Leah Remini hield er om deze reden niet van om Kevin James te kussen op 'The King Of Queens

Inhoudsopgave:

Leah Remini hield er om deze reden niet van om Kevin James te kussen op 'The King Of Queens
Leah Remini hield er om deze reden niet van om Kevin James te kussen op 'The King Of Queens
Anonim

In de afgelopen decennia zijn er meer sitcoms geproduceerd dan ooit tevoren. Desondanks lijdt het geen twijfel dat de overgrote meerderheid van die shows weinig tot geen impact had, omdat het onmogelijk zou zijn voor elke show om te slagen zoals Friends dat deed. Maar hoewel sitcoms als The King of Queens nooit een sensatie werden op het niveau van Friends, verandert dat niets aan het feit dat ze buitengewoon succesvol waren.

In een ideale wereld zouden acteurs elke keer dat ze vrienden of koppels op het scherm spelen, goed met elkaar kunnen opschieten achter de schermen. Helaas zijn er echter veel voorbeelden van acteurs die vrienden speelden op het scherm die elkaar in het echte leven haatten. Desondanks is het nog steeds teleurstellend als fans vernemen dat acteurs die dichtbij op het scherm lijken, problemen hebben als de camera's uit waren. Het is bijvoorbeeld naar buiten gekomen dat Leah Remini het soms niet leuk vond om Kevin James te kussen toen ze The King of Queens filmden.

Kevin James en Leah Remini's Onscreen Chemistry

Van 1998 tot 2007 luisterden miljoenen fans van The King of Queens regelmatig naar de uitzending van 207 afleveringen van de zeer succesvolle show. Zoals het geval is met de meeste hitshows, waren er veel verschillende redenen waarom mensen genoten van The King of Queens. Acteurs als Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Osw alt, Nicole Sullivan en Merrin Dungey maakten bijvoorbeeld allemaal fans van The King of Queens aan het lachen. Ondanks al die getalenteerde acteurs die een rol speelden in het succes van de show, is het duidelijk dat Kevin James en Leah Remini de hoofdsterren van The King of Queens waren.

Gecast als Doug en Carrie Heffernan, veel mensen hebben kritiek geuit op het feit dat Kevin James en Leah Remini een stel hebben geportretteerd. Ze zijn tenslotte een perfect voorbeeld van het oude cliché dat sitcoms slordige mannen en prachtige vrouwen casten om een koppel te spelen. Ondanks die terechte kritiek, zijn er veel redenen waarom miljoenen mensen graag naar de uitvoeringen van James en Remini als de Heffernans keken.

Toen The King of Queens op zijn best was, was het duidelijk dat Kevin James en Leah Remini heel veel chemie hadden. Immers, hoewel de twee acteurs er heel verschillend uitzagen, hadden ze allebei enorme persoonlijkheden en waren ze in staat om elkaar tot in de perfectie uit te spelen. James en Remini waren zelfs zo geweldig samen dat jaren nadat The King of Queens ten einde was gekomen, ze opnieuw samen speelden toen Leah zich bij de cast van Kevin Can Wait voegde. Natuurlijk is het nog steeds de moeite waard om op te merken dat hoewel James en Remini geweldig waren samen, Kevin degene is die echt een fortuin verdiende met de King of Queens.

Waarom sommige kusscènes van Leah Remini en Kevin James ongemakkelijk waren

Toen Leah Remini haar memoires "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology" uitbracht, kochten veel mensen het boek in de hoop op hete roddels. Hoewel haar boek op veel manieren explosief was, kon het ook lief zijn, zoals blijkt uit het feit dat Remini haar best deed om haar Kevin James, mede-ster van The King of Queens, te prijzen.

“Ik had Kevin, die me voor het leven heeft geruïneerd. Hij was mijn eerste leidende man; en ondanks het doen van andere shows met andere leidende mannen, heb ik nooit iemand gevonden die gunstig bij hem kon passen. Toen ik met hem optrad, voelde ik me veilig.” Ik wist dat, ongeacht de grap of het script, Kevin een manier zou vinden om het beter te maken. Hij was gracieus, het soort acteur dat vaak zei: 'Geef Leah de grap in plaats van mij' - ongehoord in een stad vol ego-gedreven mannen.'

Hoewel Leah Remini duidelijk dol is op Kevin James, betekent dat niet dat de twee acteurs altijd met elkaar overweg konden. In plaats daarvan onthulde Remini in haar memoires dat ze achter de schermen veel met James vocht. “Ja, we hebben gevochten, zoals veel getrouwde stellen die jarenlang elke dag samen waren. En ja, ik behandelde Kevin net zoals ik mijn man behandelde, wat betekent dat ik hem gek maakte zoals elke goede vrouw zou doen. Er waren dagen dat we niet eens spraken totdat de camera's aan het rollen waren. Maar we hebben het altijd verzonnen.'

Zoals de meeste sterren heeft Leah Remini in het verleden met Oprah Winfrey om tafel gezeten en hun gesprek was behoorlijk onthullend. Zo vertelde Remini aan Winfrey dat de ruzies die ze met James had het soms erg ongemakkelijk maakten als ze kusscènes moesten filmen. “Er waren tijden dat Kevin en ik ruzie maakten over iets stoms, en we moesten kussen, maar we maakten geen oogcontact. Maar dat komt omdat we van elkaar hielden. Als je niet om iemand geeft, neem je niet eens de moeite om met hen te vechten. Als je iemand vertelt om voor zichzelf te gaan, en ze draaien zich niet om en vechten met je, dan weet je dat er een probleem is."

Aanbevolen: