11 sterren die in crypto zijn geraakt

Inhoudsopgave:

11 sterren die in crypto zijn geraakt
11 sterren die in crypto zijn geraakt
Anonim

Cryptocurrency is een controversiële markt die volgens veel economen vatbaar is voor crashes, fraude en allerlei andere risico's voor beleggers. Die waarschuwingen hebben miljoenen er niet van weerhouden hun zuurverdiende dollars in deze volatiele markt te storten, waaronder enkele van de grootste namen in entertainment.

Of het nu gaat om het onderschrijven van crypto-handelswebsites, het proberen om hun eigen cryptocurrencies te creëren, of het investeren in de NFT-markt, veel van de grootste namen hebben geprobeerd hun tenen in de wereld van crypto te dompelen tot zeer gemengde resultaten. Sommigen hebben miljoenen op de markt verdiend, terwijl anderen grote marktreacties leden toen de prijs van Bitcoin in 2022 hard crashte.

11 Ashton Kutcher

The That 70's Show-ster investeert zwaar in de technische industrie en heeft eerder getweet over zijn interesse in blockchain-technologie. Hij heeft interesse getoond in Ethereum, een van de meest prominente blockchain-servers ter wereld, en hij is een investeerder in de Bitbay crypto-uitwisseling. Ondanks dat hij vroeg op de markt kwam, voelde Kutcher hoogstwaarschijnlijk een deel van de terugslag die andere crypto-investeerders voelden toen de prijs van Bitcoin in 2022 crashte.

10 Jamie Foxx

Foxx stapte later in het crypto-spel dan veel andere sterren, hij begon ergens in 2017 zijn interesse in de markt te posten. Hij gebruikte zijn sociale media-accounts om Cobinhood, een gratis crypto-uitwisselingsplatform, te steunen. Cobinhood zou een van de vele handelsplatforms zijn die crashen na de ineenstorting van de Bitcoin-markt.

9 DJ Khaled

DJ Khaled heeft veel ondernemersactiviteiten, waaronder mode, productie en, zoals je misschien al geraden had, cryptocurrency. Khaled onderschreef de Centra ICO (initiële muntaanbieding). Volgens Investopedia zijn ICO's "ongereguleerde middelen waarmee geld wordt ingezameld voor een nieuwe cryptocurrency-onderneming." Het gebrek aan regulering is een van de vele elementen van crypto die volgens critici investeerders kwetsbaar maakt voor diefstal en fraude.

8 Gwyneth P altrow

Als ze niet op Goop post of acteert, maakt P altrow stappen om in nieuwe markten te investeren. P altrow is een adviseur voor ABRA, een crypto-portemonnee-startup waar ze zich voor 2018 bij aansloot. Volgens TokenStars hoorde ze over het platform via een aflevering van Planet of the Apps.

7 Redfoo

Herinner je je LMFAO nog? Heb je je ooit afgevraagd waar ze nu mee bezig zijn? Nou, ze maken nog steeds muziek (apart van elkaar) en de ene helft van het duo, Redfoo, zit nu in het cryptospel. Hij is betrokken bij het Ethereum-project en heeft middelen bijgedragen aan crypto-ondernemingen zoals TokenStars, waarvan hij vooral items schonk voor de Tokenstars Christmas Crypto Charity Auction.

6 Matt Damon

Damon is al jaren een pleitbezorger voor crypto, hij was ook een van de eerste sterren op de A-lijst die de cryptomarkt goedkeurde. Damn heeft zelfs advertenties gemaakt voor crypto-handelsplatforms, waarvan de bekendste zijn advertenties voor crypto.com zijn. Helaas voor de Good Will Hunting-ster, zou hij een van de vele sterren zijn die een terugslag zou krijgen omdat hij fans aanmoedigde om zulke risicovolle investeringen te doen toen Bitcoin in 2022 crashte. Zijn crypto-fandom werd bespot door mensen als South Park en Stephen Colbert.

5 Reese Witherspoon

Een ander belangrijk onderdeel van het crypto-spel zijn NFT's, of 'niet-vervangbare tokens', een mooie term voor de digitale kunst die werkt en handelt via blockchains. Veel sterren zijn op de NFT-markt terechtgekomen, opnieuw met gemengde resultaten, en een daarvan was de Legally Blonde-ster. Witherspoon gebruikte haar mediabedrijf Hello Sunshine om het World Of Women NFT-collectief te promoten. In 2022 was de waarde van WOW NFT's met 75% gedaald, wat Witherspoon miljoenen kostte.

4 Paris Hilton

Hilton is zo geïnvesteerd in NFT's dat ze genoeg had om elk lid van het publiek tijdens een Tonight Show gratis NFT's te geven toen ze op de show verscheen vóór de Bitcoin-crash in 2022. Haar eerste NFT-collectie werd verkocht voor meer dan $ 1 miljoen en ze is zo enthousiast over de markt, dat ze twee van haar honden Crypto Hilton en Ether Reum noemde.

3 Bella Hadid

Hilton is verre van het enige mode-icoon dat in het cryptospel heeft geïnvesteerd. Een andere NFT-investeerder is model Bella Hadid. Hadid creëerde de serie "CY-B3LLA", een verzameling NFT's die letterlijk naar haar gemodelleerd zijn. De collectie bestaat uit meer dan 10.000 scans van Hadid's afbeelding.

2 Grimes

Het zal niemand verbazen dat de ex van Elon Musk is geïnvesteerd in cryptocurrency. Musk is een vocale supporter van de hele cryptocurrency-markt, zijn tweets over Dogecoin hebben zelfs de prijs beïnvloed en voor opschudding in de markt gezorgd. Grimes heeft verschillende NFT's verkocht en heeft in één handelsdag alleen al bijna $6 miljoen verdiend.

1 Johnny Depp

Depp kwam heel laat in het spel op de NFT-markt met zijn nieuwe kunstserie, Never Fear Truth. Depp's kunstwerken zijn voor fenomenaal hoge prijzen verkocht en de opbrengst is naar een goed doel gegaan. Tijdens zijn rechtszaak wegens laster tegen ex-vrouw Amber Heard, werd onthuld dat Heard haar belofte om haar echtscheidingsconvenant te doneren aan liefdadigheidsinstellingen zoals kinderziekenhuizen, niet was nagekomen. Depp gebruikte zijn NFT-verkoop om $ 800.000 in te zamelen voor medische voorzieningen voor kinderen, een laatste middelvinger naar zijn ex, die hij versloeg in hun zeer dramatische en gepubliceerde rechtszaak.

Aanbevolen: