Hoe Lucy Lawless echt voelde over het werken met Larry David

Inhoudsopgave:

Hoe Lucy Lawless echt voelde over het werken met Larry David
Hoe Lucy Lawless echt voelde over het werken met Larry David
Anonim

Curb Your Enthusiasm is meesterlijk in cameo's van beroemdheden en fans zien ze graag. Er zijn echt twee soorten cameo's van beroemdheden in de show. Er zijn tijden dat beroemdheden vervormde versies van zichzelf spelen, zoals Rosie O'Donnell, Ricky Gervais, Wanda Sykes of Ted Danson. Dan zijn er de beroemdheden die opduiken en totaal verschillende personages spelen, zoals Elizabeth Banks, Stephen Colbert of Jon Hamm. Beide stijlen van cameo's van beroemdheden kunnen eenmalig of terugkerend zijn. Maar in het geval van Xena: Warrior Princess-ster, Lucy Lawless, was haar cameo eenmalig. Toch was het ongelooflijk memorabel. Maar was ze eigenlijk wel blij met de nuchtere co-creator van Seinfeld? In een interview met TV Emmy Legends deelde ze precies wat haar ervaring was en hoe ze een paar schrijvers van de shows diep beledigde…

Gevraagd worden om een gastrol te spelen op Curb Your Enthousiasme

Zoveel van Larry Davids real-life interacties en observaties van de wereld zijn geschreven in Curb Your Enthusiasm. Zelfs zijn echte haat-liefdeverhouding met Richard Lewis is een belangrijk onderdeel van de show. Dus we vragen ons af of zijn echte beroemdheden dat ook zijn?

We zeggen niet dat Larry iets met Xena had: Warrior Princess-ster, Lucy Lawless, maar we zouden het hem niet kwalijk nemen als hij dat wel deed. In de aflevering van seizoen 6, "The TiVo Guy", viel het personage van Larry David (Larry David) Lucy Lawless echter hard aan… en het was hilarisch.

Hoewel de aflevering volgens IMDb misschien niet tot de beste behoort, had het een aantal memorabele momenten. Dit omvat hoe Larry David Lucy Lawless in de eerste plaats uitvroeg.

"Kijk, ik ben geen coole kerel of zo, oké?" Larry David vertelde het haar in de aflevering, niet lang nadat hij het uitmaakte met zijn vrouw, Cheryl. "Ik ben al twaalf jaar niet op een date geweest. Maar ik zou je tijd graag een paar uur willen verspillen."

Nou, dat is gewoon een hilarische manier om iemand mee uit te vragen!

Dan was er natuurlijk het hele gedoe over Larry die "lange ballen" had, en zelfs de algemene scherts tussen hij en Lucy. Er was chemie. Maar wat vond Lucy ervan?

Volgens een interview met Emmy TV Legends was Lucy opgetogen toen ze werd gevraagd om op te treden en een gastrol te spelen op Curb Your Enthusiasm.

"Ik hou van Larry David en ik was een grote fan van de show", legde Lucy Lawless uit over haar korte cameo in een aflevering in het zesde seizoen.

Ze zei ook dat haar beroemde regel over "Joden in Nieuw-Zeeland" iets was waar ze reclame voor maakte. Natuurlijk is het bijna geheel van de dialoog in Curb Your Enthusiasm niet geschreven. Larry schrijft schetsen voor elke aflevering die ruwe scène-uitsplitsingen bevatten. In deze scène-uitsplitsingen zijn de opzet, opbouw en de uitbetaling van de scène met alle essentiële context die in de dialoog naar voren moet komen om het verhaal vooruit te helpen. De acteurs (waarvan de meesten komieken en improvisatoren zijn) hebben echter de mogelijkheid om die informatie op elke gewenste manier te delen.

Hoewel Lucy Lawless een getrainde acteur is, is ze geen komiek. Dus het is een enorme prestatie dat ze een paar grappige regels krijgt die Larry echt in de uiteindelijke bewerking wilde houden. Zoals Lucy zei in haar interview met Emmy TV Legends, is Larry tenslotte heel specifiek over wat hij uiteindelijk in de show houdt. Hij en zijn drie belangrijkste schrijvers, David Mandel, Alec Berg en Jeff Schaffer.

Hoe Lucy Lawless The Curb Your Enthousiasme Schrijvers en zijn co-ster heeft beledigd

Terwijl ze haar aflevering van Curb Your Enthusiasm aan het filmen was, ging Lucy lunchen met Larry en zijn drie belangrijkste schrijvers, Mandel, Berg en Schaffer. Tijdens de lunch kwam het onderwerp van Sacha Baron Cohen's Borat ter sprake. Lucy vertelde hen hoeveel ze van de film hield, maar absoluut een hekel had aan Sacha's opvolger, Bruno.

"Ik begon te vertellen dat ik Bruno zo haatte… niet de hele tijd door dat ze het schreven," legde Lucy uit."Ik had zoiets van, 'Het zette homorechten 25 jaar terug. Mijn homoseksuele vriend vond het leuk. Maar ik haatte het!' En ze lachten. Ze vonden dat geweldig. Maar toen kon je me gewoon niet de mond snoeren. Ik bleef teruggaan naar alle redenen… 'IK HAAT DIE FILM!' Ik was echt beledigend. En Larry zit er gewoon van te genieten!"

Lucy beledigde niet alleen Larry's schrijvers, maar ze beledigde ook onbedoeld een van zijn co-sterren…

In de aflevering (en in veel andere Curb-afleveringen) uitte Larry zijn afkeer van Ted Danson. Dit moedigde Lucy aan hetzelfde te doen. Maar Ted realiseerde zich dit niet totdat hij een vertoning van de aflevering zag. Volgens Lucy was hij beledigd en ongelukkig dat ze hem blijkbaar niet mocht… ook al was het alleen haar personage in de show.

Gezien het feit dat Lucy zoveel tijd besteedde aan het beledigen van mensen in en rond Curb Your Enthusiasm, is het eigenlijk een verrassing waarom ze niet is teruggevraagd. Larry houdt tenslotte van een beetje beledigende humor.

Aanbevolen: