90 Day Fiance: Jorge Nava's Lies To Anfisa Explained

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance: Jorge Nava's Lies To Anfisa Explained
90 Day Fiance: Jorge Nava's Lies To Anfisa Explained
Anonim

Communicatie wordt altijd uitgelegd als een van de meest cruciale onderdelen van een goede relatie. Voeg eerlijkheid en respect toe en het wordt ongetwijfeld een blijvende romance. Maar dat lijkt niet het geval te zijn voor Jorge en Anfisa Nava (voorheen Arkhipchenko) in de populaire TLC-serie, 90 Day Fiance.

Het stel, dat in de populaire realityserie is verschenen, is de laatste tijd veel in het nieuws geweest, aangezien er veel leugens rond het paar de ronde deden. Het blijkt dat ze allemaal door Jorge zelf zijn gestart. Schokkend, toch? Nee!

Anfisa komt uit Rusland en zij en Jorge trouwden in het vierde seizoen van 90 Day Fiance: Happily Ever After. Dat is geen recept voor een geweldig liefdesverhaal, en Jorge en Anfisa zijn een 90 dagen verloofd stel waar fans niet zeker van zijn. Laten we eens kijken naar de grootste leugens die Jorge heeft verteld en ze uitleggen.

Bijgewerkt op 27 oktober 2021, door Michael Chaar: Jorge Nava en Anfisa Arkhipchenko haalden de krantenkoppen tijdens hun tijd samen op 90 Day Fiancé en niet om de beste redenen. Jorge merkte dat hij nogal wat loog tegen zijn ex-vrouw, vooral als het ging om zijn financiën en hun burgerlijke staat. Ondanks dat hij beweerde miljonair te zijn, had Jorge in werkelijkheid $ 30.000 aan schulden. Anfisa had genoeg van Jorge toen ze erachter kwam dat hij in het geheim een ontmoeting had met echtscheidingsadvocaten, als katalysator voor hun scheiding. Het duo scheidde uiteindelijk na Jorge's verblijf in de gevangenis in 2018, en de twee zijn sindsdien vervreemd gebleven. Nava is sindsdien uit Anfisa verhuisd met zijn huidige vriendin, Rhoda Blue, met wie hij in april 2021 een kind kreeg. Nou, slechts zes maanden na het verwelkomen van baby Zara, verwachten Jorge en Rhoda officieel baby nummer twee!

Jorge loog over Anfisa's baan

Anfisa leeft nu weg van Jorge, maar toen de twee nog samen waren, loog hij over haar baan. Volgens In Touch Weekly zei hij dat ze een "webcammeisje" was en zei hij zelfs dat ze ook een aantal andere banen had die misschien niet zo goed bij Jorge waren.

Jorge werd geciteerd en zei dat hij loog omdat hij zo overstuur en boos was. Hij zei: "Destijds was ik echt boos op haar en ik wilde haar imago schaden. Ik heb tijdens het vertellen een paar dingen gezegd die leugens waren om onder Anfisa's huid te kruipen. Ik deed het gewoon met de bedoeling haar pijn te doen." Yikes!

De echtscheidingsadvocaat leugen

Volgens The Wrap sprak Jorge met een echte echtscheidingsadvocaat, maar hij vertelde zijn vrouw niet de waarheid. Hij deed alsof het gewoon een bijeenkomst was om wat informatie te krijgen. Anfisa zei tegen hem: 'Ik was echt van streek toen ik ontdekte dat je loog. Omdat ik het gevoel heb dat ik zo hard probeer te werken in onze relatie, en jij blijft maar liegen, en nou… ze had gelijk!

Jorge verontschuldigde zich, maar hij zei ook iets dat de reden achter zijn liegen echt verklaart: het vermijden van zijn gevoelens. Hij zei tegen haar: "Ik zou liever gewoon liegen en alles verdoezelen en er niets mee te maken hebben", wat zeker een recept is voor een ramp!

Jorge loog over schulden hebben

Jorge lijkt ook over zijn geld te hebben gelogen. Dit is echt een groot probleem, want wanneer een paar serieus wordt en begint na te denken over het huwelijk, moeten ze absoluut eerlijk praten over hoeveel geld ze op de bank hebben. Zoals 90 Day Fiance keer op keer heeft bewezen, zijn financiën iets dat niet kan worden genegeerd.

Een van Jorge's grootste leugens is Anfisa vertellen dat hij eigenlijk een miljonair was. Het bleek dat dit niet het geval was, en het kwam niet eens in de buurt van waar. Pas toen de twee realitysterren man en vrouw waren, zei hij dat hij geen miljonair was, maar schulden had. Hoeveel schuld vraag je? $30, 000!

Er was nog een leugen die Jorge vertelde: Jorge had een misdrijf gepleegd en dit betekende dat ze gedwongen waren om in een hotel te verblijven nadat Anfisa had besloten naar de Verenigde Staten te komen om bij hem te zijn, wat verklaart hoe hij erin is geslaagd om zoveel schulden opbouwen.

Jorge's aanvaring met de wet

Het stel heeft al een tijdje wat problemen. Jorge's arrestatie in februari 2018 gebeurde terwijl hij in Arizona was, en hij had wat middelen bij zich, waardoor de situatie nog erger werd!

Zelfs voordat dat gebeurde, zei Jorge dat Anfisa te veel geld wilde uitgeven en dat ze zelfs geïnteresseerd was in een trouwjurk die $ 45.000 kostte. Volgens Cheat Sheet zat Jorge twee jaar in het Arizona Department of Corrections en een half jaar nadat hij werd gearresteerd.

Waar staan Jorge en Anfisa vandaag?

Jorge is nu uit de gevangenis en Anfisa heeft naar verluidt een relatie met iemand nieuw! Vanaf vandaag zijn Jorge en Anfisa officieel gescheiden, en het lijkt alsof ze allebei verder zijn gegaan, en terecht. Jorge heeft niet alleen liefde gevonden na de gevangenis en Anfisa, maar hij is nu ook een vader.

De 90 dagen verloofde aluin is aan het daten met vriendin, Rhoda Blue, en de twee verwelkomden hun eerste kind samen in april 2021. Nou, het lijkt erop dat ze geen tijd hebben verspild voordat ze het gezin verder uitbreidden, gezien Rhoda is weer zwanger! Dit alles komt slechts 6 maanden na de geboorte van hun dochter, Zara, waarvan Jorge een foto op zijn Instagram plaatste. Terwijl hij Blue's identiteit geheim hield aan het begin van de relatie, zijn de twee nu een open boek.

Aanbevolen: