Kourtney Kardashian heeft dit probleem met het Kardashians-productieteam

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian heeft dit probleem met het Kardashians-productieteam
Kourtney Kardashian heeft dit probleem met het Kardashians-productieteam
Anonim

In het afgelopen jaar heeft Kourtney Kardashian zeker bewezen dat ze niet de minst interessante is om naar te kijken in de familie. Er is haar controversiële vriendschap met de 21-jarige TikToker Addison Rae, haar gepassioneerde romance met haar nu-echtgenoot Travis Barker, en een met sterren bezaaide Italiaanse bruiloft om twee andere ceremonies af te ronden.

Maar terwijl hun nieuwe Hulu-show, The Kardashians, het liefdesverhaal van Kravis volgt, onthult Kourtney dat er dingen zijn die de productie mis heeft gelopen, vooral haar relatie met haar ex-man, Scott Disick. Het is niet de eerste keer dat de oprichter van Poosh problemen had met de producenten van hun show…

Kourtney Kardashian is ooit gestopt met 'Keeping Up With The Kardashian'

In maart 2020 kondigde Kourtney aan dat ze was gestopt met Keeping Up with the Kardashians. "Ik film de show al 14 jaar non-stop", vertelde ze toen aan Vogue Arabia over haar beslissing. "Ik voelde me onvervuld en het werd een giftige omgeving voor mij om het zo veel van mijn leven te blijven innemen als het was. Privacy is iets dat ik ben gaan waarderen en het vinden van die balans tussen privémomenten en deelname aan een realityshow is moeilijk. Mensen hebben de misvatting dat ik niet wil werken, wat niet waar is. Ik volg mijn geluk en steek mijn energie in datgene wat me gelukkig maakt."

De beslissing kwam na een fysieke woordenwisseling met haar zus, Kim Kardashian. "Ik heb het gevoel dat Kourtney veel wrok koestert, of gewoon het gevoel heeft dat ze niet echt meer wil filmen. Ze is niet het type persoon dat een beslissing neemt en zegt: 'Ok, jongens, ik' Ik ga niet filmen'", vertelde de oprichter van Skims aan Jimmy Fallon over het vertrek van Kourtney."Maar ze zou elke dag met een houding naar haar werk komen en het op iedereen afreageren, van de bemanning tot ons, en zou die beslissing niet echt nemen. Dus we zouden haar gewoon blijven pushen om erachter te komen waarom ze was zo ongelukkig." Het bleek dat de moeder van drie gewoon haar werk-privébalans nodig had.

Over het gefilmde gevecht gesproken, Kim zei dat het ervoor zorgde dat ze de productie van seizoen 18 moesten stopzetten. "Ik gebruik nooit zo'n geweld, maar ze krabde me zo hard, wat jullie niet zagen. Ik bloedde. Je kreeg dat detail niet echt te zien, maar toen ik naar beneden keek naar mijn arm en ik zag dat ze me echt had gekrabd en ik voelde het allemaal op mijn rug, ik ging gewoon naar haar toe en sloeg haar terug", zei de miljardair. "Kourtney en ik zijn nu duidelijk in orde, maar daarna hebben we de productie een week stilgelegd. Ik denk dat iedereen een minuut echt van de wijs was en gewoon dacht: 'Dit is niet ons type show. Wat gebeurt er? We willen dat iedereen comfortabel en veilig te zijn.'"

Kourtney Kardashian is niet blij met enkele bewerkingen op 'The Kardashians'

Kourtney is duidelijk terug op reality-tv met hun nieuwe show, The Kardashians. De realityster heeft echter nog wat problemen met het filmen van de show. Tijdens een biechtgesprek beweerde ze dat de bewerkingen een "oud verhaal" weven dat "niet echt bestaat", en dat haar verlovingsaflevering "empowerment" had moeten zijn - haar "sprookjesachtige liefdesverhaal" krijgen na het verlaten van een giftige relatie. "We houden van film en hebben de beste tijd ooit, en dan hebben we naar de montages gekeken en we zijn gewoon zo geïrriteerd omdat ze ons meeslepen in dit drama," legde ze uit.

Vooral toen ik mijn verlovingsaflevering zag, redacteuren of wie dan ook het opvatte als: 'Laten we Kourtney nemen. Zij is de uitverkorene om het drama te zijn', vervolgde ze. In die aflevering leek het alsof Kendall haar 'empathie' voor Scott in twijfel trok. Kourtney onthulde toen dat alle gezinsleden uitvoerende producenten in de show zijn, dus ze kunnen deze bezuinigingen in de toekomst veranderen.

De ondernemer zei eerder dat het ook de montage was die ervoor zorgde dat ze stopte met KUWTK. "Toen ik onze show fotografeerde, werd het uiteindelijk een heel giftige omgeving voor mij. Ik zou vechten met mijn zussen", vertelde ze. "Er was gewoon veel aan de hand. En zelfs voor mij persoonlijk was ik niet op de gelukkigste plek. Ik had het gevoel dat ik bijna een personage was. Dit is Kourtney, en ze is in een slecht humeur, dus zelfs hoewel ze echt aan het lachen was tijdens de lunch, zullen we het lachen weglaten en laten we alleen de vervelende opmerking gebruiken die ze zei."

'De producent van de Kardashians voorspelde de Vegas-bruiloft van Kravis

Executive Producer van The Kardashians, Ben Winston heeft een geweldige werkrelatie opgebouwd met de clan. Hij heeft het eerder gehad over het omzeilen van hun grenzen en heeft zelfs Kravis' Vegas-huwelijk voorspeld."Ik zag Kourtney en het kwam echt in me op omdat ze daar met Travis was en ik dacht: 'Oh, ik hoop dat ze niet zonder ons in Vegas trouwen'", zei hij destijds.

Kourtney onthulde later aan Jimmy Kimmel dat het slechts een "oefen"-huwelijk was. "Er was op dat uur geen mogelijkheid om een huwelijksvergunning te krijgen", zei ze. "We hebben het vijf keer gevraagd. Wat moeten we doen om dit voor elkaar te krijgen? Het was 2 uur 's nachts en ze zeiden: 'Het gaat om 8 uur open. We hebben het toch maar gedaan. Het is wat er in het hart zit." De twee hadden uiteindelijk een gerechtsgebouw en een grootse ceremonie in Italië.

Aanbevolen: