Wat Ellen Pompeo gaat doen zonder Grey's Anatomy?

Inhoudsopgave:

Wat Ellen Pompeo gaat doen zonder Grey's Anatomy?
Wat Ellen Pompeo gaat doen zonder Grey's Anatomy?
Anonim

Meredith Grey's belichaming Ellen Pompeo kondigde aan dat kijkers minder van haar personage zouden zien in het komende seizoen 19 van de langlopende serie Grey's Anatomy - het OG-castlid zal in acht afleveringen verschijnen. Ellen heeft meerdere keren laten doorschemeren dat ze wil dat de show stopt, en haar kortere schermtijd in het komende seizoen zou haar manier kunnen zijn om afstand te nemen. Sommigen vinden het nieuws hartverscheurend, terwijl anderen misschien opgewonden zijn, vooral degenen die Ellen's acteerwerk een beetje ineenkrimpend vinden.

Ellens beslissing om afstand te nemen, roept wel de belangrijkste vraag op. Wat zal ze doen tijdens haar afstand van Grey's Anatomy? Voor degenen die denken dat ze gedoemd is zonder de serie, denk nog eens goed na. Ellen is misschien al 17 jaar een toegewijd castlid, maar dat betekent niet dat ze al haar eieren in de Grey's Anatomy-mand legde. Hier is een lijst van wat Ellen gaat doen minus Grey's Anatomy.

8 Ellen Pompeo werkt aan een naamloos weesproject, komt naar Hulu

Alleen omdat Ellen Pompeo beperkte tijd zal besteden aan Grey's Anatomy als Meredith Gray (maar een actieve uitvoerend producent zal blijven) betekent niet dat ze klaar is met tv. Ellen is bezig met de hoofdrol in een nieuwe gelimiteerde Hulu-serie genaamd het Un titled Orphan Project, geschreven en gemaakt door Katie Robbins. Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal, richt de serie zich op een Amerikaans stel dat een in Oekraïne geboren Natalia Grace adopteert, van wie ze beweren een volwassene te zijn die zich voordoet als een kind.

7 Ellen Pompeo lanceert nieuwe projecten onder haar productiebedrijf, Calamity Jane

Velen weten niet dat Ellen Pompeo in 2011 haar productiebedrijf Calamity Jane heeft gelanceerd. Hoewel er niet veel details over het bedrijf zijn, heeft de Grey's Anatomy-ster vier aankomende projecten onder haar productiebedrijf om houd haar bezig terwijl ze weg is van Grey's Anatomy: Un titled Orphan Project, Deeds, Winter In Paradise en Big Law. Britse actrice Imogen Reid en Ellen spelen in Un titled Orphan Project en Kristin Davis spelen in Deeds.

6 Ellen Pompeo richt zich meer op haar 'Tell Me With Ellen Pompeo'-podcast

"Tell Me with Ellen Pompeo" begon in 2021 met de Grown-achtige actrice en Harvard-afgestudeerde Yara Shahidi als haar eerste gast in de eerste aflevering. Ellen praat met gasten en beroemdheden die haar hebben geïnspireerd door hun werk op en naast het scherm. Ze voert diepgaande en openhartige discussies met de gasten van de podcast, om het bewustzijn te vergroten over specifieke kwesties die zij en de wereld essentieel achten, zoals gelijke beloning voor vrouwen of stemrecht.

5 Ellen Pompeo's 2023 Walk Of Fame Star Achievement

In juni maakte de Hollywood Walk of Fame zijn klasse van 2023-ontvangers bekend. Na 17 jaar schrobben is Ellen Pompeo een van die ontvangers. Tijdens haar beperkte tijd bij Grey's Anatomy kan ze genieten van de vreugde om haar welverdiende ster op de Walk of Fame te krijgen door erop te dansen zoals Meredith en Cristina dat zouden doen, of door een fles tequila te drinken.

4 Ellen Pompeo maakt geneeskunde toegankelijker via Betr Remedies

Alleen omdat ze een dokter speelt op televisie, wil nog niet zeggen dat ze niet geeft om de gezondheid van anderen. Ellen Pompeo is mede-oprichter van Betr Remedies, een bedrijf dat de toegang tot medicijnen in de hele Verenigde Staten wil verbeteren vanwege het feit dat niet veel mensen toegang hebben tot Medicare en $ 10 miljard aan medicijnen wordt verspild.

Betr Remedies-producten zijn niet alleen verkrijgbaar in winkels zoals Walmart, maar het bedrijf heeft ook watersportevenementen bijgewoond om pijnstillers te distribueren en medicijnen te hydrateren om hulp te bieden en hun producten op de markt te brengen.

"Levensreddende medicatie is te duur voor te veel mensen. We zouden allemaal moeten zoeken naar manieren om het beter te doen," zei Ellen.

3 Ellen Pompeo geeft terug aan mensen in nood

Ellen praat niet alleen over belangrijke zaken in haar podcast; ze is ook een vrouw van haar woorden en gedijt voor verandering. Ellen heeft hands-on gewerkt met organisaties. In het najaar van 2020 deed Ellen vrijwilligerswerk bij een liefdadigheidsactie tijdens Halloween voor de Baby2Baby-organisatie, die kinderen in armoede voorziet van benodigdheden. Ze haalde ook meer dan $ 80.000 op voor het goede doel van Ellen DeGeneres, The Ellen Fund. De actrice en filantroop heeft haar steun betuigd aan het Children's Defense Fund.

2 Ellen Pompeo gaat door als merkambassadeur voor betekenisvolle schoonheid

Ellen Pompeo is een goed voorbeeld van gracieus ouder worden, dus het is geen verrassing dat ze een woordvoerder is van de huidverzorgingslijn van Cindy Crawford, Meaningful Beauty. Ellen onthield zich van fillers of botox en leunde naar haar huidverzorgingsroutine, die wel enkele Meaningful Beauty-producten bevat: de reiniger, het meloenserum en de dagcrème met SPF als ze weet dat ze lang in de zon zal blijven.

Ondanks dat ze maar in acht afleveringen van Grey's Anatomy zit, zal Ellen het niet nalaten om haar strakke en gladde huid onder controle te houden. Bovendien bakt ze brood terwijl ze haar huid glanzend houdt.

1 Ellen Pompeo zal quality time doorbrengen met familie

Als echtgenote en moeder van drie is de aanwezigheid van Ellen Pompeo in het huishouden zeer gewild. Zoals haar Instagram-bio leest, is ze een persoonlijke assistent van haar drie kinderen, dus de keren dat ze meer dan waarschijnlijk haar tijd buiten de Grey's Anatomy gaat gebruiken om quality time door te brengen met haar familie.

Ellen trouwde met haar man, Chris Ivery, en kreeg haar 12-jarige Stella, 7-jarige Sienna en 5-jarige Eli.

Aanbevolen: