Zendaya's datinggeschiedenis en andere interessante feiten over de Euphoria Star

Inhoudsopgave:

Zendaya's datinggeschiedenis en andere interessante feiten over de Euphoria Star
Zendaya's datinggeschiedenis en andere interessante feiten over de Euphoria Star
Anonim

En zomaar, Zendaya is een van de mooiste en meest gewilde actrices in Hollywood geworden, groeide van een Disney Channel-ster en nam indrukwekkende rollen op zich, variërend van een worstelende 17-jarige drugsverslaafde in HBO's Euphoria, tot een circusartiest in The Greatest Showman en MJ in de MCU's Spider-Man-franchise.

Na het winnen van de felbegeerde Primetime Emmy Award voor hoofdrolspeelster voor haar geweldige optreden in Euphoria, waar ze de jongste ontvanger van de prijs in die categorie werd, heeft de actrice zichzelf bewezen en heeft ze ons laten zien waarom ze goed is in wat zij doet. Hoewel de actrice haar privéleven geheim probeert te houden, vindt haar datingleven altijd zijn weg naar het publiek, waarbij ze wordt gekoppeld aan al even beroemde sterren. Dus hier is een blik op enkele interessante feiten over de actrice en haar datinggeschiedenis.

9 Zendaya's acteercarrière

De actrice maakte haar televisiedebuut in 2010 in Shake It Up van Disney Channel, samen met Bella Thorne. Toen de show na drie jaar eindigde, speelde ze in K. C Undercover. Haar acteercredits in speelfilms zijn The Spider-Man Franchise, Dune, The Greatest Showman, Smallfoot en Malcolm & Marie. Ze kreeg de hoofdrol van Rue Bennet in HBO's Euphoria, die in 2019 in première ging. De serie kreeg positieve reacties van kijkers en kreeg groen licht voor een derde seizoen.

8 Zendaya heeft ook een muziekcarrière

De actrice begon haar muziekcarrière naast acteren toen ze speelde in Shake It Up van Disney Channel met Bella Thorne. De soundtrack van het duo "Watch Me" piekte op nummer 86 in de Billboard Hot 100. Toen de show eindigde, bracht ze in 2013 haar titelloze album uit met haar debuutsingle "Replay", waarmee ze de top 40 van de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst bereikte.. De actrice, die afstand deed van muziek, kwam er nooit toe aan een tweede album uit te brengen, maar heeft de muziek niet helemaal verlaten. Ze schreef en speelde Rewrite the Stars, een soundtrack van The Greatest Showman met High School Musical-acteur Zac Efron. Ze was ook betrokken bij het schrijven en uitvoeren van enkele nummers in Euphoria, zoals "All for Us" en "I'm Tired."

7 Zendaya als mode-icoon en haar samenwerking met topmodemerken

Zendaya heeft zichzelf door de jaren heen gepositioneerd als modetrendsetter en heeft adembenemende ensembles gedragen, waarbij fans altijd uitkijken naar wat de actrice hierna gaat rocken. Als liefhebber van mode heeft ze gewerkt met topmodemerken zoals Valentino (ze werd onlangs aangekondigd als het gezicht van het bedrijf), Tommy Hilfiger, Lancôme en Bulgari. Ze sierde ook tijdschriftomslagen zoals Vogue, W, Interview, Allure en nog veel meer.

6 Zendaya's historische Emmy-overwinning en nominaties

In 2020 won Zendaya de Primetime Emmy Award voor Outstanding Lead Actress in Euphoria, en werd daarmee de jongste winnaar van een hoofdrolspeelster en de tweede zwarte vrouw die de categorie won, na Viola Davis in How to Get Away With Murder. Nu heeft de actrice opnieuw een historische prestatie geleverd, twee nominaties als producer voor Euphoria en voor de tweede keer de jongste genomineerde voor een hoofdrolspeelster. Het is opmerkelijk dat Zendaya ook andere prijzen heeft gewonnen voor haar acteerwerk.

5 Zendaya werd geëerd door Time Magazine

Zendaya werd genoemd als een van de 100 meest invloedrijke mensen van Time in 2022. De actrice ging naar haar Instagram om Time te bedanken en zei: "Een grote eer. Bedankt @TIME voor deze erkenning en Denis voor zijn vriendelijke woorden. Dit betekent de wereld voor mij." Net als we denken dat we alles hebben gezien, blijft de actrice nieuwe wegen inslaan.

4 Haar relatie met Odell Beckham was een gerucht na een afterparty-waarneming

Hoewel er geen relatiebevestiging was en de daaropvolgende waarnemingen van voetballer Odell Beckham en Zendaya, werden de twee in 2016 een keer gezien bij het verlaten van een Grammy-afterparty, waar ook werd gemeld dat de twee onafscheidelijk waren en allemaal flirtten nacht. Toen hem ernaar werd gevraagd, zei Zendaya's vader dat ze gewoon vrienden waren, en het was een auditie-avond voor Beckham.

3 Zendaya was beste vrienden met Trevor Jackson, maar waren ze ook aan het daten?

The Grownish-ster Trevor Jackson en Zendaya begonnen hun relatie op een ondersteunend vriendschapsniveau. Zendaya verscheen op Jackson's nummer "Like We Grown" als zijn liefdesbelang en werden gezien terwijl ze samen rondhingen. De twee beweerden dat ze alleen vrienden waren, en niets meer, en Zendaya noemde Jackson haar beste vriend.

2 Zendaya werd meerdere keren gespot terwijl ze gezellig werd met Euphoria Co-Star Jacob Elordi

Jacob Elordi en Zendaya relatie dating
Jacob Elordi en Zendaya relatie dating

De mede-sterren van Euphoria deden datinggeruchten ontstaan toen ze in 2019 samen op vakantie in Australië en Griekenland werden gespot, waarbij ze extreem gezellig werden op foto's die van hen werden gemaakt. De twee verklaarden nadrukkelijk dat ze gewoon vrienden waren, zelfs nadat camera's een kus tussen hen hadden vastgelegd. De veronderstelde relatie eindigde echter voordat er iets officieels kon ontstaan, en de Australische hartenbreker begon te daten met Kaia Gerber (die nu een relatie heeft met Elvis' ster Austin Butler).

1 Zendaya is nu aan het daten met Tom Holland

In 2017 maakte Zendaya bekend dat ze na een relatie van vier jaar een slechte relatie heeft gehad, hoewel ze de naam van haar ex niet bekendmaakte. Dat is misschien de reden waarom ze de relatie met Spider-Man co-ster Tom Holland geheim hield tot juli 2021, toen ze werden gespot op een grote PDA. Sindsdien zijn de twee overal gespot en zijn ze zelfs Instagram-officieel geworden. Tom plaatste Zendaya voor het eerst in september vorig jaar op haar verjaardag, verwijzend naar haar als "Mijn MJ", Zendaya plaatste ook een lief verjaardagsbericht voor Tom op haar Instagram in een bericht dat het hele internet in een razernij noemde, " degene die mij het gelukkigst maakt." Dit zou de meest openbare relatie van de actrice tot nu toe kunnen zijn.

Aanbevolen: