Wil Billie Eilish ooit kinderen krijgen?

Inhoudsopgave:

Wil Billie Eilish ooit kinderen krijgen?
Wil Billie Eilish ooit kinderen krijgen?
Anonim

Billie Eilish is in een paar jaar tijd een van de grootste tienerpopsterren ter wereld geworden. Haar roem begon met haar hit Ocean Eyes, die meer dan 200 miljoen keer werd gestreamd.

Ze bracht het nummer oorspronkelijk uit op SoundCloud in 2015, maar het zou later commercieel opnieuw worden uitgebracht in 2016 nadat ze tekende bij Darkroom en Interscope Records. Sinds de release werd Billie snel beroemd en werd al snel een van de meest besproken zangeressen in de muziekindustrie.

Maar op zo'n jonge leeftijd van vijftien opgroeien heeft ook zijn gevolgen. Hoewel de ster ongetwijfeld veel geld verdient met zowel haar carrière als haar aanwezigheid op sociale media, heeft ze ook onthuld dat ze door eerdere worstelingen is gegaan.

Behalve dat ze werd onderzocht op haar lichaamsbeeld of opmerkingen die ze misschien heeft gemaakt die sommigen aanstootgevend vonden, heeft Billie ook te maken gehad met de uitdaging van het omgaan met zeer openbare romantische relaties, en terwijl de Ocean Eyes-zanger schijnbaar vrijgezel is voor nu willen veel fans weten hoe Billie echt denkt over het hebben van kinderen.

Heeft Billie Eilish een grote familie?

Het is voor veel enthousiaste fans geen geheim dat Billie extreem close is met haar broer Finneas O'Connell, en dat het paar samen veel liedjes heeft geschreven, zoals wanneer het feest voorbij is, alles wat ik wilde, oceaanogen, begraven een vriend, ik wil je niet meer en gelukkiger dan ooit zijn.

Op het moment van schrijven hebben ze samen in totaal 114 nummers gemaakt - en dat is nog niet het geval. Het is echter niet alleen haar broer waar ze een hechte band mee heeft. De zangeres brengt ook graag tijd door met veel van haar andere familieleden.

Billie heeft ook een hechte band met haar moeder, Maggie, die lerares en actrice is, terwijl haar vader acteur is. Ze vergezellen haar vaak op haar tours en hebben de carrière van hun dochter schijnbaar erg gesteund.

Ze zijn zelfs zo'n hechte familie dat Billie hen zelfs financieel ondersteunt en hen beta alt om met haar samen te werken.

Hoewel ze haar ouders erg steunt, heeft ze ook van tijd tot tijd aangegeven hoe dicht ze bij hen staat.

In een eerder interview opende de ster met betrekking tot haar relatie met haar vader, en vertelde NME: "Mijn vader en ik lijken heel erg op elkaar. Een van mijn beste vrienden, Zoe, met wie ik ben opgegroeid sinds we drie waren, vertelde ze me dat ze mijn vader jaren en jaren niet begreep… Toen, op een dag, zei ze: 'Oh, dat ben jij!'"

In totaal zijn ze met vier als het om directe familie gaat, en het ziet ernaar uit dat hun band zal blijven groeien naarmate ze blijven samenwerken.

Wil Billie Eilish kinderen?

Hoewel Billie Eilish een bloeiende relatie met haar familie heeft, hoe vindt ze het echt om zelf kinderen te hebben? Hoewel ze nog maar 20 jaar oud is, lijkt het erop dat de Bad Guy-zangeres al een paar vluchtige gedachten over het onderwerp heeft gehad.

Bij verschillende gelegenheden heeft de zangeres haar gevoelens over kinderen genoemd. In 2021 vertelde ze Vanity Fair dat ze 'kinderen wil' en 'wil dat die kinderen kinderen krijgen'. Een recenter interview met The Sun bevestigde echter verder Billie's wens om een eigen gezin te stichten, met het label dat 'ze liever doodgaat dan geen kinderen te krijgen'.

Hoewel het misschien nogal extreem lijkt, brengt het zeker haar passie over om een eigen gezin te willen stichten.

Ze is nog steeds bang voor bepaalde aspecten van het ouderschap

Hoewel Billie helemaal in de ban lijkt van het idee om een gezin te stichten, heeft ze ook haar twijfels. In hetzelfde interview onthulde ze dat er bepaalde aspecten van het moederschap zijn waar ze 'vrees' voor heeft, zoals botsen met haar kinderen en dat ze niet naar haar luisteren.

Hoe ouder ik word, hoe meer ik dingen ervaar, ik denk gewoon… wat ga ik doen als mijn kind denkt dat dit het juiste is om te doen en ik ben, nee, dat is het niet En ze willen niet naar me luisteren.'

Bovendien opende Billie ook haar angst voor wapengeweld in Amerika, bestempelde ze het als 'eng' en zei dat het 'niet oké' is dat kinderen bang zijn om naar school te gaan. Ze vervolgde door te zeggen: Je gaat naar school en bereid je voor op een levensveranderende traumatische ervaring of sterven. Wat? Wie? Waar is de logica?”.

Andere beroemdheden hebben ook hun zorgen geuit als het gaat om het krijgen van kinderen, waaronder zangeres Miley Cyrus. Net als Billie's redenen, portretteerde Miley ook terechte zorgen over actuele problemen van de wereld.

Ondanks dat de zangeres zeer gegronde zorgen heeft, lijkt het erop dat het Billie's algemene beslissing over het ouderschap niet heeft beïnvloed.

Aanbevolen: