Waarom Alexis Bledel's echtgenoot van acht jaar een echtscheiding heeft aangevraagd

Inhoudsopgave:

Waarom Alexis Bledel's echtgenoot van acht jaar een echtscheiding heeft aangevraagd
Waarom Alexis Bledel's echtgenoot van acht jaar een echtscheiding heeft aangevraagd
Anonim

Alexis Bledel's echtgenoot van acht jaar, Vincent Kartheiser, heeft zojuist een echtscheiding aangevraagd. De twee hebben hun relatie al die jaren privé gehouden.

Velen weten niet eens dat ze samen een zoon hebben. En geen enkele bron heeft ooit de naam van hun kind onthuld. Dus wat kan er mis zijn gegaan met hun huwelijk? Hier is een tijdlijn van hun relatie.

Hoe hebben Alexis Bledel en Vincent Kartheiser elkaar voor het eerst ontmoet?

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in 2011 toen de Gilmore Girls-actrice werd gecast in seizoen 5 van de hitserie, Mad Men. In juni 2012 werden de twee knuffelend gespot op een vlucht van New York City naar Los Angeles. Een bron bevestigde toen dat ze al "een paar maanden" aan het daten waren."Ze zijn al een paar maanden aan het daten", zegt de insider. "Vincent is slim en charmant.

Hij lijkt helemaal niet op zijn karakter!" Kartheiser zei later dat hij niet verwachtte gevoelens voor Bledel te krijgen. "We waren volledig professioneel. We zagen elkaar nooit uit," vertelde hij aan Vulture. "We hebben nooit - het was niets, het was gewoon werk." De co-sterren van het paar hadden echter altijd al geweten dat ze elkaar al vroeg leuk vonden.

"Ik wist al heel vroeg dat hij haar leuk vond", zei Top Gun: Maverick-ster Jon Hamm. "Ik was een aanhanger van die vakbond." De maker van Mad Men, Matthew Wiener, dacht ook dat de twee goed bij elkaar pasten. "Eerlijk gezegd, ze zijn echt een goede match," zei hij. "Ze zijn allebei heel nuchter, met verantwoordelijkheidsgevoel en sterke familiebanden. En ze acteren al sinds ze zich kunnen herinneren, wat zorgt voor een heel speciale persoonlijkheid. Het is niet alleen dat ik dacht dat ze er schattig uit zouden zien samen."

Hij voegde eraan toe dat het de acteervaardigheden van Bledel waren die Kartheisers hart wonnen. "Zelfs met al Alexis' geweldige kwaliteiten, denk ik dat als ze niet zo'n goede actrice was geweest, hij niet geïnteresseerd zou zijn geweest," legde Wiener uit.

Wanneer zijn Alexis Bledel en Vincent Kartheiser getrouwd?

In maart 2013 bevestigde de vertegenwoordiger van Bledel dat zij en Kartheiser net verloofd waren. De volgende maand deelde de actrice enkele details over hun trouwplannen tijdens de première in L. A. van haar tv-film Remember Sunday. "We doen het samen. We zijn echter nog niet begonnen", vertelde ze aan Us Weekly. Ze onthulde ook dat haar rondgeslepen diamanten ring door haar toenmalige verloofde zelf was uitgezocht.

In juni 2014 stapten de twee in het huwelijksbootje tijdens een geheime ceremonie in Ojai, Californië. "Het was een kleine en intieme familieaangelegenheid", zegt een insider. "Ze wilden iets ontspannens en moois. Ojai was de perfecte plek. Zijn familie vloog van de oostkust."

Twee maanden voor hun intieme huwelijk legde Kartheiser de echte reden uit waarom ze hun relatie privé hielden. "Het is iets dat ik me realiseerde over de belangrijkste dingen in mijn leven," zei hij.

"Als ik ze met de wereld deel en ik die deur open voor hun rokende woede die ze nodig hebben om eruit te komen of hun aanbidding waarmee ze willen pronken, vermindert het het. Het maakt het goedkoper; het verzwakt het. En het is magisch, liefde, en dat alles is … diep spiritueel, en het voelt gewoon niet goed."

In 2016 onthulde Bledel's Gilmore Girls co-ster, Scott Patterson - die Luke Danes speelt - per ongeluk dat zij en Kartheiser net een jongetje hadden verwelkomd. "Ze bloeide echt op als vrouw en nu is ze een trotse nieuwe moeder, getrouwd en gelukkig", zei de acteur over de hereniging met Bledel voor Gilmore Girls: A Year in the Life in 2016. "We vergelijken aantekeningen omdat mijn zoon ongeveer anderhalf jaar ouder dan haar jonge zoon. Ik laat haar foto's en video's zien en wat ik kan verwachten. We genieten gewoon echt van elkaars gezelschap."

Waarom heeft Vincent Kartheiser de scheiding aangevraagd van Alexis Bledel?

Us Weekly was de eerste die de scheiding van het paar meldde. Volgens de publicatie heeft Kartheiser op 10 augustus 2022 een echtscheiding aangevraagd bij het Putnam County Supreme Court in New York. Dit kwam na het vertrek van Bledel uit The Handmaid's Tale na vier seizoenen. "Na lang nadenken, voelde ik dat ik op dit moment uit The Handmaid's Tale moest stappen", zei de inwoner van Texas in een verklaring voor Variety in mei 2022. "Ik ben Bruce Miller eeuwig dankbaar voor het schrijven van zulke waarheidsgetrouwe en resonerende scènes voor Emily, en voor Hulu, MGM, de cast en crew voor hun steun."

Wij hebben contact opgenomen met de vertegenwoordigers van beide acteurs, maar op het moment van schrijven hebben ze nog steeds geen reden gegeven voor de splitsing.

Aanbevolen: