Jeremy Allen White's wanhoop naar succes had hem op een erg 'lelijke plek' kunnen brengen

Inhoudsopgave:

Jeremy Allen White's wanhoop naar succes had hem op een erg 'lelijke plek' kunnen brengen
Jeremy Allen White's wanhoop naar succes had hem op een erg 'lelijke plek' kunnen brengen
Anonim

Misschien is een van de meest eerlijke dingen op internet dat Jeremy Allen White reageert op fans die dorsten naar hem. Natuurlijk begon de obsessie met Jeremy's haar, ogen, biceps en algemene "het kan me geen reet"-gedrag toen hij voor het eerst Lip op Shameless begon te spelen.

En het is alleen maar intenser geworden.

Carmy spelen op FX en Hulu's The Bear katapulteerde Jeremy alleen maar verder naar een groot zwijmelgebied.

Maar gezien zijn mate van succes, lijdt het geen twijfel dat hij zichzelf zou kunnen vinden in rollen die veel, veel, veel hoger profiel hebben. AKA alles wat met superhelden of Jedi te maken heeft.

Op een bepaald moment in Jeremy's carrière was dit precies wat hij wilde. In een fantastisch interview met Vulture zei hij dat hij ooit te maken had met een ongezonde relatie met roem die sindsdien is geëvolueerd. Als hij dat niet had gedaan, was die charmante reactie op fans die over hem kwijlden misschien veel pompeuzer geweest. Hier is de waarheid over Jeremy's vroegere obsessies met succes en waarom hij de rollen op zich neemt die hij doet…

Waarom Jeremy Allen White in de beer wilde schitteren

De FX- en Hulu-serie keert terug voor een tweede seizoen dankzij de groeiende populariteit; deels vanwege de meme-ificatie van enkele van de meest dorstige stills uit de show.

Maar Jeremy koos er niet voor om in de show te spelen omdat hij dacht dat het zou aanslaan. Hij koos ervoor om het te doen omdat hij een diepe band had met zijn karakter, Carmy.

"Ik wist meteen hoeveel ik om Carmy gaf en hoeveel mijn hart echt pijn deed voor Carmy, en ik denk dat ik nog niet precies wist waarom," zei Jeremy tegen Vulture over zijn eerste gevoelens bij het lezen van het script.

"Achteraf gezien, is dat omdat ik deze eenzame man zag wiens identiteit zo verwikkeld was in dit ding, en als hij het niet begreep, had hij echt het gevoel dat hij zou sterven. Dat was iets dat toegankelijk was voor ik."

Het was niet alleen "toegankelijk", het was iets waar Jeremy zich op een diepgaande manier mee in kon vinden.

"Ik ben nu ouder en mijn leven is groter en beter geworden. Maar er was een tijd als acteur, een jonge acteur, dat ik me erg verwikkeld voelde in mijn beroep. Als ik niet zou slagen, of ik kreeg niet alles wat ik wilde, het was als het einde van de wereld. Dat is een triest bestaan als je geen vreugde kunt vinden buiten je beroep. Dat klikte al vroeg met me en hielp me om erin te komen."

Jeremy Allen White speelt graag 'explosieve' personages

Het lijdt geen twijfel dat zowel Carmy Berzatto als Lip Gallagher op Shameless beide explosieve karakters zijn. Elk behandelt verschillende problemen, maar velen zien verbanden tussen de twee. Ten eerste vinden hun reizen plaats in Chicago en zijn ze gecentreerd rond familie.

Ondanks dat Jeremy toegeeft dat hij "aangetrokken wordt tot het soort karakters dat een beetje explosief kan zijn", ziet hij in een interview met The Rental een verschil tussen de twee mannen.

"Waar ik een heel grote kloof tussen hen zie, is hun zelfvertrouwen. Lip was zo leuk om te spelen omdat ik in hem geloofde. Hij had een goed gevoel van eigenwaarde. Hij wist hoe slim hij was, hoe begaafd hij was was, op het punt van onaangenaam te zijn, "legde Jeremy uit.

"Ja, Carmy is begaafd. Hij is een getalenteerde chef-kok. Hij heeft er heel hard aan gewerkt. Maar ik denk niet dat hij datzelfde zelfvertrouwen of gevoel van eigenwaarde had. Hoewel Lip en Carmy allebei als fragiele karakters kunnen worden beschouwd, Carmy is de hele tijd op scherp. Alles is leven of dood voor hem. Als hij fa alt, is het het einde van de wereld, en als hij slaagt, krijgt hij misschien alles wat hij wil."

Jeremy Allen White was ooit wanhopig op zoek naar roem en succes

Ondanks dat hij een jonge, geliefde, aantrekkelijke en getalenteerde acteur is, heeft Jeremy Allen White niet dezelfde carrièrekeuzes gemaakt als sommige van zijn tijdgenoten. Zoals de interviewer bij Vulture aangaf, had Jeremy nu gemakkelijk in een Marvel Cinematic Universe- of DC Extended Universe-project kunnen belanden.

Hoewel Jeremy beweerde dat hij niet is uitgenodigd om deel te nemen aan dergelijke projecten, verklaarde hij ook dat hij de voorkeur geeft aan meer indie- en personagegestuurde projecten.

"[Marvel and DC is] ook niet waar mijn interesse per se ligt, " zei Jeremy voordat hij toegaf dat hij op een gegeven moment alles zou hebben gedaan om in zulke grote, spraakmakende werken te zijn.

"Op een bepaald moment in mijn carrière wilde ik zo snel zo veel succes. Het was de tijd in mijn leven dat ik een klik had met Carmy. Ik had het gevoel dat ik hier heel goed in was en het niet kreeg wat ik verdiende. Het was zo'n lelijke plek om vandaan te komen. Ik zou deze films zo graag willen, of ik zou deze andere banen zo graag willen, en ik zou ze niet krijgen en het voelde zo verschrikkelijk."

Een voorbeeld van een afschuwelijk gevoel over het verliezen van een baan was The Spectacular Now. Jeremy beweert er kapot van te zijn dat hij de rol verloor van Miles Teller.

Gelukkig, mede dankzij een liefdevolle relatie met zijn vrouw en baby mama, Addison Timlin, is Jeremy hier niet meer.

"Nu ben ik op een plek waar consistentie belangrijker voor mij is, een lange levensduur is belangrijker voor mij. Ik heb niet het gevoel dat ik een uitbraak nodig heb, wat een uitbraak ook betekent. Als ik kan werken consequent met getalenteerde mensen, met een goed verhaal, dat is alles wat ik nodig heb."

Aanbevolen: