20 Cringe Moments op 90 dagen verloofde TLC nooit hersteld van

Inhoudsopgave:

20 Cringe Moments op 90 dagen verloofde TLC nooit hersteld van
20 Cringe Moments op 90 dagen verloofde TLC nooit hersteld van
Anonim

Stel je voor dat je een buitenlander bent in een land waar je 90 dagen hebt om te kiezen tussen trouwen of deportatie tegemoet zien. Stel je nu voor dat gedurende de hele periode dat je de beslissing moet nemen, je ongeveer 6,8 miljoen ogen hebt die je live op televisie kijken!

Dat is de realiteit voor buitenlandse verloofden van Amerikaanse staatsburgers die verschijnen in de '90 Day Fiancé', een controversiële reality-tv-serie die in première ging in 2014. De show volgt stellen die 90 dagen hebben om te trouwen of hun K verliezen -1 verloofde Visa.

Met zo'n soort druk kun je veel drama verwachten met een groot deel van ongemakkelijke momenten. Beginnend met de vroegste afleveringen, zijn hier 20 ineenkrimpmomenten waar de show nooit van is hersteld:

20 Paola's ongemakkelijke eerste diner met de schoonouders

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws over Russ' verloving met zijn Colombiaanse vriendin Paola in seizoen 1 schokte de ouders van Russ. De moeder van Russ gaf zelfs op TLC toe dat ze niet kon slapen op de avond dat ze het nieuws hoorde.

Zoals tlc.com onthult, was de spanning tijdens het eten voelbaar toen de moeder van Russ zei: "De grap was… toen hij voor het eerst wegging, weet je, ga daar niet heen en word verliefd en… je weet wel, breng een meisje mee naar huis, en uh… ja hoor, hij doet het." Een grap die niet goed viel.

19 Alan's passief-agressieve reactie op de fotoshoot van Kirlyam

Afbeelding
Afbeelding

Alan maakt een groot probleem met Kirlyam's modellering, zoals te zien is op tlc.com, een reactie die hem deed denken dat hij een beetje te bezitterig was.

Hij klonk zelfs manipulatief toen hij passief-agressieve opmerkingen maakte, zoals: "als je daar gelukkig van wordt, ga je gang", of "je ziet er te mooi uit als je model staat en ik vind het niet leuk (neplacht)) beloof me dat je er niet te veel in zult opgaan en me verlaat". Ook zei hij in één adem: "Ik wil gewoon niet dat je hier hoop op krijgt", alsof hij bad dat Kirlyam van gedachten zou veranderen.

18 Danielle en Mohameds roman over leugens en dreigementen met deportatie

Afbeelding
Afbeelding

Mohammeds eerste indruk van Danielle was dat ze er alleen maar "aanvaardbaar" uitzag. In de afleveringen die volgden op tlc.com, ontdekte Danielle dat Mohammed loog over het hebben van een baan voordat ze trouwden en Mohammed ontdekte Danielle's frauduleuze verleden.

Op de trouwdag weigerde Mohammed Danielle te kussen omdat het in de maand Ramadan was.

17 Cassia beschuldigt Jason van slecht gedrag

Afbeelding
Afbeelding

Jason en Cassia onthullen op tlc.com hoe ze elkaar ontmoetten op FB toen Cassia een online relatie had met Jasons vriend. Hoewel Jason Cassia het leven gaf waarvan hij dacht dat ze het wilde, begreep hij niet dat koppels elkaar soms konden geven wat de ander echt wilde.

Ze besloten te scheiden toen ze niet wisten hoe ze hun woorden moesten gebruiken om hun problemen op te lossen en Cassia belde de politie op Jason. Hij zou haar uit hun bed hebben geduwd en haar op hun bank laten slapen, zoals verteld op screenrant.com.

16 Mark en zijn dochter verloofde Nikki

Afbeelding
Afbeelding

Mark en Nikki's relatie overleeft hun leeftijdsverschil van 39 jaar en Mark behandelt Nikki meer als een dochter dan als een verloofde, volgens TLC.

Op weg van het vliegveld zei Mark tegen Nikki: "…je knoeit met mijn geluk" toen Nikki het raam van Marks auto aanraakte terwijl ze dol was op de bezienswaardigheden. Mark was boos dat Nikki haar vingers op de ramen legde omdat de ramen daardoor vuil werden. Nikki reageerde door haar hele hand op het raam te leggen. Ze vond hem raar.

15 Melanie, Devar en Jamaica

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks hun achtergrond en leeftijdsverschil, stelde Devar, 28, de 33-jarige Melanie ten huwelijk, die al een 11-jarige zoon had. Melanie's zus vond het niet prettig dat Devar geen baan had en dat Melanie hem moest steunen. Het wantrouwen in de relatie escaleerde toen Devar op tlc.com toegaf het grootste deel van zijn verdiensten terug te sturen naar zijn familie in Jamaica zonder medeweten van Melanie.

14 Ontdekking van Fernando's 'Pink-Panty' Lies

Afbeelding
Afbeelding

Carolina's pogingen om uit te kijken naar tekenen van Fernando's bereidheid om trouw te blijven, leidden ertoe dat ze roze slipjes in Fernando's kast vond, die absoluut niet van hem of haar waren. Kijkers kijken naar Fernando op TLC die zichzelf uit de situatie probeert te krijgen en uitlegt: "Ik, dat heeft niets, dat is niets van recent, dat is oud."

13 Jorge's nachten in de garage en klaarkomen over geen miljonair te zijn

Afbeelding
Afbeelding

Na de romance tussen Jorge en Anfisa op tlc.com, was Anfisa teleurgesteld dat Jorge geen miljonair is zoals hij beweerde. Jorge moest zijn nachten in zijn auto doorbrengen en er was een scheiding aan de gang vanwege een geschonden vertrouwen. Jorge regelde een privé-ontmoeting met de echtscheidingsadvocaten en liet Anfisa erbuiten omdat hij vond dat er "veel beperkingen waren om haar in de kamer te hebben." Daarom moest hij liegen dat hij naar de garage ging.

Toen Anfisa 'niet in de kamer' was, krabde ze het woord 'idioot' aan de bestuurderskant van het portier van Jorges auto.

12 Azan's 55% attractie voor zijn "minder Marokkaanse" verloofde Nicole

Afbeelding
Afbeelding

Azan vond Nicole 55% aantrekkelijk, waardoor Nicole voor de andere 45% in de sportschool moest werken, zoals uitgezonden op TLC. Nicole had het moeilijk om "meer Marokkaans" te worden en Azan vond Nicole "een beetje groot". Azan's vader wees Nicole's tweede bezoek aan Marokko af omdat ze blut was en daarom Azan geen geld kon sturen.

11 Narkyia en Olulawo, de zelfverklaarde Nigeriaanse prins

Afbeelding
Afbeelding

Zoals te zien op tlc.com Narkyia vond eindelijk haar prins, een echte Nigeriaanse prins. Nou, alleen dat was hij niet. Olulowo of Lowo, die in Vietnam woonde, loog niet alleen over zijn locatie, maar beweerde ook bedrieglijk een Nigeriaanse prins te zijn.

In een dramatische wending van de gebeurtenissen ontdekte Narkyia Lowo's bedrog en ontdekte zelfs dat Lowo loog over de dood van de moeder van zijn zoon.

10 Chantel, Pedro en een bord pittige kippenpoten

Afbeelding
Afbeelding

De twee families klikten nooit vanaf het begin. Het eerste familiediner veranderde in een worstelwedstrijd op tlc.com toen Chantels broer Pedro een klap uitdeelde. Tijdens het tweede familiediner had de familie van Chantel geen zin om het heerlijke gerecht van kippennekken en -poten te eten, bereid door Pedro's moeder, die de hele dag bezig was geweest met het bereiden ervan.

Chantel beschuldigde Pedro's moeder en zus van het afpersen van geld van Pedro die betaalde voor het grote huis waarin het gezin woont, terwijl Chantel en Pedro zichzelf in een klein appartement moesten persen.

9 Molly dumpt Luis tijdens een aflevering in de show

Afbeelding
Afbeelding

Luis Mendez naar huis brengen was de grootste fout van Molly Hopkins die ze op TLC toegeeft. De relatie werd ontsierd door problemen variërend van hun verschil in leeftijd tot Luis' onverschilligheid voor Molly's kinderen, en zelfs Luis die Molly beschuldigde van het beoefenen van hekserij.

Tijdens een aflevering van seizoen 5 van de show vroeg Molly aan Luis: "Neem je kleine ring mee en ga uit mijn huis!"

8 David, Annie, en het 'raamloze' opslagruimtehuis

Afbeelding
Afbeelding

David en Annie's verhaal zoals getoond op 9odayfiance.com gaat verder in Davids vrienden, Chris en Nikki's huis. Toen David werd afgesneden van zijn vriend Chris de 'geldkoe', bracht hij Annie door verschrikkelijke leefsituaties.

Hij bracht haar naar een opslagruimte, waardoor Annie de luxe ontzegde om minstens twee minuten te douchen omdat de warmwaterboiler klein was en ze geen kachel hadden, en ze zelfs het raam konden openen - wat de opslagruimte ontbrak.

7 Ashley en 'Tinderific' Jay

Afbeelding
Afbeelding

Jay verhuisde naar Pennsylvania om bij Ashley te zijn, of bij andere vrouwen op Tinder. Amper een week na het romantische uitje van het stel in Las Vegas op TLC, vond Ashley Jay pratend met een andere vrouw op Tinder.

Volgens Ashley: "Hij heeft het account aangemaakt op de dag dat we thuiskwamen van onze bruiloft." Ashley kon hem niet uit haar huis schoppen omdat ze tien jaar lang verantwoordelijk voor hem was.

6 Colt, Larissa And The Bates Mansion

Afbeelding
Afbeelding

Larissa Dos Santos Lima wist niet waar ze aan begon toen ze introk bij de familie van haar verloofde Colt Johnson, zoals onthuld op TLC. Colt's familie deed niet alsof ze haar aardig vond en Colt verdedigde haar niet. Colt's moeder zou Larissa zo achterlaten dat de producenten van de show moesten ingrijpen om haar terug naar het huis te brengen.

5 Kalani, Asuelu en baby nummer 2

Afbeelding
Afbeelding

Kalani en Asuelu kregen hun eerste baby voordat Asuelu naar de VS verhuisde, zoals onthuld op TLC. Kalani was nog steeds financieel afhankelijk van haar familie, vooral van haar zus Kolini.

Nieuws over Kalani's onverwachte tweede zwangerschap ging niet goed met Kolini. Kolini realiseerde zich dat Kalani nog meer financiële problemen zal hebben en in tranen liep Kolini weg bij Kalani en zei: "Ik wil dit niet doen."

4 Leida en Eric – De prinses en de bedelaar

Afbeelding
Afbeelding

Volgens tlc.com was Leida Margaretha helemaal niet onder de indruk dat haar ouders het equivalent van $ 300.000 aan haar eerste bruiloft besteedden, maar toch werd ze gedwongen met Eric te trouwen in wat leek op een grote bestuurskamer. Eric was volkomen blut en Leida worstelde om daarmee te leven. Daarnaast had Eric de verantwoordelijkheid om kinderbijslag te betalen voor Leida's zoon en zijn andere kinderen.

Leida brak in op de realiteit van de situatie en gaf toe: "Ik heb het gevoel dat ik mezelf dwing met je te trouwen omdat ik dit land niet wil verlaten."

3 Steven onthult zijn eerste twijfels over Olga

Afbeelding
Afbeelding

Toen Steven naar Rusland ging om Olga te bezoeken voor de geboorte van hun eerste kind, bekende hij op TLC dat hij geen visum voor haar had aangevraagd, ondanks dat hij haar had verteld dat hij dat wel had gedaan. Blijkbaar wilde Steven er zeker van zijn dat de twee voor elkaar bestemd waren en langer van elkaars gezelschap genieten aangezien hun verkeringsperiode in de VS vrij kort was voor Olga's zwangerschap.

2 Paul en Karine's minder dan perfecte verbintenis

Afbeelding
Afbeelding

Karine Martins bevond zich in een niet-authentieke verbintenis met Paul op tlc.com toen ze ontdekte dat Paul een veroordeelde pyromaan was die ook erg griezelig was. Hij droeg kogelvrije vesten wanneer hij uitging, droeg een condoom als ze samen gingen zwemmen en droeg zelfs Karine's haar in zijn rugzak, volgens tlc.com.

1 Ximena's pijnlijke reeks gebeurtenissen

Afbeelding
Afbeelding

Ricardo "Ricky" Reyes noemde Ximena 'Melissa' terwijl ze kusten. Dat was nog maar het begin van het dramatische einde van hun romance toen het verhaal zich ontvouwde op TLC. Terwijl hij nog steeds getrouwd was met zijn vrouw, flirtte Ricky met Melissa die geen interesse in hem toonde en benaderde toen Ximena die enige interesse toonde.

De relatie liep op de klippen toen Ximena achter zijn acties kwam en hem confronteerde tijdens hun romantische diner. Erger nog, het leek erop dat alles volgens voorkennis deel uitmaakte van Ricky's plan om vooruit te komen in zijn carrière.

Aanbevolen: