Wat vindt Elon Musk van Johnny Depp en daagde hij hem echt uit voor een kooiwedstrijd?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Elon Musk van Johnny Depp en daagde hij hem echt uit voor een kooiwedstrijd?
Wat vindt Elon Musk van Johnny Depp en daagde hij hem echt uit voor een kooiwedstrijd?
Anonim

Als het gaat om de relatie tussen Amber Heard en Elon Musk, zijn er overal details. Sommigen beweren dat Heard nooit om Musk heeft gegeven, terwijl anderen zeggen dat Musk diepbedroefd was door hun breuk.

Nou, Musk heeft zich tot nu toe stil gehouden over de zaak en heeft een zeer korte verklaring afgelegd over Johnny Depp. Hij daagde hem ooit uit voor een kooiwedstrijd, maar op dit moment lijkt het alsof zijn gevoelens veranderd zijn.

Amber Heard en Elon Musk hebben blijkbaar een einde gemaakt aan hun schema

Een paar jaar geleden, toen Amber Heard en Elon Musk uit elkaar gingen, werden ze gedwongen een gezamenlijke verklaring uit te brengen over waarom ze hun eigen weg gingen. Dit was te wijten aan alle geruchten die de kop opstaken. Volgens de verklaring waren afstand en planning een belangrijke reden voor de breuk.

"Na het lezen van recente artikelen over onze relatie, willen we graag voor onszelf spreken. De afstand is erg zwaar geweest voor onze relatie, omdat we elkaar niet veel hebben kunnen zien."

"Soms zijn er andere agenda's aan het werk. Het kan een beetje raar worden … We willen echter direct zeggen dat we het grootste respect voor elkaar hebben, en het zou verontrustend zijn als iemand de indruk zou hebben dat daar dachten we anders over."

Hoewel Heard de krantenkoppen ha alt voor haar moeilijke manieren naast Johnny Depp tijdens hun relatie, lijkt het erop dat de zaken op vriendschappelijke voet met haarzelf en Musk zijn geëindigd. Niet alleen dat, maar Musk zou verder onthullen dat hij de deur niet volledig zou sluiten voor de relatie … toen tenminste.

"Langeafstandsrelaties wanneer beide partners intense werkverplichtingen hebben, zijn altijd moeilijk, maar wie weet wat de toekomst in petto heeft."

Later zou onthuld worden dat Musk en Heard verschillende ervaringen hadden na hun tijd samen.

Elon Musk leed aan liefdesverdriet aan het einde van zijn relatie met Amber Heard

Volgens Musk was het herstellen van het liefdesverdriet van de relatie een zeer zware taak.

"Ik heb het net uitgemaakt met mijn vriendin. Ik was echt verliefd, en het deed erg pijn. Nou, ze heeft het meer met mij uitgemaakt dan ik met haar, denk ik."

"Ik heb de afgelopen weken ernstige emotionele pijn gehad. Ernstig. Het kostte me elke gram van de wil om het Model 3-evenement te kunnen doen en niet te kijken zoals de meest depressieve man die er is."

"Het grootste deel van die dag was ik ziekelijk."

Heard had helaas voor Elon misschien niet hetzelfde gevoeld. Volgens een verklaring van Heards voormalige talentagent Christian Carino had Amber een andere agenda. Destijds dacht hij dat de actrice een leegte aan het vullen was na haar relatie met Johnny Depp.

"Je was niet verliefd op hem en je hebt me duizend keer verteld dat je alleen maar ruimte aan het vullen was."

Heard zou de media de schuld geven voor het beschrijven van haar tijd met Musk in een vals verhaal, maar Carino, haar voormalige agent, verklaarde dat ze deze situatie had kunnen vermijden door niet met iemand in de schijnwerpers te daten.

"Je kunt dit vermijden door niet met uber-beroemde mensen te daten."

Tijdens de huidige rechtszaak is Elon Musk erg stil gebleven, ondanks dat zijn naam meer dan een paar keer opduikt. Maar onlangs sprak hij zich eindelijk uit en besprak hij zijn echte gevoelens jegens Johnny Depp, iets wat hij nog niet eerder had gedaan.

Elon Musk was complementair aan Johnny Depp

Dankzij de recente tweet van Lex Fridman over het proces tussen Depp en Heard, hebben we op dit moment wat inside scoops over Elon's gevoelens over de twee.

Fridman twitterde: "Mijn afhaalrestaurants van Johnny Depp vs Amber Heard-proef: 1. Roem is een geweldige drug (voor sommigen). 2. Psychiaters en advocaten hebben drastisch verschillende vaardigheidsniveaus. 3. Liegen tegen miljoenen mensen is iets waar mensen toe in staat zijn. 4. Liefde kan rommelig zijn. 5. Mega pint wijn."

Geliefd bij meer dan 62.000 gebruikers, reageerde Musk op de tweet met zijn eigen mening over zowel Depp als Heard en schreef: "Ik hoop dat ze allebei verder gaan. Op hun best zijn ze elk ongelooflijk."

Het was een korte verklaring, maar een die aantoonde dat Musk geen van beide een slechte wil heeft. Net als zoveel anderen hoopt hij dat beiden na de lange beproeving verder kunnen.

Sommige fans zijn echter eerdere uitspraken van Musk niet vergeten, waaronder het uitdagen van Depp voor een kooiwedstrijd.

Aanbevolen: