10 Bachelor-deelnemers die in Zwadderich zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 Bachelor-deelnemers die in Zwadderich zouden worden gesorteerd
10 Bachelor-deelnemers die in Zwadderich zouden worden gesorteerd
Anonim

De Bachelor heeft sinds 2002 miljoenen mensen over de hele wereld vermaakt, het heeft in de loop der jaren zo veel succes behaald dat het plaats heeft gemaakt voor spin-offs. Hoewel de show werd genoemd vanwege het gebrek aan diversiteit, heeft het altijd een extreem kleurrijke cast. En om die reden kunnen we niet anders dan ons voorstellen in welke huizen de deelnemers zouden zijn als ze naar Zweinstein zouden gaan.

Er komt een bepaald huis in me op, er zijn zoveel deelnemers die totale Zwadderaars zijn. Hoewel Harry Potter en The Bachelor een onwaarschijnlijke combinatie lijkt, is het zeker leuk om je voor te stellen.

10 Caelynn Miller - Keyes had er geen enkele moeite mee de andere deelnemers te beledigen

Caelynn Miller-Keyes lacht
Caelynn Miller-Keyes lacht

Van Zwadderaars wordt gezegd dat ze sluw zijn en alles zouden doen om vooruit te komen. Caelynn Miller-Keyes past het archetype van Zwadderich op een T, haar tijd in de Bachelor-natie heeft fans verdeeld.

Caelynn roddelde veel en had een manipulatieve vibe over haar die ze probeerde te verbergen. Vrijgezellenfans lieten zich niet voor de gek houden, vooral niet toen ze er constant over sprak om elkaar op te tillen, maar ze was er snel bij om de andere vrouwen te beledigen wanneer het haar uitkwam. Ze was zonder twijfel de slechterik van seizoen 23 van The Bachelor.

9 Andy Dorfman gebruikte een ongelukkige omstandigheid in haar voordeel

Andi Dorfman draagt zwart leer
Andi Dorfman draagt zwart leer

Andi Dorfman vond geen liefde op The Bachelor, maar kreeg een tweede kans op liefde met The Bachelorette. Ze werd meegesleurd door de media omdat ze intiem was met twee mannen tijdens haar tijd als The Bachelorette. Critici begonnen haar slet te schamen, maar Andi had er geen zin in.

Als een echte Zwadderaar is Andi Dorfman behoorlijk vindingrijk. Ze liet de slet-shaming haar niet naar beneden halen. Ze bezat het door de critici uit te roepen en ging verder met het schrijven van een boek over haar ervaring met de show.

8 Tierra LiCausi was sluw en manipulatief

Tierra LiCausi draagt een tanktop
Tierra LiCausi draagt een tanktop

Tierra LiCausi van het Bachelor seizoen 17 was zo sluw dat ze vrijgezel Sean Lowe voor de gek hield. Ze kreeg vaak ruzie met de andere deelnemers en deed al het mogelijke om Sean's aandacht op haar te houden… en alleen op haar.

Haar gekke capriolen waren vaak komisch, ze was ongevaarlijk maar uiterst vervelend. Tierra was niet alleen een huiler, maar ze was ook narcistisch. De realityster kreeg uiteindelijk haar verdiende loon toen Sean in een van haar meltdowns liep, het incident resulteerde erin dat ze de boot kreeg.

7 Michelle Money was arrogant en agressief tegenover de andere deelnemers

Michelle Money draagt grijs
Michelle Money draagt grijs

Michelle Money was de rebel en buitenbeentje van het 15e seizoen van The Bachelor. Ze was arrogant en extreem narcistisch, ze slaagde erin om zowel de kijkers als haar mededeelnemers ertoe te brengen haar te haten.

Michelle was volledig agressief tegen haar medekandidaten en gebruikte haar een-op-een met Brad Womack om over de andere vrouwen te praten. Op een gegeven moment suggereerde ze zelfs dat de vrouwen haar een blauw oog hadden bezorgd.

6 Corinne Olympios floreerde bij het onderbreken van de data van de andere deelnemers

Corinne Olympios lacht in de camera
Corinne Olympios lacht in de camera

Corinne Olympios was een eigenzinnige 24-jarige met een oppas, die het goed vond om de andere vrouwen op The Bachelor te choqueren. Maar dat is niet alles, ze werd beschuldigd van extreem manipulatief en rechtmatig.

Haar controversiële en onbeschofte gedrag zette veel mensen op het verkeerde been, van het onderbreken van de tijd van vrijgezel Nick Viall met de andere vrouwen tot een dutje doen tijdens een rozenceremonie. Het lijdt geen twijfel dat de vrijgezellenjongen in Zwadderich zou zijn geplaatst als ze op Zweinstein had gestudeerd.

5 Ashley Laconneti huilde wanneer dingen niet goed gingen

Ashley Laconneti draagt wit
Ashley Laconneti draagt wit

Toen Ashley haar zin niet kreeg, volgden tranen en non-stop gezeur. Kijkers sympathiseerden in het begin met het vrijgezellenfeest, maar realiseerden zich al snel dat het Ashley's manier was of… een driftbui.

Ze was niet aardig en maakte nauwelijks vrienden met haar castmates. Ze bezat alle slechtste eigenschappen van een Zwadderaar en niet van de goede. Haar obsessie en jaloezie eindigden niet met The Bachelor. De kijkers kregen er meer van op Bachelor In Paradise, een spin-off show van The Bachelor.

4 Kelsey Poe fakete een paniekaanval voor een rozenceremonie

Kelsey Poe draagt een rode tanktop
Kelsey Poe draagt een rode tanktop

De deelnemer aan Bachelor seizoen 19, Kelsey Poe, schokte de kijkers die ze aan Bachelor Chris Soules onthulde dat ze een weduwe was. Echter, volgens Screen Rant, zei de vrijgezel-aluin verder: "Is mijn verhaal niet geweldig?! Het is tragisch, maar het is verbazingwekkend. Ik hou van mijn verhaal" direct na de onthulling.

Kelsey was constant aan het plannen en pesten aan haar castmates. Haar plannen gingen zelfs zo ver dat ze een paniekaanval veinzen voor een rozenceremonie om eliminatie te voorkomen.

3 Courtney Robertson was stiekem en competitief

Courtney Robertson draagt blauw
Courtney Robertson draagt blauw

De beruchte Courtney Robertson deed niet mee aan The Bachelor om vrienden te maken, ze gebruikte deze regel vaak en zorgde ervoor dat ze haar castgenoten vervreemdde.

Haar agressie, concurrentievermogen en sluwe manieren wonnen het hart van haar vrijgezel Ben Flajnik. Ze was bereid alles te doen wat nodig was om te winnen, inclusief Ben overhalen om naakt in de oceaan te duiken. Dit was een zet die de andere vrouwen woedend maakte, maar duidelijk een die Ben waardeerde. Het paar verbrak hun verloving niet lang nadat de show was afgelopen.

2 Vienna Girardi manipuleerde haar castmates

Vienna Girardi draagt zwart
Vienna Girardi draagt zwart

Net als Courtney Robertson is Vienna Girardi een andere deelnemer die het hart van The Bachelor won ondanks ruzie met de andere vrouwen. Wenen was aan het berekenen en ondermijnde vaak haar castmates - ze was absoluut een slechte Zwadderich.

Na hun tijd in The Bachelor werd de hete romantiek van Jake Pavelka en Wenen koud. Het duo had een van de meest dramatische scheidingen in de geschiedenis van de bachelor.

1 Demi Burnett stond erom bekend de pot één keer te vaak te roeren

Demi Burnett op Ellen
Demi Burnett op Ellen

Demi Burnett haalde een pagina uit het boek van Courtney Robertson en vervreemdde vrijwel de andere vrouwen in The Bachelor. Ze was snarky en bloeide op het roeren in de pot. Volgens raffinaderij29 beschuldigde Demi haar oudere castmates ervan onzeker of jaloers te zijn.

Burnett slaagde er uiteindelijk in om de perceptie van het publiek over haar te veranderen door haar zachtere kant te laten zien. En toen ze als queer uit de kast kwam, kreeg ze overweldigende steun.

Aanbevolen: