Demi Lovato brengt nieuw album uit en het veroorzaakt al controverse

Demi Lovato brengt nieuw album uit en het veroorzaakt al controverse
Demi Lovato brengt nieuw album uit en het veroorzaakt al controverse
Anonim

Na een groot deel van de afgelopen jaren de krantenkoppen te hebben gehaald, is Demi Lovato terug met hun gloednieuwe album.

Lovato's nieuwste release is getiteld "HOLY F", en het is een harder, scherper album voor de popsuperster. De release ziet Lovato een zwaar trauma uit hun verleden aanpakken.

"Ik kwam uit de behandeling en begon kort daarna aan dit album te werken", zei Lovato in een interview met NPR's Morning Edition. "En ik was erg boos. Ik had wat genezing te doen. Maar ik kreeg veel van die woede in mijn woede in de muziek - en er is een evolutie in het project, je ziet me gaan van boos naar… mijn kracht bezitten en mijn seksualiteit en vervolgens naar graag, gelukkiger liefdesliedjes. Dus er is een boog over het album waar het boos tot blij is. Daar hou ik gewoon van."

Op het nummer "FREAK" vertelt Lovato over de hatelijke reactie die ze ontvingen toen ze uit de kast kwamen als niet-binair.

"Ik begon in mijn Instagram-opmerkingen te zien dat mensen echt hatelijk waren", zei Lovato.

Varitey's A. D. Amorosi schreef dat "het is de realiteit van een harde ruzie om te schoffelen die deze plaat ruw en onbeschoft maakt - zelfs als het dichter bij melodieuze Avril Lavigne-punkpop met een opdringerige Travis Barker is dan, zeg maar, de diepere donkere tinten van een Trent Reznor."

"Het is verfrissend om te zien hoe ze haar demonen op de grond aanpakt met een glimlach op haar gezicht, terwijl ze ondertussen hulde brengt aan waar ze vandaan kwam, zelfs als het prikt", merkte Time's Moises Mendez II op.

"29" is een nummer dat veel aandacht heeft gekregen. Het lied lijkt te spreken over oudere mannen die tienermeisjes daten. Velen speculeren dat het verwijst naar Lovato's eerdere relatie met Wilmer Valderrama, die 29 was toen hij de toen 17-jarige Lovato voor het eerst ontmoette. Lovato heeft gezegd dat ze pas begonnen te daten toen ze 18 waren.

"Eindelijk 29 / Grappig, net zoals je toen was / Dacht dat het een tienerdroom was, maar een fantasie / Maar was het van jou of van mij? / 17 / 29," zingt Lovato."

Lovato sprak eerder over hun relatie met Valderrama in de documentaire uit 2017, Simply Complicated.

"Toen ik hem ontmoette en ik [Valderrama] voor de eerste keer zag, had ik haar en make-up, en ik dacht: 'Ik hou van zijn man en ik moet hem hebben'", ze gezegd. "Maar ik was pas 17, dus hij zei: 'Ga weg van mij.' Nadat ik 18 was geworden, begonnen we te daten."

Lovato heeft Valderrama ook gecrediteerd voor het spelen van een grote rol in hun herstel, na het vieren van drie jaar nuchterheid in 2015.

"Na het delen van mijn ups, het verdragen van mijn downs en het ondersteunen van mijn herstel… hij eist nog steeds nooit de eer op en ik wil dat de wereld weet hoe ongelooflijk zijn ziel is", schreef Lovato in een sindsdien verwijderde Instagram-post."Ik zou vandaag echt niet meer leven zonder hem… Ik hou van je Wilmer."

Toen Lovato naar het nummer werd gevraagd, onthulde ze hun exacte inspiratie niet.

"Ik ben erg voorzichtig met de manier waarop ik deze vragen beantwoord, omdat ik het gevoel heb dat het nummer alles zegt", zeiden ze in een recent interview tegen Zane Lowe van Apple Music. "Ik hoef eerlijk gezegd niet te veel te zeggen, maar 29 worden was een enorme eye-opener voor mij."

"Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik me geen zorgen maakte over het uitbrengen van dit nummer", vervolgde Lovato. "Ik zei gewoon: 'Ik moet hier voor gaan. Ik moet mijn waarheid bezitten.' Ja. En ik bewandel die lijn nog steeds heel fijn. Ik heb geleerd dat soms minder zeggen meer is."

Ondanks de controverse heeft Lovato onze aandacht getrokken tijdens hun nieuwe muzikale hoofdstuk.

Aanbevolen: