Heidi Klum's man heeft dit onverklaarbare en extreme persoonlijke probleem

Inhoudsopgave:

Heidi Klum's man heeft dit onverklaarbare en extreme persoonlijke probleem
Heidi Klum's man heeft dit onverklaarbare en extreme persoonlijke probleem
Anonim

Heidi Klum is een van de meest legendarische Victoria's Secret Angels die ooit op de catwalk heeft gelopen. Nadat ze in 2010 met pensioen ging, verhuisde Heidi van een fulltime model naar een host op Project Runway. Later werd hij rechter bij America's Got Talent. Niet alleen heeft Heidi nooit langzamer gereden, maar ze is ook nooit zonder partner geweest.

Het veelgeprezen model lijkt meer dan tevreden met haar huidige, veel jongere partner, Tom Kaulitz. Maar ondanks hun schijnbaar opwindende relatie, lijkt het erop dat Tom een persoonlijk probleem heeft dat haar diep raakt.

Wie is nu de echtgenoot van Heidi Klum?

Tom Kaulitz is gitarist van de Duitse rockband Tokio Hotel. Hij en zijn bandleden Gustav Schäfer, Georg Listing en broer Bill zijn vanaf 2017 op tournee door Europa gegaan nadat ze begonnen met het produceren van hun eigen muziek. Tom heeft een geschat vermogen van $ 25 miljoen uit zijn rijke geschiedenis van het spelen van muziek gedurende meer dan twintig jaar, optredens in verschillende tv-shows en sommige bandmerken met Apple Music.

De Tokio Hotel-gitarist en Heidi Klum hebben een aantal dingen gemeen: beiden hebben Duitse roots en waren onlangs uit een scheiding gekomen. Dat is waarom ze een onmiddellijke connectie voelden toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in een van Heidi's Top Model-opnames van Heidi's Duitsland.

Nadat ze in de eerste maanden van 2018 op dates begonnen te gaan, was er geen houden meer aan de twee om hun relatie onmiddellijk te verbeteren, dus in december van dat jaar stelde Tom Heidi Klum ten huwelijk. De moeder van vier kinderen kondigde trots haar verloving met Kaulitz aan op al haar sociale media-accounts en ontving duizenden goede wensen van fans en familie. Ze zei ook dat haar relatie met haar Duitse partner anders was, omdat ze het gevoel had dat Heidi Klum een partner had die net zoveel voor haar zorgde als zij voor hem.

Hoeveel echtgenoten heeft Heidi Klum gehad?

Heidi Klum had in haar 49 jaar twee ex-mannen. Haar eerste ex-man was Ric Pipino, een gerenommeerde Australische haarstylist met wie ze trouwde van 1997 tot 2002. Ric was drie jaar ouder dan Heidi, daarom speelde leeftijd niet zo'n grote rol tussen hen. Hun scheiding in 2002 verliep relatief vreedzaam, aangezien Heidi en Ric geheimzinnig deden over waarom ze besloten uit elkaar te gaan. Toch zei het Duits-Amerikaanse model dat hun scheiding 'in der minne en wederzijds' was.

Aan de andere kant had Heidi een meer openbare en rommelige scheiding met haar ex-man, de Britse singer-songwriter Seal. Klum en haar 59-jarige ex-man hadden drie biologische kinderen: Lou, Johan en Henry. Seal adopteerde ook de dochter van Heidi Klum met Flavio Briatore, Leni, en nam haar op in hun familie. Helaas hebben de Victoria's Secret Angel en Seal hun zevenjarige relatie in 2014 beëindigd. TMZ zegt: "Seal's onvermogen om zijn woede te beheersen is te veel geworden voor Heidi [Klum] en heeft invloed op hun [vier] kinderen."

Vijf jaar na haar scheiding van Seal trouwde Heidi Klum met Tom Kaulitz. Omdat ze al op de leeftijd is waarop een bevalling haar een hoog risico op complicaties met zich meebrengt, onthult Heidi dat zij en Tom eraan denken binnenkort zwanger te worden via draagmoederschap.

Tom Kaulitz heeft een extreme slaapstoornis

Tom Kaulitz geeft toe dat hij een ernstig slaapprobleem heeft, waardoor het voor hem en zijn tweelingbroer Bill moeilijk is om 's nachts urenlang te slapen. Tom zegt dat hij niet weet wat het heeft veroorzaakt of zal oplossen, maar wat zijn situatie helpt is niemand anders dan zijn gepensioneerde supermodelvrouw, Heidi. Kaulitz gelooft dat een reden voor zijn onverklaarbare slaapstoornis waardoor hij vijftien tot twintig keer per nacht wakker wordt, de talloze jetlags kunnen zijn die hij en zijn bandleden hebben ervaren tijdens de periode dat ze op tournee waren.

Amusant genoeg helpt Heidi Klum haar 32-jarige echtgenoot om beter te slapen door bij hem te blijven, vooral elke avond 'bovenop', zoals Tom het beschrijft. Voordat de Duitse gitarist en Heidi elkaar ontmoetten, sliepen hij en zijn broer Bill naast elkaar omdat het hen hielp langer te slapen. De vertrouwde omgeving die de gebroeders Kaulitz delen, helpt hen zich veiliger te voelen als ze slapen, waardoor hun lichaam meer ontspannen wordt.

Mensen die een bed delen met de tweelingbroer van hun man, vinden niet alle echtgenoten prettig om te doen, maar gelukkig is Heidi Klum daar niet een van. Toen de Tokio Hotel-gitarist en Klum trouwden, kostte het Bill en Tom nogal wat tijd om zich aan te passen aan het niet met elkaar naar bed gaan; daarom was er zelfs een tijd dat Heidi een bed deelde met de gebroeders Kaulitz. Uiteindelijk gaf Bill Kaulitz het paar echter de ruimte en begon in zijn kamer te slapen.

Aanbevolen: