Kylie Jenner zegt dat dit haar meest gênante moment op reality-tv was

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner zegt dat dit haar meest gênante moment op reality-tv was
Kylie Jenner zegt dat dit haar meest gênante moment op reality-tv was
Anonim

Sinds hun wereldwijde bekendheid zijn de Kardashians erin geslaagd de afgelopen tien jaar reality-tv te domineren, met miljoenen kijkers die op elk nieuw seizoen afstemden. De seizoensfinale van hun originele show op E!, Keeping Up With The Kardashians, trok in totaal 2,4 miljoen kijkers, wat opnieuw hun immense populariteit bewijst.

Dit immense succes van hun show heeft hun online aanwezigheid aangewakkerd, waarbij elk gezinslid miljoenen volgers online heeft, waardoor ze op hun beurt zeer succesvolle bedrijven hebben kunnen laten groeien.

Ondanks dat het veel nieuws en mediakoppen domineert, is het niet zonder controverse gekomen. Bij vele gelegenheden is de familie door het publiek aan flarden gescheurd vanwege dingen die ze hebben gezegd of gedaan, of het nu doelbewust is of niet.

Hoewel sommige Kardashian-familieleden beter met de weerslag om kunnen gaan dan anderen, heeft een lid van de familie zich bij verschillende gelegenheden opengesteld over haar worsteling met roem, en daarnaast, het onthullen van vroegere schaamtegevoelens.

Wanneer verscheen Kylie voor het eerst bij het bijhouden van de Kardashians?

Het eerste seizoen van Keeping Up With The Kardashians officieel uitgezonden op E! Netwerk op 14 oktober 2007, toen Kylie Jenner net tien was. Maar verscheen ze echt op zo'n jonge leeftijd in de show?

Kijkers die de eerste paar seizoenen van de show al hebben gezien, weten dat Kylie in feite in het allereerste seizoen van Keeping Up With The Kardashians zat en elk seizoen filmde tot seizoen 16, toen ze besloot een pauze te nemen van filmen.

Hoewel veel fans gealarmeerd waren, werd deze beslissing naar verluidt genomen als reactie op het Jordyn Woods-drama waarbij Khloe's ex, Tristan Thompson, betrokken was. De omvang van de situatie had blijkbaar zijn tol geëist van Kylie, en ze was naar verluidt 'erg overstuur' door dit alles.

De rest van de familie dook ook meteen in het filmen, vanaf het allereerste seizoen. Het enige familielid dat later stopte was Rob, die vertrok en niet terugkeerde voor het 14e seizoen van de show, samen met Caitlyn Jenner.

Op het moment van schrijven is het gezin nu bijna vijftien jaar aan het filmen, waarbij de jongste Kylie en Kendall opbloeien van jonge kinderen tot nu volwassen volwassenen. Hoewel het voor velen misschien een droom lijkt, heeft het toch uitdagingen op hun pad gebracht.

Hoe denkt Kylie Jenner over reality-tv?

Hoewel Kylie misschien wel een van de meest populaire leden van haar familie is geworden in termen van publieke aantrekkingskracht, is de glamoureuze levensstijl niet zonder tegenslagen gekomen voor de jonge socialite.

Kylie heeft verschillende keren openhartig verteld over haar worstelingen in het verleden, inclusief hoe ze echt over filmen denkt.

In een aflevering van Life Of Kylie onthulde de jonge Hollywood-socialite dat roem haar het gevoel gaf een 'outcast' te zijn omdat ze 'niet met veel mensen kan omgaan', maar ze ging niet in op een verdere details. In andere afleveringen van Keeping Up With The Kardashians onthulde ze ook dat ze niet zo veel van roem geniet als sommige van haar andere zussen.

Toen haar zussen haar ondervroegen over de druk van roem, antwoordde Kylie door te zeggen: "Sommige mensen zijn voor dit leven geboren en sommige niet. En ik weet gewoon dat ik niet beroemd mag zijn - zoals Ik kan het diep van binnen voelen. Ik kan het niet aan, ik geef er teveel om".

Alleen al uit deze reactie is het overduidelijk dat Kylie veel druk voelt om in de schijnwerpers te worden gezet.

Ze heeft eerder ook gezegd dat het 'treurig' was om als tiener thuisonderwijs te geven en dat ze zelfs het schoolbal miste. Dit is een evenement dat bijzonder belangrijk voor haar was, maar later realiseerde ze haar droom door met een fan naar het bal te gaan.

Kylie denkt dat dit haar meest gênante scène was

In het afgelopen decennium van filmen heeft Kylie fans zich er zeer van bewust gemaakt dat ze geen grote fan van roem is. Ze heeft echter ook een uitgesproken mening als het gaat om haar meest gênante momenten voor de camera.

Tijdens een exclusief interview met E!, onthulde Kylie de scène die ze het meest gênant vond tijdens haar tijd in de show. Zo beschamend zelfs, dat ze wenste dat het nooit was gebeurd.

Kylie gaf toe: Waarschijnlijk de stripperpaal. De stripperpaal was zo gênant. Ik wou dat het nooit was gebeurd.'

Haar ex-beste vriend Jordyn leek echter anders over de scène te denken en bestempelde het als 'een van haar favorieten'. De beruchte scène vond plaats tijdens het eerste seizoen van de show en toont Kim en haar vriend die lachen en grappen maken terwijl een jonge Kylie rond de paal dwarrelt.

Hoewel het schijnbaar maar een onschuldig pleziertje was, bleef ze beschaamd wegrennen toen haar vader de kamer binnenkwam.

In een andere scène zien we haar en Kendall dansen rond de paal terwijl Rob hen filmt. Maar nu Kylie volwassen is, lijkt het erop dat ze op dit moment meer gêne dan amusement vindt.

Aanbevolen: