Gaat de High School Musical-serie door zonder Olivia Rodrigo?

Inhoudsopgave:

Gaat de High School Musical-serie door zonder Olivia Rodrigo?
Gaat de High School Musical-serie door zonder Olivia Rodrigo?
Anonim

Toen 'High School Musical: The Musical: The Series' vorig jaar werd verlengd voor een derde seizoen, vroegen velen zich af of de ster Olivia Rodrigo zou terugkeren naar East High.

De zangeres werd in 2019 gecast in de rol van Nini Salazar-Roberts voordat de show in november van hetzelfde jaar in het eerste seizoen debuteerde. Ze keerde terug voor een tweede seizoen, dat in mei 2021 in première ging, een week nadat Rodrigo haar eerste album 'Sour' uitbracht, dat haar populariteit tot ver buiten de Disney-show zou doen stijgen.

Hoewel fans relatief gerust kunnen zijn, wetende dat de zangeres met het 'rijbewijs' zal verschijnen in de komende derde aflevering van 'High School Musical', die later deze maand wordt uitgezonden, is Rodrigo's status in de show vanaf het seizoen veranderd twee tot seizoen drie.

Is Olivia Rodrigo nog steeds een vaste serie op High School Musical: The Musical: The Series?

Eerder dit jaar bevestigde Disney+ dat Rodrigo zou terugkeren naar de serie, maar alleen als een terugkerende gast.

De muziekcarrière van de 'deja vu'-zangeres is enorm gestegen sinds de serie in première ging in 2019, wat betekent dat haar agenda naast haar vaste dagen vol is met tourdata. Helaas voor fans betekent dit dat Nini-scènes in de show ook worden verminderd. Dat de cast toe was aan een opschudding werd duidelijk in het tweede seizoen, toen Rodrigo's personage East High verliet om naar een school voor podiumkunsten in Denver te gaan, en voornamelijk deelnam via telefoontjes voordat hij terugkeerde voor de laatste afleveringen.

Naast Rodrigo, zal de komende derde serie ook de terugkeer van vaste klanten van de serie zien, waaronder Joshua Bassett, Sofia Wylie, Matt Cornett, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Saylor Bell Curda en Adrian Lyles.

Rodrigo over terugkeer naar middelbare schoolmusical na virale single

Vorig jaar besprak Rodrigo de terugkeer naar de set nadat 'rijbewijs' in januari 2021 was uitgebracht.

"Het was een beetje een vreemde ervaring omdat 'rijbewijs' uitkwam en debuteerde op nummer 1 - en het is nog steeds nummer 1 vandaag, wat gek is - maar het was echt geweldig om naar de ingesteld en dat alles volkomen normaal is", vertelde ze in maart 2021 aan 'Entertainment Weekly'.

"Het helpt me om mijn hoofd recht te houden."

De zangeres schreef haar muziek en haar carrière ook toe omdat ze haar zelfvertrouwen op de set had vergroot, waardoor ze de moed kreeg om haar eigen muziek voor de show te schrijven.

"Het succes van de muziek die ik onlangs heb uitgebracht, heeft me veel vertrouwen gegeven als schrijver en in de andere nummers die ik heb geschreven, zoals 'The Rose Song'", zei ze.

"Ik denk dat het een van de beste nummers is die ik heb geschreven. Het is een heel ingewikkelde metafoor en ik heb nog nooit zo'n nummer geschreven."

Olivia Rodrigo praat over Nini's Arc op High School Musical: The Series

Nini's verhaal bespreken in seizoen twee, waar zij en Ricky (Bassett) uit elkaar gaan in aflevering acht, leek Rodrigo blij te zien dat haar personage eindelijk vrij is van gedefinieerd te worden door de jongens met wie ze is uitgegaan.

"Ik heb altijd geworsteld met identiteit en dat wordt alleen maar meer verwarrend als je jongens in de vergelijking begint te introduceren, wat was waar Nini doorheen gaat en wat ik nog steeds doormaak," zei Rodrigo.

"Het was heel belangrijk voor mij om een nummer te schrijven met de boodschap dat je zoveel meer bent dan wat jongens van je denken. Dat was iets dat ik in die tijd eigenlijk zelf moest horen. echt trots op dat nummer, " vervolgde ze, pratend over 'The Rose Song'.

"Een van mijn favoriete dingen van seizoen 2 is Nini's karakterboog en haar groei is helemaal niet gerelateerd aan jongens", voegde de zanger eraan toe.

"Ze is haar eigen nieuwe persoon en leert haar eigen lessen en dat is allemaal een soort sans boys."

"Nini vindt haar weg in deze gekke wereld en ontdekt wat ze leuk vindt en hoe ze behandeld wil worden en dat is iets dat Olivia ook aan het ontdekken is," zei ze ten slotte.

Aan het einde van het tweede seizoen verzoenen Nini en Ricky zich en komen overeen om vrienden te worden, terwijl Nini vastbesloten is zich op haar muziekcarrière te concentreren.

The Future Of High School Musical: The Series

De derde serie zal een verandering van omgeving zien. De hoofdrolspelers laten S alt Lake City achter zich om tijdelijk te verhuizen naar Camp Shallow Lake in Californië. Daar zullen de Wildcats een productie van 'Frozen' opvoeren, met muziek van 'Camp Rock' en de 'High School Musical'-franchises die ook het hele seizoen worden uitgevoerd.

Voor de echte nostalgici is er dit seizoen een cameo van een van de OG-sterren van de show: Corbin Bleu, die Chad Danforth speelde in de filmreeks, keert terug in de rol. Maar hij is niet de enige gastrol die 'HSMMTTS' dit seizoen in petto heeft. 'Modern Family'-ster Jesse Tyler Ferguson en danser JoJo Siwa zullen naar verwachting verschijnen, zoals de trailer suggereerde.

De clip bevat ook verschillende scènes met Rodrigo, wat betekent dat Nini's boog nog niet tot een einde is gekomen. Het is heel goed mogelijk dat de show het vertrek van Rodrigo dit derde seizoen zal meemaken, maar met zo'n enorme cast aan personages en nieuwe, opwindende gaststerren, is er het potentieel om nog een paar seizoenen door te gaan, op voorwaarde dat de beoordelingen niet dramatisch worden kelderen.

'High School Musical: The Musical: The Series' seizoen drie gaat in première op Disney+ op 27 juli. Een vierde seizoen is bevestigd.

Aanbevolen: