gewoon een zeer aanhankelijke vriendschap moet zijn geweest

3 Kaia lanceerde haar spraakmakende datingscène met Hollywoods vrijgezel Pete Davidson

Kaia Gerber en Pete Davidson samen op een date
Kaia Gerber en Pete Davidson samen op een date

Pete Davidson stond in het middelpunt van de controverse, maar hij is uitgegaan met top Hollywood-vrouwen zoals Kate Beckinsale, Bridgerton's Phoebe Dynevor en Ariana Grande (Pete had onlangs een relatie met Kim Kardashian voordat ze uit elkaar gingen). Dus in oktober 2019, toen werd gemeld dat de toen 18-jarige Kaia verkering had met en getatoeëerde Pete Davidson, die 26 jaar oud was, wekte dit publieke afkeuring op. De twee gingen in januari 2020 na drie maanden uit elkaar.

2 Kaia Gerber had een relatie met Jacob Elordi en de twee haalden vaak de krantenkoppen

Jacob Elordi en Kaia Gerber poseren samen op een rode loper evenement
Jacob Elordi en Kaia Gerber poseren samen op een rode loper evenement

In wat leek op de lange termijn, begonnen Kaia en Euphoria-ster Jacob Elordi te daten in oktober 2020, en ze werden vaak gespot terwijl ze gezellig werden. Kaia opende zich zelfs voor Vogue in het nummer van juni/juli 2021 over Jacob die zei: "Bij iemand kunnen zijn die ik vertrouw, waar we niets van elkaar willen, het hebben van een veilige, stabiele relatie op die manier, is echt geopend mijn ogen naar de mogelijkheden van liefde en hoe het voelt om lief te hebben zonder voorwaarden." De twee gingen uit elkaar na een jaar daten.

1 Ze heeft momenteel een relatie met Austin Butler

Hoewel Kaia en Elvis-acteur Austin Butler nog niet zo lang aan het daten zijn, hebben ze tot nu toe een hartverscheurende relatie gehad. Ze voedden datinggeruchten in december 2021. Toen vertelde een bron aan People dat ze het leuk vinden om samen tijd door te brengen. Dit was een maand nadat Kaia en Jacob Elordi hun relatie hadden beëindigd. In maart woonden ze het jaarlijkse Best Performances-feest van W Magazine bij en keken ze verliefd op elkaar. Ze maakten hun debuut op het Met Gala in mei. Diezelfde maand steunde Kaia haar man bij de première van zijn film Elvis in Cannes, waar ze werden gefotografeerd terwijl ze een gepassioneerde kus deelden.

Aanbevolen: