8 Times Zendaya Rocked The Red Carpet

Inhoudsopgave:

8 Times Zendaya Rocked The Red Carpet
8 Times Zendaya Rocked The Red Carpet
Anonim

Als een van de beroemdste mode-iconen van onze generatie heerst actrice Zendaya over de rode loper met haar unieke en verbluffende custom looks, gestyled door de beste. Sinds ze haar start op Disney Channel kreeg, heeft de Emmy-winnaar in tal van blockbuster-films en populaire televisieshows gespeeld, waardoor ze wereldwijd beroemd werd. Als een vaste klant op de rode loper sinds ze een kind was, heeft de actrice veel ervaring opgedaan met het op haar best kleden. Met miljoenen jonge meisjes en vrouwen die op zoek zijn naar haar stijl voor inspiratie, heeft de zangeres gewerkt aan het creëren van een boeiende en universele stijl die haar eigen unieke persoonlijkheid perfect weerspiegelt.

Regelmatig verbluffend op de rode loper heeft de danseres gecementeerd als een van de meest invloedrijke beroemdheden in de modewereld, met velen die haar moeiteloze stijl proberen te evenaren. Er zijn maar weinig beroemdheden die ervoor kiezen om geen stylist te gebruiken tijdens hun optredens op de rode loper, Zendaya is niet een van hen. In plaats daarvan werkt ze samen met de wereldberoemde celebrity-stylist Law Roach om verbluffende, unieke looks te creëren. Hoewel ze de stijlen van anderen inspireert, komt haar inspiratie voor haar uiterlijk uit vele bronnen, waaronder de personages die ze op het scherm speelt.

8 Zendaya of Spiderwoman?

Zendaya bij de Spider-Man: No Way Home Wereldpremière
Zendaya bij de Spider-Man: No Way Home Wereldpremière

Zendaya zag er prachtig uit in een op maat gemaakte couture Valentino-jurk die bedoeld was om op spinnenwebben te lijken, perfect op thema voor haar première op de rode loper. Deze rode loper-look voor de première van Spider-Man: No Way Home lijkt geïnspireerd te zijn door haar vriend, het personage van Tom Holland als Spiderman. De actrice voltooide de superheldenlook met een zwart kanten masker, ook ontworpen door Valentino, wat bewijst waarom ze een wereldwijd mode-icoon is.

7 Dune ontketent een zandstorm van beroemdheden

Zendaya en Timothée Chalamet bij de première van Dune
Zendaya en Timothée Chalamet bij de première van Dune

Met een A-lijst cast voor een van haar meest recente films, Dune, had Zendaya veel stijlcompetitie voor de premières van de rode loper, waaronder haar co-ster, Timothée Chalamet. De producer liet de film opnieuw haar stijl beïnvloeden door een op maat gemaakte Balmain-jurk te rocken die bedoeld was om op het zand in de woestijn te lijken. In een soortgelijke tint als haar eigen huidskleur, werd de jurk ontworpen om zich naar het lichaam van Z te vormen, waardoor ze eruitzag als de perfecte woestijnprinses.

6 Glow In The Dark Neon Dream

Zendaya in Valentino
Zendaya in Valentino

Een van Zendaya's meest unieke nummers was een op maat gemaakte gele Valentino-jurk die was ontworpen om te gloeien in het donker en een bijpassend geel gezichtsmasker had. Voor deze look liet stylist Law Roach zich inspireren door een van de grootste mode-iconen ooit, Cher. Ze maakten de boho-chique look af met miljoenen dollars aan favoriete Bulgari-sieraden en diamanten van beroemdheden.

5 Futuristische Fuchsia Prinses

Zendaya in Tom Ford
Zendaya in Tom Ford

In navolging van de populaire naaktkledingtrend, verblufte Zendaya bij de 25e Critics' Choice Awards in een futuristische jurk uit Tom Ford's Spring 2020-collectie. Met een top die perfect op haar borst paste, bewees de actrice dat ze een trendsetter was in plaats van een trendvolger. Nadat Z werd gespot terwijl ze de outfit droeg, werd de top van het harnas dominant in de reguliere modetrends met veel fans en invloeden die haar stijl probeerden te imiteren.

4 De opkomst van het broekpak

Zendaya met stylist Law Roach
Zendaya met stylist Law Roach

Lange vriend en stylist Law Roach liep met Zendaya op het tapijt voor de première van haar hitshow Euphoria in op kleur afgestemde Fear of God-pakken. De pakken gingen voor een meer verfijnde gepolijste look en werden getrokken uit de herfstcollectie van het merk 2021, geïnspireerd door het creëren van stukken buiten de huidige trends die voor altijd stijlvol zouden zijn. De actrice voltooide de look met Louboutin-hakken en meer Bulgari-sieraden die erin slaagden om nog steeds de aandacht te trekken op het tapijt in zo'n eenvoudige maar klassieke look.

3 Zendaya's look neemt vlucht

Zendaya bij de première van The Greatest Showman
Zendaya bij de première van The Greatest Showman

Voor de Australische première van The Greatest Showman droeg de producent een Moschino-jurk uit de lentecollectie van 2018 die bedoeld was om op een vlinder te lijken. Ze slaagde er op de een of andere manier in om de jurk er high fashion uit te laten zien op de rode loper zonder iets toe te voegen om de look te verbeteren. Met felle verkoudheden en zo'n onderscheidend silhouet, is de vlinderjurk niet alleen een van de meest unieke looks die Zendaya ooit heeft gedragen, maar ook een van de meest unieke looks die ooit op de rode loper is gedragen.

2 Een gecertificeerd mode-icoon

Zendaya op de CFDA Fashion Awards 2021
Zendaya op de CFDA Fashion Awards 2021

Als jongste producer die dit jaar werd genomineerd voor een Emmy voor haar werk aan Euphoria, verbaasde de actrice zich tijdens de CFDA (Council of Fashion Designers of America) Fashion Awards in dit tweedelige karmozijnrode Vera Wang Haute-ensemble. Ze zag er sensationeel uit in de felgekleurde bandeau-bh-top en bubbelrok die een ander interessant silhouet creëerde dat bedoeld was om de actrice op de rode loper te laten opvallen. Het perfectioneren van de kunst om de look minimaal en eenvoudig te houden, is een van de vele redenen geworden waarom Zendaya het mode-icoon van deze generatie is.

1 Zendaya als Jeanne d'Arc

Zendaya op het Met Gala
Zendaya op het Met Gala

Sinds haar Met Gala-debuut in 2015 wordt de actrice de meest verwachte gezichten op het evenement met haar interpretaties van de thema's. Terwijl de meeste beroemdheden er engelachtig uitzagen voor het thema "Heavenly Bodies" van het Met Gala van 2018, werd Zendaya geïnspireerd door Jeanne d'Arc in haar Versace-jurk van maliënkolder. Haar felle blik maakte indruk op de rode loper en hielp haar op te vallen op 's werelds grootste mode-evenement als een van de meest modieuze sterren daar.

Aanbevolen: