Dit zijn de meest iconische Red Carpet-looks van Meryl Streep

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest iconische Red Carpet-looks van Meryl Streep
Dit zijn de meest iconische Red Carpet-looks van Meryl Streep
Anonim

Als het op acteren aankomt, zijn er maar weinig beter dan Meryl Streep. Ze is een zeer gevierde en gedecoreerde actrice. Er is eigenlijk maar één andere actrice die meer Oscars heeft dan zij, namelijk de iconische Katherine Hepburn. Meryl Streep is populair in bijna elk filmgenre, en ze nagelt haar rol ook in elk genre. Met al dit succes is het geen verrassing dat ze een groot aantal rodeloperevenementen bijwoont. Of het nu is om haar eigen filmpremières, filmpremières van anderen of prijsuitreikingen te vieren, Meryl Streep weet hoe ze in stijl op deze evenementen moet verschijnen. Blijf scrollen om de meest iconische rode loper looks van Meryl Streep tot nu toe te zien.

8 Gouden Jurk

Simpel gezegd, Meryl Streep weet hoe ze zich moet kleden om indruk te maken. Ze wordt in Hollywood als goddelijk beschouwd vanwege haar wereldberoemde acteervaardigheden. Zoals je kunt zien, kleedt ze zich ook om aan die goddelijke beschrijving te voldoen. Dit glanzende nummer is passend en niet te onthullend. Het is volwassen en eist het respect dat ze verdient. Het is echt een statement stuk, en we zouden niets anders verwachten van Streep.

7 Een klassieke blauwe look

Wat passend voor Meryl Streep om een diep koningsblauwe jurk te kiezen voor een Mamma Mia! Hier gaan we weer evenement. Deze rode loper-look staat haar zo flatterend. Het weerspiegelt haar stijl in de Mamma Mia-films, wat het enigszins nostalgisch maakt. Naast haar vermogen om indruk te maken, weet Meryl Streep zich te kleden voor elke specifieke gelegenheid, en dat is niets minder dan iconisch

6 Roodgloeiende jurk

Deze jurk is ronduit verbluffend. Het meest iconische eraan is dat Meryl Streep het haar eigen maakt. De meesten zouden verwachten dat een paar van Meryl Streep's jongere tegenhangers zo'n diep uitgesneden en heldere jurk als deze zouden dragen, maar Streep doorbreekt de vorm. Ze droeg zelfs een dunne draadbril om de look naar een meer volwassen stijl te tillen. Het is ronduit iconisch!

5 Wit Monochroom

Als je 'wit zwart-wit' hoort, denk je misschien aan een doop, of een ronduit saaie outfit. Meryl Streep laat je echter anders zien met deze iconische rode loper-look. Deze look is een beetje een erfenis, maar het is nog steeds fantastisch. Het is een simpele outfit die haar natuurlijke schoonheid laat schitteren, en het is echt inspirerend. Wat deze look iconisch maakt, is dat Meryl Streep, ondanks zijn eenvoud, het verheft tot rode loper.

4 Kanten knoop omhoog

Meryl Streep weet hoe ze moet werken met wat ze heeft. Ze is in feite de koningin in het combineren van moderne stijl met volwassen silhouetten. Deze stijl is niet zo overweldigend dat ze wordt opgeslokt. Het meest iconische eraan zijn de kanten uitsnijdingen. Deze details maken deze look onvergetelijk en we hopen haar in de toekomst in meer van dit soort looks te zien.

3 zwarte jurk met pofmouwen

Meryl Streep loopt altijd voorop als het gaat om volwassen, rode lopermode. Deze avant-gardistische look is ronduit iconisch. Dit komt niet alleen omdat ze er een Oscar in won. Hier heeft Streep haar beheersing van contrast getoond. Hoewel zwart een effen kleur is, viel ze op op de rode loper en op het podium. Het was ook alsof ze wist dat ze kon winnen omdat de jurk er geweldig uitziet in combinatie met haar welverdiende prijs.

2 Zwart-wit Ensemble

Meryl Streep is roy alty in Hollywood, dus waarom zou ze zich niet zo kleden? Deze jurk is op zijn zachtst gezegd verbluffend. Het silhouet van de baljurk is uniek op Streep en het maakt deze look iconisch op de rode loper. Zoals eerder vermeld, is Meryl Streep een meester in contrast. Bij anderen kan een zwart-witcombinatie plakkerig zijn, maar niet bij deze geweldige actrice. Deze look is koninklijk.

1 Een glinsterende jurk

Over een erfenis gesproken! Meryl Streep is hier te zien in een glitterjurk die haar jeugd laat stralen. Het is onmogelijk om je ogen van haar af te houden. Als haar doel was om te schijnen als de lichten waarin haar naam zou worden geschreven, dan heeft ze dat meer dan bereikt. Het lijdt geen twijfel dat ze alle aandacht op deze rode loper verdiende vanwege haar enorme successen in haar acteercarrière.

Aanbevolen: