Fans geloven niet dat het tandheelkundige werk van Matthew Perry de reden is voor zijn gedrag

Inhoudsopgave:

Fans geloven niet dat het tandheelkundige werk van Matthew Perry de reden is voor zijn gedrag
Fans geloven niet dat het tandheelkundige werk van Matthew Perry de reden is voor zijn gedrag
Anonim

Fans halen herinneringen op aan de Friends nostalgie en hoe het was om hun favoriete sterren weer op de set te zien. Er waren veel momenten van de reünie die nu favoriet zijn bij fans … en er is iets dat niemand heeft kunnen afschudden. Matthew Perry's onduidelijke spraak en vreemde houding zijn toegeschreven aan spoedeisend tandheelkundig werk, maar fans kopen het gewoon niet.

Perry heeft in het verleden publiekelijk geworsteld met verslaving en fans geloven dat deze ellende hem blijft achtervolgen en zijn leven vandaag de dag nog steeds achtervolgt.

Het is duidelijk dat fans van sociale media het excuus voor tandheelkunde niet kopen.

Matthew Perry's Dental Work Excuus

Zodra de teasers van de reünieshow werden uitgezonden, merkten fans dat er iets niet klopte aan Matthew Perry, en de geruchtenmolen begon te draaien. Toen de show werd uitgezonden, werd het fans duidelijk dat tandheelkunde absoluut niet het probleem was waar Perry mee worstelde.

Fans kijken terug in de tijd en maken vergelijkingen met alle verschillende gevallen waarin hij deze onduidelijke spraak en schijnbare staat van vertraagde reactietijd en relatieve verwarring vertoonde.

Alle tekenen wijzen op verslaving en middelenmisbruik, in plaats van op een pijnlijke tand die gerepareerd moest worden.

Er zijn te veel toevalligheden voor fans om te negeren. Bijvoorbeeld… het was moeilijk om die lege blik te verbergen…

Fans laten zich niet voor de gek houden

Fans laten zich niet misleiden door deze doofpotaffaire, en ze roepen Perry's problemen op sociale media op.

Een fan schreef om te zeggen; "Ga zijn cameo-voorbeelden bekijken op cameo.com. Had hij ook al die dagen noodgebitprocedures? Het is een voor de hand liggende dekmantel. Ik snap het, ik zou ook niet willen dat mensen het weten. Het is net als wat erger is, hem op de reünieshow hebben (met heel weinig spreekmomenten) of hem afwezig hebben. Ik denk dat afwezigheid meer opschudding zou hebben veroorzaakt. Zijn probs van het PR-team dachten dat dit het minste van twee kwaden was."

Anderen schreven om te zeggen; "Ik geloof het helemaal niet!! Hij had de dag ervoor of erna tandheelkunde kunnen krijgen!!! Leugens allemaal leugens, " evenals; "dit is een verslaving, kijk naar zijn gezicht, dat zegt genoeg." Een andere persoon schreef; "klassieke verslaving die zijn tol eist en hem op zijn oude dag afremt", gevolgd door "tandproblemen zorgen er niet voor dat zijn ogen staren en er zo afwezig uitzien."

Sommige mensen merkten op dat Perry in het verleden ook onduidelijke spraak had vertoond, waarop een fan antwoordde; "Ja, hij heeft eerder met onduidelijke spraak gesproken, en dat was omdat hij dronken en high was, net als nu."

Aanbevolen: