Alexis Bledel en echtgenoot Vincent Kartheiser uit elkaar na acht jaar huwelijk

Inhoudsopgave:

Alexis Bledel en echtgenoot Vincent Kartheiser uit elkaar na acht jaar huwelijk
Alexis Bledel en echtgenoot Vincent Kartheiser uit elkaar na acht jaar huwelijk
Anonim

Alexis Bledel en haar man Vincent Kartheiser zijn naar verluidt uit elkaar.

Alexis Bledel en Vincent Kartheiser zijn sinds 2017 niet meer samen afgebeeld

Volgens een woensdag rapport van UsWeekly zijn acteurs Alexis Bledel en Vincent Kartheiser na acht jaar huwelijk uit elkaar gegaan. Kartheiser heeft naar verluidt op 10 augustus een echtscheiding aangevraagd in het Hooggerechtshof van Putnam County in de staat New York. Er is geen reden gegeven voor hun scheiding, maar de twee zijn niet gefotografeerd sinds hun laatste rode loper samen in 2017.

Alexis Bledel en Vincent Kartheiser hebben een zevenjarige zoon

Afbeelding
Afbeelding

Bledel en Kartheiser delen samen een zevenjarige zoon, maar het beruchte privé-paar heeft nooit publiekelijk een aankondiging gedaan en ook niet onthuld dat ze in verwachting waren. De naam van hun kind is ook geheim gehouden. Fans kwamen er pas achter dat ze een baby hadden nadat deze was uitgelekt door de voormalige co-ster van Bledel. Gilmore Girls-ster Scott Patterson gutste naar het tijdschrift Glamour over het babynieuws van Bledel.

"Ze is echt tot bloei gekomen als vrouw en nu is ze een trotse nieuwe moeder, getrouwd en gelukkig", vertelde hij aan het tijdschrift. "Ik herinner me haar als een 18-jarige jongen, net van de universiteit, kwam naar Hollywood en was een beetje overweldigd. Ze is gewoon de meest sympathieke, intelligente en schattige mens. Ze is helemaal niet veranderd. Ze ziet er zo uit hetzelfde."

Patterson vervolgde: "We zijn aantekeningen aan het vergelijken omdat mijn zoon ongeveer anderhalf jaar ouder is dan haar jonge zoon. Ik laat haar foto's en video's zien en wat ze kan verwachten. We genieten gewoon van elk andermans bedrijf."

Vincent Kartheiser werd onlangs onderzocht vanwege zijn gedrag

Alexis Bledel en Vincent Kartheiser op Mad Men
Alexis Bledel en Vincent Kartheiser op Mad Men

In augustus 2021 haalde Kartheiser de krantenkoppen nadat hij naar verluidt het onderwerp was van twee interne onderzoeken. De beschuldigingen kwamen nadat hij voor het derde seizoen lid was geworden van de DC-serie Titans. Er waren ten minste twee klachten over zijn gedrag op de set, meldde Deadline. De klachten die tegen hem werden ingediend, waren naar verluidt wegens "verstorend, jeugdig gedrag en ongepaste opmerkingen" en werden onderzocht door de afdeling Arbeidsrelaties van WBTV.

De eerste klacht werd naar verluidt ingediend als reactie op "verbale opmerkingen en uitbarstingen" van Kartheiser. Onderzoekers stelden echter vast dat de klacht niet ernstig genoeg was om tot zijn ontslag te leiden. In plaats daarvan kreeg hij een mondelinge waarschuwing voor het vermeende gedrag. Een tweede klacht werd naar verluidt weken later ingediend, net toen de productie aan het einde van het seizoen kwam. Bronnen zeiden dat Kartheiser een monitor op de set kreeg toegewezen om zijn gedrag als resultaat te documenteren.

Deadline meldde ook dat andere beschuldigingen van wangedrag tegen de acteur werden onderzocht, maar onderzoekers konden de beweringen niet bevestigen. Een vertegenwoordiger van Kartheiser ontkende de beschuldigingen "krachtig" in een verklaring die op dezelfde dag met de publicatie werd gedeeld. "Warner Bros heeft deze kwestie onderzocht en de heer Kartheiser duidelijk gemaakt wat zijn verwachtingen zijn van het gedrag op de set, en hij stemde ermee in om hun richtlijnen op te volgen", zei zijn woordvoerder in een verklaring aan de publicatie.

Kartheiser en Bledel trouwden in juni 2014 in Ojai, Californië. Ze begonnen te daten nadat ze geheime minnaars speelden in zijn populaire AMC-serie Mad Men in afleveringen die in 2012 werden uitgezonden.

Aanbevolen: