Zijn 'The O.C.' Cast nog steeds vrienden vandaag?

Inhoudsopgave:

Zijn 'The O.C.' Cast nog steeds vrienden vandaag?
Zijn 'The O.C.' Cast nog steeds vrienden vandaag?
Anonim

De O. C. was een van de bepalende tiener-tv-shows van de vroege jaren negentig. Gevuld met angst en spanning leken de personages in de show - meestal een stel bevoorrechte middelbare scholieren uit Orange County in Californië - elke aflevering met elkaar te ruziën. Ze hadden ook enkele van de meest innemende banden en kogelvrije vriendschappen.

Maar waren die vriendschappen alleen beperkt tot het scherm, of kon de cast ook in het echte leven met elkaar opschieten? En zo ja, zijn de castleden vandaag nog steeds vrienden?

Sinds de show is afgelopen, is de cast in verschillende richtingen gereisd, sommigen streven naar een carrière in de film, terwijl anderen zich terugtrekken om zich op het gezinsleven te concentreren. Hoewel niet alle castleden willen blijven praten over The O. C., inclusief Adam Brody, hebben ze af en toe onthuld waar ze vandaag staan met hun voormalige co-sterren.

Lees verder om erachter te komen welke O. C. castleden zijn nog steeds vrienden.

Kon de cast van 'The O. C.' met elkaar opschieten?

De cast van The O. C. werden internationaal beroemd toen het angstaanjagende tienerdrama in 2003 in première ging. De jonge acteurs worstelden met roem omdat hun personages hen een begrip maakten, en het vinden van kracht in hun vaste vriendschappen hielp hen om met de druk om te gaan.

Maar waren alle acteurs vrienden in het echte leven terwijl ze de show maakten?

Volgens Cheat Sheet konden ten minste twee van de acteurs het heel goed met elkaar vinden: Ben McKenzie en Adam Brody. De bromance tussen hun personages Ryan Atwood en Seth Cohen op het scherm was echt oprecht, aangezien Ben bevestigde dat ze het goed met elkaar konden vinden en plezier hadden tijdens het filmen.

Hoewel de meeste cast positieve herinneringen lijken te hebben aan hun tijd op de set, herinnerde Mischa Barton zich de spanning tussen de acteurs.

"Het is een beetje ingewikkeld", zei Mischa in een interview geciteerd door Cosmopolitan, verwijzend naar haar voortijdige vertrek uit de serie aan het einde van het derde seizoen.

"Het begon al vrij vroeg omdat het veel te maken had met het feit dat ze Rachel [Bilson] op het laatste moment toevoegden als - na het eerste seizoen - een reguliere serie en een avondje uit voor iedereen. En een soort van algemeen pesten van sommige mannen op de set voelden zich zo rot."

Volgens de Independent onthulde de maker van de show, Josh Schwartz, dat Mischa, die Marissa Cooper speelde, "een gecompliceerde chemie had met de cast", voordat ze eraan toevoegde dat ze "niet actief probeerde de show te verlaten".

Tate Donovan, die Marissa's vader Jimmy Cooper speelde, beweerde (via de Independent) in 2013 dat tegen het derde seizoen van de show, de kinderen een heel slechte houding hadden ontwikkeld. Ze wilden de show gewoon niet meer doen. Het was behoorlijk zwaar. Ze waren behoorlijk moeilijk om mee te werken.”

De publicatie meldt ook dat Peter Gallagher, een van de oudere acteurs van de cast die Seths vader Sandy Cohen speelde, destijds "discussies" had met de jongere castleden over "hoe men zich zou moeten gedragen".

Kan de cast van 'The O. C.' nog steeds met elkaar overweg?

Er kan wat spanning zijn geweest op de set tussen de vriendschappen, en of die vriendschappen hebben geduurd, verschilt per castlid.

Cheat Sheet bevestigt dat Ben McKenzie en Adam Brody nog steeds vrienden zijn. Ook al was Ben niet uitgenodigd voor het huwelijk van Adam in 2014 met Leighton Meester, alumnus van Gossip Girl, de twee blijven tot op de dag van vandaag vrienden.

Ondertussen onthulde Melinda Clarke, die Julie Cooper, de schurk die de held van de show werd, ook vertolkte dat de meeste castleden toen met elkaar konden opschieten en ze spreekt nog steeds met velen van hen, waaronder Peter Gallagher, Tate Donovan, Kelly Rowan (die Kirsten Cohen speelde) en Adam Brody. Ze liet echter met name Mischa Barton buiten beschouwing.

Melinda is ook duidelijk nog steeds bevriend met Rachel Bilson, aangezien de twee samen zijn verschenen op Rachel's podcast Welcome to The O. C., Bes.

In de podcast reageerde Rachel op de opmerkingen van Mischa Barton over het hebben van negatieve herinneringen aan de set, waardoor fans zich afvragen of de twee echt nog steeds vrienden zijn.

“In een van haar eerste opmerkingen zei ze dat ik op het laatste moment was toegevoegd na het eerste seizoen, wat eigenlijk helemaal onjuist is en niet wat er is gebeurd,” legde Rachel uit.

Er is echter nog steeds hoop dat de twee het met elkaar kunnen verzoenen, zoals Rachel wel toevoegde: "Ik zou eigenlijk graag met haar willen praten om erachter te komen wat haar ervaring was vanuit haar perspectief. Ik zag de dingen een beetje anders, denk ik."

Rachel heeft ook nog steeds een goede verstandhouding met Adam Brody, wat blijkt uit de foto die de twee samen namen toen ze elkaar in 2016 op het vliegveld tegenkwamen.

Heeft een van de castdatums van 'The O. C.'?

De O. C. zat vol stomende momenten en relatiedrama, maar waren er ook romances op de set in het echte leven?

Ja!

Adam Brody en Rachel Bilson hadden een beroemde date in het echte leven voor het grootste deel van de serie, en stopten slechts een paar maanden voordat de seizoensfinale in première ging, waarin hun personages ironisch genoeg in het huwelijksbootje stapten.

Aanbevolen: