Sydney Sweeney onthulde dat ze optredens neemt omdat ze 'moet' om rond te komen

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney onthulde dat ze optredens neemt omdat ze 'moet' om rond te komen
Sydney Sweeney onthulde dat ze optredens neemt omdat ze 'moet' om rond te komen
Anonim

Sydney Sweeney werd beroemd na een rol in de met een Emmy bekroonde HBO-serie Euphoria. In de show speelt ze Cassie Howard, een populaire cheerleader die een constante heeft voor validatie van mensen om haar heen (vooral mannen).

Sweeney werkte misschien al in Hollywood lang voordat ze de serie boekte (ze was hiervoor in The Handmaid's Tale), maar het is duidelijk dat Cassie het personage is waar ze het meest bekend om is geworden, zozeer zelfs dat de actrice kreeg zelfs twee Emmy-knikken voor haar optreden tot nu toe.

Sweeneys carrière is inderdaad van de grond gekomen sinds hij in Euphoria speelde en zelfs een kleine rol speelde in Once Upon a Time… In Hollywood van Quentin Tarantino met Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margo Robbie.

De inwoner van Washington is ook doorgegaan met het boeken van andere episodische projecten zoals The White Lotus.

Ondanks dit alles heeft Sweeney echter onthuld dat ze nog steeds niet genoeg verdient met acteren om een Hollywood-levensstijl in stand te houden.

Toen ze jonger was, woonde Sydney Sweeney in een hotel

Opgroeien, Sweeney's familie had het financieel moeilijk. En dus pakten ze op een dag hun koffers en verhuisden ze naar de Holiday Inn in Burbank, waar vier van hen negen maanden in één kamer verbleven.

Het was een moeilijke tijd in hun leven, maar Sweeney en haar broer "maakten er het beste van" terwijl ze grapte dat ze "de arme versie van The Suite Life of Zack and Cody" leefden.

Ze raakten bevriend met het personeel en sloop de keuken in om tosti's te maken. De broers en zussen ontdekten ook een "geheime trap" die naar twee verlaten verdiepingen leidde. Daar zouden ze door de gangen dwalen terwijl ze 'naar schatten zochten'.

"Er is ook een mooie herinnering aan die tijd", dacht de actrice.

Ondanks alles droomde Sweeney er als kind al van actrice te worden. Ze maakte zelfs een presentatie voor haar ouders zodat ze hun steun kon krijgen, en het werkte.

Helaas realiseerde de actrice zich later ook dat niet alles werkt zoals bedoeld, ondanks het opzetten van allerlei plannen. De ochtend dat ze 18 werd, was ze ellendig.

“Ik dacht altijd dat ik, als ik 18 werd, genoeg geld zou hebben verdiend om het oude huis van mijn ouders terug te kopen,” legde Sweeney uit.

"En door dat huis terug te kopen, zou het mijn ouders weer bij elkaar hebben gebracht."

Sweeney was echter nog steeds vastbesloten om het te halen. En na het boeken van enkele kleine rollen in shows en films, kreeg de actrice uiteindelijk de rol van de jonge Eden Spencer in The Handmaid's Tale voordat ze kort daarna in Euphoria werd gecast.

Zoals ze echter zou ontdekken, loont het niet per se om in een hitshow te zijn, vooral in het tijdperk van streaming.

Sydney Sweeney zegt dat haar levensstijl niet goedkoop is

Onlangs heeft Euphoria zijn tweede seizoen afgerond, en hoewel de hele cast de show graag gaande houdt, lijkt Sweeney ook toe te geven dat het financieel niet heeft voldaan. Volgens rapporten kreeg de actrice $ 25.000 per aflevering betaald voor haar werk tijdens het eerste seizoen.

Ondertussen kreeg Sweeney, na de lovende kritieken van de show, een aanzienlijke verhoging voor seizoen 2, in wezen $ 350.000 ontvangen voor haar werk aan het hele seizoen, wat neerkomt op ongeveer $ 43.750 per aflevering (Euphoria bracht acht afleveringen uit voor het tweede seizoen).

Sydney 'ha alt deals' uit noodzaak

Ondanks de toename geeft de actrice toe dat het nog steeds niet genoeg is. "Als ik een pauze van zes maanden wilde nemen, heb ik geen inkomen om dat te dekken", legde Sweeney uit. "Ik heb niemand die me ondersteunt, ik heb niemand tot wie ik me kan wenden, om mijn rekeningen te betalen of om hulp te roepen."

Ze legde ook uit dat het omgaan met een streamer anders is dan een netwerk, omdat er geen mogelijkheid is om backend-betalingen te innen.

"Ze betalen acteurs niet meer zoals vroeger, en met streamers krijg je geen residuen meer", zei Sweeney. “De gevestigde sterren worden nog steeds betaald, maar ik moet 5 procent afstaan aan mijn advocaat, 10 procent aan mijn agenten, 3 procent of iets dergelijks aan mijn zaakvoerder. Ik moet mijn publicist elke maand betalen, en dat is meer dan mijn hypotheek.”

Uiteindelijk concludeerde de actrice: "Als ik gewoon acteerde, zou ik mijn leven in L. A. niet kunnen betalen. Ik neem deals omdat het moet." Op dit moment zijn Armani en Miu Miu betrokken bij de deals die Sweeney tot nu toe heeft gesloten. In het verleden werkte ze ook samen met huidverzorgingsmerk St. Ives op Instagram.

Ondertussen werkt Sweeney, naast Euphoria, al aan een aantal andere toekomstige projecten. Om te beginnen schittert ze in het aanstaande actiemisdaad National Anthem met Paul W alter Hauser, Halsey en Eric Dane.

Tegelijkertijd werd de actrice ook gecast in de aankomende Spider-Man spin-off Madame Web, waar ze het scherm deelt met Dakota Johnson. Wat betreft Sweeney's Emmy-winnende show, Euphoria is al vernieuwd voor een derde seizoen.

Aan de andere kant lijkt het er ook op dat Sweeney niet zo veel langer op acteren hoeft te vertrouwen. De actrice is ook begonnen met het produceren van haar eigen projecten, waaronder The Players Table, die werd verkocht aan HBO Max.

“We zijn bezig met het schrijven van de afleveringen. Het is dus een vrij lang proces. Alles wat je ziet, voordat iemand ooit in een project wordt gegoten, is jaren en jaren werk, legde ze uit.

“Het is jaren van het verpakken van een project. Het is jaren van een pitch ontwikkelen. Het zijn jaren van mensen overtuigen dat ze in je moeten geloven, geld in je show of film moeten steken, en dan moet je de hele serie ontwikkelen. En dus hebben we nu meerdere afleveringen geschreven.”

Sweeney en Halsey zullen naar verwachting in de serie schitteren terwijl actrice Annabelle Attanasio het schrijft.

Aanbevolen: