Britney Spears toont lerarentalent met deze Japanse rekenmethode

Inhoudsopgave:

Britney Spears toont lerarentalent met deze Japanse rekenmethode
Britney Spears toont lerarentalent met deze Japanse rekenmethode
Anonim

Britney Spears heeft een zeer interessante manier van leren gedeeld.

De zangeres "…. Baby One More Time" plaatste een unieke video op Instagram die de fascinerende manier liet zien waarop Japanse leerlingen vermenigvuldigen leren.

Het veroorzaakte een razernij in haar commentaargedeelte - waarbij velen suggereerden dat ze lerares moest worden (ondanks dat ze erkenden dat het geen video was die door haar was gemaakt.)

"KONINGIN VAN POP EN WISKUNDE", schreef iemand online.

"Koningin van het leren van nieuwe methoden, " een tweede toegevoegd.

"Ze deed de wiskunde en haar familie is HAAR dank verschuldigd, hunni!" een derde grapte.

Nog steeds bezig met onderwijs

De Grammy-winnende artiest viel uit de negende klas terwijl hij naar de Parklane Academy in Mississippi ging.

In 2017 onthulde ze dat ze pre-algebra aan het inhalen was om het huiswerk van haar jonge zoons Preston en Jayden beter te begrijpen.

"Ze gaan naar een hele harde school, en deze week hadden we drie uur huiswerk [per nacht]", vertelde de popprinses aan People.

"Een deel ervan is moeilijk voor mij. Volgend jaar, als [Preston] in de vijfde klas zit, gaat hij pre-algebra doen, en ik volg lessen, dus ik weet hoe ik het moet doen!"

Britney wijst Preston en Jayden klusjes toe en beloont ze voor het behalen van goede cijfers.

"Als ze zoveel A's krijgen, krijgen ze één speeltje per maand", vertelde de hitmaker "Sometimes" aan People.

"Preston vroeg net om een hoge toelage zoals $10 per week of $20 per week - maar we zullen zien."

Plannen buiten haar muziek

Ondanks dat Britney geen formele opleiding heeft genoten, heeft het haar niet tegengehouden. Ze heeft onlangs bevestigd dat ze een nieuw boek aan het schrijven is.

De "Toxic"-zangeres deelde de verhaallijn van haar nieuwe fictieroman in een lange Instagram-post op vrijdag, waarin ze een sage schetste over een ziel die gevangen zit tussen werelden.

Spears legde uit: "Ik ben een boek aan het schrijven over een meisje⁣ dat werd vermoord, maar haar geest komt vast te zitten in het ongewisse vanwege trauma en pijn en ze weet niet hoe ze moet oversteken naar de wereld die ze gebruikt om weet !!!!'"

"Na drie jaar vast te zitten in het ongewisse, is ze een geest die gedijt van haar spiegelbeeld in haar spiegel voor het bestaan!!!! Ze heeft niemand die ze kan vertrouwen, maar er gebeurt iets en ze bedenkt hoe ze moet steek over naar de wereld waar haar familie is!!!!"

"Als ze uit het ongewisse komt, moet ze een beslissing nemen… dezelfde mensen begroeten die haar hebben vermoord of een heel nieuw leven creëren!!!!"

Aanbevolen: