Kevin James kan alleen leven van herhalingen van King Of Queens, maar hoe zit het met Leah Remini?

Inhoudsopgave:

Kevin James kan alleen leven van herhalingen van King Of Queens, maar hoe zit het met Leah Remini?
Kevin James kan alleen leven van herhalingen van King Of Queens, maar hoe zit het met Leah Remini?
Anonim

De jaren '90 was een decennium waarin NBC het kleine scherm domineerde met sitcoms als Seinfeld en Friends. Andere netwerken hadden echter wel hun eigen hitshows, waaronder CBS, de thuisbasis van The King of Queens.

Leah Remini speelde in de show met Kevin James, en hoewel het niet altijd soepel verliep, stelden ze het op prijs om met elkaar samen te werken.

Remini en James hebben allebei wat verdiend aan de show, en fans willen weten of Remini alleen kan leven van haar King of Queens-inkomsten. We hebben enkele details die kunnen helpen bij het oplossen van dit mysterie hieronder!

Leah Remini maakte haar debuut als koning der koninginnen in 1998

In september 1998 maakte The King of Queens zijn officiële debuut op CBS. De serie had in die tijd te kampen met een reeks geweldige sitcoms, maar het was precies wat het netwerk nodig had om te concurreren met NBC.

Met Kevin James en Leah Remini in de hoofdrol, was The King of Queens een solide sitcom die zich kon onderscheiden van de rest, grotendeels dankzij de chemie op het scherm. De cast was uitzonderlijk met elkaar, en het werk dat ze hebben gedaan om elk script tot leven te brengen, heeft ertoe bijgedragen dat de show zich onderscheidde van vele anderen.

Ondanks het buitengewone succes van de show, werd het nooit met prijzen overladen zoals andere sitcoms uit zijn tijd.

"Emmy had geen liefde voor ons. Niemand, zelfs de geluidsmixers niet, kregen zelfs maar een nominatie voor de show. We hadden een hitshow, maar het was een blue-collar show," Remini zei ooit.

De show hielp de actrice een begrip te worden, en ze heeft nog veel meer gedaan sinds de uitzending. Dankzij haar aanhoudende succes in de entertainmentindustrie heeft Remini een indrukwekkend vermogen kunnen vergaren.

Leah Remini heeft een waarde van $25 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is Leah Remini momenteel naar schatting $ 25 miljoen waard, wat behoorlijk indrukwekkend is.

Hoewel haar acteren haar vermogen op een diepgaande manier heeft vergroot, is het belangrijk op te merken dat haar onroerendgoedbezit ook heeft bijgedragen aan het vormen van dat grote aantal.

Leah woont in een herenhuis van 9.300 vierkante meter in Studio City, Californië. Ze betaalde in 2003 $ 3,75 miljoen voor het huis en omvat 5 slaapkamers en 9 badkamers. $8,5 miljoen waard zijn, meldt Celebrity Net Worth.

Het is best verbazingwekkend om te zien hoeveel haar huis de afgelopen 19 jaar in waarde is gestegen. Aangezien de markt blijft groeien en huizen voor belachelijke prijzen worden verkocht, zal het huis van Remini waarschijnlijk in waarde blijven stijgen.

Hoe indrukwekkend het ook is om te zien hoe haar totale vermogen eruitziet, fans hebben nog steeds weinig duidelijkheid over het actbedrag dat ze momenteel verdient met The King of Queens. Dit leidt tot een simpele vraag: kan Leah Remini leven van wat ze momenteel maakt van haar oude serie?

Kan ze van haar tv-geld leven?

Dus, kan Leah Remini tegenwoordig leven van haar King of Queens-geld? Welnu, we moeten eens kijken naar de financiële winsten van haar tegenspeler, wat kan helpen om te meten hoeveel ze verdient.

"Omdat James een uitvoerend producent is van King of Queens, verdient hij veel geld met herhalingen, met een gerapporteerde $ 50 miljoen aan backend en resterende inkomsten uit de serie in zijn syndicatiedeal. Omdat Kevin Can Wait niet sloeg 100 afleveringen, de show is momenteel niet in syndicatie, " meldt Parade.

Nu is het belangrijk op te merken dat James een uitvoerend producent van de show is, wat betekent dat hij een veel groter deel van de taart krijgt. Dit is een gemeenschappelijk kenmerk van alle populaire shows, en het is de titel die ertoe doet in Hollywood.

Omdat Leah Remini geen producer is, verdient ze lang niet zoveel geld aan de tijd van de show in syndicatie. Dat gezegd hebbende, heeft ze waarschijnlijk haar behoorlijke deel van het geld verdiend, zelfs met de glijdende schaal die acteurs worden opgelegd wanneer een show constant in rotatie is op verschillende netwerken.

"Met 236 afleveringen zou dat betekenen dat Kudrow op zijn minst $ 2.360.000 in totaal zou hebben gekregen voor 'Vrienden'. Nu weten we allemaal dat "Friends" een miljard keer is uitgezonden, dus het is veilig om te zeggen dat die schatting belachelijk, belachelijk en extreem laag is, " schat Marketplace.

Volgens deze schatting heeft Remini ten minste $ 2 miljoen aan syndicatie verdiend.

Dus, kan Leah Remini leven van haar syndicatiegeld van The King of Queens? We hebben het exacte aantal niet, maar het lijkt erop dat ze dat zou kunnen, zo goed voor haar.

Aanbevolen: