Kristin Cavallari betreedt het podium tijdens 'Magic Mike Live' in Las Vegas

Inhoudsopgave:

Kristin Cavallari betreedt het podium tijdens 'Magic Mike Live' in Las Vegas
Kristin Cavallari betreedt het podium tijdens 'Magic Mike Live' in Las Vegas
Anonim

Reality-televisiester Kristin Cavallari was in het weekend op vakantie in Las Vegas, en op 5 maart bleek ze de tijd van haar leven te hebben. Tijdens het bijwonen van Magic Mike Live in de SAHARA Las Vegas, nodigden dansers haar uit om verder te gaan podium, met een van hen die haar een dans gaf om nooit te vergeten.

Showartiest Nate Bryan legde Cavallari neer en begon naast haar een kleine solodans uit te voeren. Kort daarna nam hij een blik slagroom en spoot wat op haar nek en been. Daarna spoot hij wat op zichzelf, terwijl The Hills aluin bleef liggen en glimlachen.

Fans kijken bleven de danseres aanmoedigen, terwijl de meeste toeschouwers foto's en video's op hun telefoon maakten. De video eindigt dan met Cavallari en haar vrienden die op de foto gaan met alle artiesten van de show. De beroemdheid reageerde met haar goedkeuring op de video en zei: "Goede tijden - bedankt dat je me hebt!"

Betekent dit dat Kristin Cavallari vrijgezel is?

Na de release van de video kon TMZ de lezers er niet aan herinneren dat ze een link heeft of mogelijk was met countryzangeres Chase Rice. Er deden echter ook geruchten de ronde dat ze ook een affaire had met Craig Conover. TMZ zei zelf zelfs: "Het laatste dat we hoorden, was dat ze met Chase Rice aan het daten was -- maar op basis hiervan, wie weet er nog meer."

Sinds haar breuk met Jay Cutler heeft Cavallari niet veel van haar romantische leven aan de media laten zien. Ze ontkende meerdere keren betrokken te zijn geweest bij de media en in 2021, en heeft er de afgelopen maanden niet over gesproken. Op het moment van deze publicatie lijkt haar relatiestatus onbekend.

Magic Mike Live was niet de enige die video's deelde op Instagram

Hoewel werd aangetoond dat ze foto's nam met de artiesten met vrouwelijke vrienden, werd ze ook vergezeld door haar beste vriend, Justin Anderson. De beroemde haarstylist plaatste verschillende video's op zijn Instagram-verhaal om haar aan te moedigen en zelfs te schreeuwen: "Laat Kristin los, laat los!"

Tot nu toe heeft ze nog geen eigen foto's en video's op haar sociale media geplaatst. Ze deelde echter video's van een andere vriend van haar op haar Instagram-verhaal, waarop je die vriend ook kunt horen aanmoedigen. Ze schreef ook een bijschrift in haar Instagram-verhaal bij de video, waarin stond: "Vraag en je zult ontvangen."

Zelfs na een weekend vol plezier blijft Cavallari hard werken aan het runnen van sieraden en kledinglijnen Uncommon James en Little James. Ze heeft onlangs nieuwe producten toegevoegd aan de collectie Uncommon James lentejuwelen en is deze blijven promoten op sociale media.

Magic Mike Live is gemaakt met hulp van acteur en voormalig stripper Channing Tatum. De show is sindsdien een wereldwijde sensatie geworden en een show die je niet mag missen in Las Vegas. Tickets zijn te koop op hun website.

Aanbevolen: