90 Day Fiance: The Worst Lies The Couples Told Us

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance: The Worst Lies The Couples Told Us
90 Day Fiance: The Worst Lies The Couples Told Us
Anonim

Er is veel gespeculeerd of 90 Day Fiance echt is of een script. Zowel critici als fans twijfelen aan de authenticiteit van de show. Het is tenslotte een "reality"-show, dus een beetje acteren en ensceneren van scènes is niet helemaal uitgesloten. Dat gezegd hebbende, 90 Day Fiance is anders dan alle andere reality-tv-shows. Het is het soort programma dat je aanzet om te kijken na een lange dag hard werken om te ontspannen, omdat je gegarandeerd goed kunt lachen en als je geluk hebt wat drama.

Kijkers hebben de cast van 90 dagen verloofde gevolgd op hun reis om liefde te vinden of gewoon een groene kaart te bemachtigen. Voor degenen die het geluk hebben liefde te vinden in de show, is een groene kaart slechts een bonus. Dan zijn er sommigen die er alles aan zullen doen om groene kaarten te vinden of op zijn minst veilig te stellen, en dat geldt ook voor liegen. De 90 dagen verloofde cast als koppels en hebben individueel enkele leugens verteld tijdens hun tijd in de show.

10 Avery verborg haar plannen om van haar moeder naar Syrië te verhuizen

Omar staat naast Avery die een enkele rode roos vasthoudt
Omar staat naast Avery die een enkele rode roos vasthoudt

Voor jonge geliefden, Avery en Omar, was liefde alleen niet genoeg. Toen Omar en Avery elkaar ontmoetten op een moslimdatingsite, nam ze aan dat hij in de Verenigde Staten woonde, want dat was wat zijn profiel aangaf. De realiteit was dat Omar Syriër was en ondanks dat het paar in het huwelijksbootje stapte, kon hij zich niet bij zijn vrouw in de Verenigde Staten voegen vanwege een reisverbod. De gemakkelijkste manier van handelen van het paar zou zijn geweest als Avery met Omar naar Syrië was verhuisd, een belangrijk stuk informatie dat ze in eerste instantie had weggelaten om haar familie te vertellen.

9 Azan en Nicole hebben gelogen over het openen van een schoonheidssalon in Marokko

Een headshot van Azan en Nicole die in de camera glimlachen - 90 Day Fiance
Een headshot van Azan en Nicole die in de camera glimlachen - 90 Day Fiance

Nadat Azan's K-1-visum was geweigerd, reisde Nicole naar zijn thuisland Marokko in de hoop dat de twee in het huwelijksbootje zouden stappen. Het paar hoopte dat dit het verkrijgen van een echtelijk visum voor Azan zou vergemakkelijken om eindelijk naar Nicole in de Verenigde Staten te gaan. Toch gebeurde daar niets van. Het paar bleef het huwelijk uitstellen vanwege financiële problemen, en ze kondigden al snel plannen aan om een schoonheidssalon in Marokko te openen om geld in te zamelen. Het blijkt dat er geen $6.500 was geïnvesteerd, noch plannen om ooit een schoonheidssalon te openen.

8 Sumit hield Jenny in het duister over zijn huwelijk

Jenny en Sumit nemen een selfie - 90 dagen verloofde
Jenny en Sumit nemen een selfie - 90 dagen verloofde

Jenny en Sumit hebben elkaar ontmoet op Facebook, maar hij was niet wie ze dacht dat hij was. Hij had haar gecatfished. Dit stoorde Jenny niet veel, die haar leven inpakte en naar India reisde om haar internetbeau te ontmoeten. Wat ze niet had verwacht, was erachter te komen dat Sumit echt getrouwd was en het voor haar verborgen hield. Haar sprookjesroman stortte in elkaar toen Sumits familie, samen met die van zijn vrouw, het paar confronteerde in hun gehuurde appartement.

7 Rebecca Catfished Zied met gefilterde foto's van zichzelf

Rebecca draagt en muts en Zied een hoed terwijl ze een selfie maken
Rebecca draagt en muts en Zied een hoed terwijl ze een selfie maken

Zoals de meeste verloofde stellen van 90 dagen, hebben Rebecca en Zied elkaar online ontmoet. Rebecca vond het echter het beste om Zied te overvallen met gefilterde foto's van zichzelf. Je zou verbaasd zijn wat een goed telefoonfilter kan doen. Zied verscheen op het vliegveld in de verwachting Rebecca 2.0 te ontmoeten, maar kreeg de schok van zijn leven toen ze er niet uitzag zoals hij verwachtte. Natuurlijk herstelde hij snel door te zeggen dat ze er beter uitzag dan op de foto, maar we zagen allemaal de schok op zijn gezicht.

6 Ashley en Jay hebben hun eigen foto's gelekt en erover gelogen

Ashley staat met haar arm op de schouder van Jay Smith - 90 dagen verloofde
Ashley staat met haar arm op de schouder van Jay Smith - 90 dagen verloofde

Ashley en Jay's relatie is extreem gecompliceerd - van de leugens tot de ontrouw, het is moeilijk om bij te houden. Dat is echter waarschijnlijk niet zo erg als Jay die per ongeluk live gaat op een Instagram-account waarvan hij en Ashley eerder beweerden dat het toebehoorde aan iemand die informatie over hen lekte. Het paar kreeg steun en sympathie van hun online supporters. Het was nogal schokkend om te beseffen dat Jay en Ashley het allemaal verzonnen hadden. Sommige mensen doen er alles aan om relevant te blijven.

5 Jorge loog tegen Anfisa over zijn financiën

Anfisa tuurt over Jorge's schouder - 90 dagen verloofde
Anfisa tuurt over Jorge's schouder - 90 dagen verloofde

Jorge Nava en Anfisa Arkhipchenko ontmoetten elkaar online en Jorge viel voor de Russische schoonheid. Anfisa was een vrouw met een dure smaak en Nava gebruikte beloften van winkelen en een extravagante levensstijl om haar naar de Verenigde Staten te lokken. Het blijkt dat Jorge misschien meer dan een beetje verfraaid heeft. Hij was niet alleen blut, maar hij had ook een strafblad. Als gevolg hiervan konden hij en Anfisa geen appartement huren en verbleven ze korte tijd in hotels. Het was slechts een kwestie van tijd voordat hun huwelijk stuk liep.

4 Jihoon was niet openhartig over zijn financiën met Daevan

Daevan kijkt naar een lachende Jihoon
Daevan kijkt naar een lachende Jihoon

Fan-favoriete 90 dagen verloofde stel Daevan en Jihoon ontmoetten elkaar online en werden verliefd. Jihoon reisde helemaal uit Zuid-Korea om Daevan in Amerika te ontmoeten. Drie weken later ontdekte het paar dat Daevan hun kind verwachtte. Het paar besloot toen dat Daevan naar Zuid-Korea zou verhuizen zodra hun kind was geboren. Volgens Newsweek was Jihoon echter werkloos, woonde bij zijn ouders en verkeerde in financiële moeilijkheden. Erger nog, Daevan was niet wijzer.

3 Was de hele relatie tussen Caesar en Maria een leugen?

Een gecombineerde foto van Caesar en Maria van 90 Day Fiance
Een gecombineerde foto van Caesar en Maria van 90 Day Fiance

Caesar deed er alles aan om zijn online geliefde Maria te ontmoeten, maar hoe harder hij probeerde, hoe ongrijpbaarder Maria werd. Ze hadden een relatie van vijf jaar zonder elkaar persoonlijk te ontmoeten, en Caesar beweerde dat hij in de loop van hun relatie in totaal $ 40.000 had verdiend. Alles was niet zoals het leek, volgens Your Tango waren er beweringen dat Caesar een acteur was en zich pas bij 90 Day Fiance voegde om beroemd te worden. Natuurlijk is er geen bewijs om deze beweringen te staven.

2 Heeft Aladin gelogen over zijn seksualiteit? Laura lijkt van wel te denken

Aladin en Laura maken een selfie binnenshuis
Aladin en Laura maken een selfie binnenshuis

Het was voor iedereen duidelijk dat de gevoelens tussen Laura en Aladin Jallali niet wederzijds waren, omdat ze graag de relatie wilde aangaan terwijl hij haar alleen maar tolereerde. Er waren veel rode vlaggen, maar het duo besloot ze te negeren en toch in het huwelijksbootje te stappen. Het was niet verwonderlijk toen Aladin en Laura uit elkaar gingen. Wat verrassend was, was de akelige woordenstrijd die volgde waarin Laura suggereerde dat Aladin misschien over zijn seksualiteit had gelogen.

1 Colt en Larissa houden informatie achter over Larissa's kinderen van Debbie

Colt en Larissa staan naast elkaar - 90 dagen verloofde
Colt en Larissa staan naast elkaar - 90 dagen verloofde

Larissa Del Santos Lima en Colt Johnson's tumultueuze en korte huwelijk werd gekenmerkt door non-stop gekibbel tussen Larissa en Colt's moeder Debbie, met wie het paar samenwoonde. Het hielp niet dat de pasgetrouwden een geheim voor Debbie hielden. Larissa had twee kinderen die ze in Brazilië achterliet toen ze naar Amerika verhuisde om bij Colt te zijn. Del Santos Lima heeft het Debbie uiteindelijk verteld en laten we zeggen dat het nieuws niet goed werd ontvangen.

Aanbevolen: