Jennifer Lopez toont Britney Spears Love op sociale media

Jennifer Lopez toont Britney Spears Love op sociale media
Jennifer Lopez toont Britney Spears Love op sociale media
Anonim

Jennifer Lopez en Britney Spears kruisen elkaar zelden, maar de twee hebben elkaar de laatste tijd met lof overladen op sociale media.

De "On The Floor"-zangeres deelde een sindsdien verwijderde post die Spears op haar Instagram maakte. Lopez nam ook een foto op van hen die samen poseerden in het publiek van de 2001 MTV Video Music Awards.

In het originele bijschrift van Spears stuurde ze een bericht van empowerment naar haar volgers, terwijl ze Lopez citeerde uit haar Netflix-documentaire, Halftime.

Spears schreef: "In een wereld waar je het recht hebt om je voeten…hart…mond…ogen…en lichaam…om jezelf uit te drukken, hoe je ook mag!!! Verklaring van ONAFHANKELIJKHEID… voor gelijkheid en om gelijk te zijn !!!"

"Zoals Jennifer Lopez ooit zei: 'Je kijkt recht in die camera en zegt tegen elk klein meisje in de wereld dat ze luid moeten zijn en nooit terug moeten gaan om licht te geven aan onrecht', 'vervolgde Spears. "Ik ben hier om te laten zien dat vrijheid een gemoedstoestand is!"

Lopez schreef: "Blijf sterk", aan Spears in haar post.

De steunbetuiging komt terwijl Spears in het middelpunt staat van een openbare vete met haar ex-man, Kevin Federline.

Federline gaf onlangs een geweldig interview met The Daily Mail, waar hij de relatie van zijn zonen met hun moeder besprak.

"De jongens hebben besloten dat ze haar nu niet zien", zei Federline. "Het is een paar maanden geleden dat ze haar hebben gezien. Ze hebben de beslissing genomen om niet naar haar bruiloft te gaan."

Federline beweerde ook dat Spears' vader Jamie zijn dochter "redde" toen het conservatorium voor het eerst werd ingesteld. Federline nam in 2019 een straatverbod op tegen Jamie. Dit kwam na een vermeende fysieke woordenwisseling tussen Jamie en een van Spears' zonen. Desondanks beweerde Federline dat hij Jamie weer zou verwelkomen in het leven van de jongens nadat het straatverbod is verstreken.

Spears reageerde op het interview op haar Instagram en schreef: "Het doet me verdriet om te horen dat mijn ex-man heeft besloten om de relatie tussen mij en mijn kinderen te bespreken. Zoals we allemaal weten, is het opvoeden van tienerjongens nooit gemakkelijk voor iedereen."

Federline postte dagen later drie video's op Instagram. De nu verwijderde video's zijn opgenomen door de zonen van Spears zonder haar medeweten. Ze tonen Spears' berisping en disciplinering van haar kinderen. Volgens Federline zijn de video's opgenomen toen de kinderen 11 en 12 waren.

"Ik kan niet achterover leunen en mijn zonen op deze manier laten beschuldigen na wat ze hebben meegemaakt. Hoezeer het ons ook pijn doet, we hebben als gezin besloten om deze video's te plaatsen", schreef Federline bij het bericht. "Ik hoop dat onze kinderen opgroeien om beter te worden dan dit."

Er was een hoop verzet tegen Federline op sociale media, waarbij velen beweerden dat het gewoon leek op normaal ouderschap van Spears' kant. Velen prezen Spears voor het handhaven van regels en het stellen van grenzen met haar kinderen.

"Britney heeft haar kinderen trouw gesteund en ze houdt zielsveel van ze", zei Spears-advocaat Matthew Rosengart in een verklaring aan E! Nieuws. “Of hij het nu beseft of niet, meneer Federline heeft niet alleen de privacy en waardigheid van de moeder van zijn kinderen geschonden, hij heeft ook zijn eigen kinderen ondermijnd, wiens privacy hij zou moeten beschermen. geadviseerde beslissing om een oude video van zijn 11- en 12-jarige kinderen te plaatsen was wreed, zo'n ding."

Ronsegart zei ook dat hij "alle passende hulp tegen hem onderzoekt."

Ondanks de intense persoonlijke gevechten van Spears, is het goed om te weten dat ze mensen in haar hoek heeft!

Aanbevolen: