Het enige gesprek dat Leah Remini weigerde te hebben met King Of Queens co-ster Kevin James

Inhoudsopgave:

Het enige gesprek dat Leah Remini weigerde te hebben met King Of Queens co-ster Kevin James
Het enige gesprek dat Leah Remini weigerde te hebben met King Of Queens co-ster Kevin James
Anonim

Leah Remini en Kevin James hebben een van de meest illustere vriendschappen in Hollywood. De paden van Remini en James kruisten elkaar voor het eerst op de set van The King of Queens, waar ze het echtpaar Carrie en Doug Heffernan portretteerden. Negen jaar samenwerken cultiveerde een onverbrekelijke band tussen Remini en James en, ondanks hun frequente kleine ruzies, bleven de twee goede vrienden lang nadat de show zijn laatste hoofdstuk in 2007 had afgesloten.

Gezien hun diepe band hebben Kevin en Leah door de jaren heen ongetwijfeld uiterst gevoelige kwesties besproken. Desalniettemin heeft Leah Remini het onderwerp religie nooit aangesneden met Kevin James. Dit is waarom de Kevin can Wait-ster dit specifieke gesprek met haar co-ster en goede vriend vermeed.

Leah Remini en Kevin James zijn al eeuwen vrienden

De vriendschap van Leah Remini en Kevin James is enorm gegroeid sinds de twee elkaar ontmoetten op de set van The King of Queens. Ondanks hun ups en downs, hebben de twee door de jaren heen niets dan goede dingen over elkaar te zeggen. Remini gutst over het werken met Kevin James aan The King of Queens in haar memoires, Troublemaker: Surviving Hollywood en Scientology. "[Kevin James] was mijn eerste hoofdrolspeler", schrijft ze. "Ondanks het doen van andere shows met andere hoofdrolspelers, heb ik nooit iemand gevonden die gunstig met hem kon vergelijken."

Remini's hechte relatie was zelfs dat James een van de redenen was waarom ze besloot om in 2018 lid te worden van de Kevin can Wait-cast. "Het had volgend jaar kunnen zijn, over 10 jaar. Het had 10 kunnen zijn jaren eerder. Ik zou elke gelegenheid hebben aangegrepen om opnieuw met Kevin samen te werken, "vertelde Remini aan New York Daily News."Ik heb na Kevin met andere hoofdrolspelers gewerkt, maar er is iets heel speciaals dat je gewoon niet kunt uitleggen als iets bij iemand werkt."

Evenzo heeft Kevin James ongelooflijk uitgesproken over de diepe genegenheid die hij voelt voor Remini. De 52-jarige gaf commentaar op deze unieke band in een interview met CBSN en zei: "We zijn vrienden en we zijn familie. Letterlijk hebben we het gevoel dat we elkaar voor altijd kennen, en ik heb altijd het gevoel gehad dat vanaf onze eerste ontmoeting samen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat we elkaar zo begrijpen, en het is altijd heel goed uitgepakt."

Waarom Leah Remini weigerde haar religie met Kevin James te bespreken

Tijdens haar tijd bij The King of Queens was Leah Remini een vroom lid van een bepaalde religieuze organisatie. In een interview met People uit 2017 onthulde Remini dat hoewel de kerk haar voortdurend onder druk zette om haar goede vrienden te werven, ze het onderwerp nooit met James aansneed."Ze probeerden me altijd zover te krijgen, [vragend:] 'Waarom is hij er niet? Waarom heb je het hem niet gepromoot?' Ik had zoiets van: 'Omdat hij katholiek is. Wat begrijp je daar niet aan?'”

De voormalige deelnemer aan Dancing with the Stars onthulde ook dat ze, ondanks dat ze haar religie nooit met James had besproken, wist dat hij er niets mee te maken wilde hebben. '[De kerkfunctionarissen zeiden] 'Ja, maar als je hem binnen krijgt, moet je zien te vinden wat zijn leven verpest.' Ik ga, 'Er is niets dat zijn leven verpest. Hij is erg blij. Ik weet dat het voor iedereen hier heel moeilijk te begrijpen is, maar hij wil er niets mee te maken hebben.'"

Hoewel de kerkfunctionarissen uiteindelijk afstand deden van het idee om James bij hun gelederen te krijgen, bleven ze Remini onder druk zetten om meer van haar vrienden te rekruteren. "Ze lieten het na een tijdje los", bekende Remini. "Maar meestal wordt van je verwacht dat je mensen rekruteert, vooral met iemand met wie je negen jaar samenwerkt."

Hoe voelde Kevin James over de religieuze overtuigingen van Leah Remini?

Ondanks het abonneren op een ander geloof, bleef Kevin James respect hebben voor de religieuze overtuigingen van Leah Remini. Verrassend genoeg heeft de Grown Ups-ster nooit geprobeerd Leah Remini over te halen haar voormalige kerk te verlaten. In 2016 onthulde Remini aan The Hollywood Reporter: Kevin had altijd veel respect voor mijn overtuigingen, en hij zei precies het tegenovergestelde. Mensen zouden hem vragen: 'Oh mijn god, probeert ze je in die gekke sekte te krijgen?' En hij zou zeggen: 'Nee. Ze is niet zoals de rest.'”

Hoewel Remini later weer in contact kwam met het katholicisme, had deze beslissing niets te maken met Kevin James. De moeder van één deelde haar redenen om het katholicisme te omarmen in een interview met People. “Niemand vraagt me om geld. Niemand eist dat ik kom… Ik steek een kaars aan. Ik zit en ik luister, " legde ze uit. "Soms doe ik niets. Voor mij is het wat religie hoort te zijn: iets moois."

Kevin James steunde ook ongelooflijk het besluit van Leah Remini om de kerk te verlaten en een van de meest felle critici te worden. Volgens Remini bood Kevin James haar destijds de broodnodige aanmoediging en steun. "Hij stak zijn hand naar me uit en zei: 'Ik ben zo trots op je; als je iets nodig hebt, ik ben hier.'"

Aanbevolen: