Inside Michelle Young en Nayte Olukoya's korte relatie

Inhoudsopgave:

Inside Michelle Young en Nayte Olukoya's korte relatie
Inside Michelle Young en Nayte Olukoya's korte relatie
Anonim

Michelle werd een favoriet bij de fans in het seizoen van Matt James van The Bachelor in 2020 nadat ze als een late toevoeging aan de show arriveerde, erin slaagde Matt's aandacht te trekken en tot de seizoensfinale te blijven. Na het chaotische einde van het seizoen, waarbij Chris Harrison uit de gratie raakte en uiteindelijk als gastheer vertrok, noemden de producers Michelle the Bachelorette voor het 18e seizoen van de serie, uitgezonden in de herfst van 2021.

Bachelor-natie keek uit naar Michelle's beurt als de Bachelorette. Haar nuchtere karakter als lerares op een basisschool en voormalig basketballer uit Edina, Minnesota, maakt haar erg populair. Michelle's seizoen eindigde behoorlijk chaotisch. Een deelnemer, Jamie Skaar, begon zelfs geruchten te verspreiden dat Michelle met een andere deelnemer was gaan daten voordat het filmen begon. Uiteindelijk koos ze Joe Coleman, Brandon Jones, Rodney Mathews en Nayte Olukoya als haar laatste vier mannen, waarmee ze geschiedenis schreef door alle vier de finalisten gekleurde mensen te laten zijn. Nayte vroeg Michelle ten huwelijk en alles leek goed voor het paar totdat ze in juni 2022 hun scheiding aankondigden.

8 Michelle Young en Nayte Olukoya sloegen het meteen goed

Nayte viel Michelle vanaf het begin van de show op. Hij was toevallig de eerste man die uit de limo stapte en haar ontmoette, oprecht grappen makend over zijn naam en een indruk achterlaten, genoeg om de felbegeerde 'eerste indruk roos' te verdienen. Naast het krijgen van de eerste roos van The Bachelorette-seizoen, vertelde Nayte ook over zijn familie aan Michelle, en de twee deelden zelfs een kus.

7 Drama tussen de mannen

Het hele seizoen door nam Michelle het op tegen de jongens die drama in huis leken te veroorzaken of er om "de juiste redenen" niet waren." Er was veel klein drama tussen de mannen, waaronder een ruzie over het pizzarestaurant van een man. Andere jongens vielen elkaar aan over hun IQ's en lengte, domme ruzies over zinloos drama. Nayte navigeerde een vrij laag profiel tijdens het huisdrama van het seizoen, terwijl Michelle hield voet bij stuk.

6 Een controversieel seizoenseinde

Zoals met de meeste eindes op The Bachelorette of The Bachelorette, gaat er nooit iets soepel tijdens de laatste aflevering. Michelle had twee geweldige jongens om uit te kiezen: Nayte en Brandon. Haar familie was dol op Brandon omdat ze hem al in een eerdere aflevering hadden ontmoet. Nadat ze Nayte hadden ontmoet, maakten ze hun mening duidelijk aan Michelle en geloofden ze dat Brandon de betere man voor haar was. Michelle had een conflict, maar volgde uiteindelijk haar hart.

5 Het voorstel

De meeste vrijgezellen- en vrijgezellenseizoenen eindigen met een glamoureus voorstel, ook al is het stel meestal maar een paar weken samen. Nayte vroeg Michelle in Mexico ten huwelijk tijdens de aflevering die werd uitgezonden op 21 december 2021. Ze droeg een sprankelende zilveren jurk en de twee zagen er ongelooflijk gelukkig uit aan de rand van het strand. Op Instagram noemde Michelle Nayte haar 'SoulNayte'.

4 De twee waren 'heel erg verliefd' na de show

Een van de grootste tests voor stellen die elkaar ontmoeten op bachelorshows, is uitzoeken hoe ze het in de echte wereld kunnen maken, waar dates minder glamoureus zijn, de relatie minder gestructureerd is en er echte problemen zijn zoals balans tussen werk en leven. Na de finale van The Bachelorette Seizoen 18, uitgezonden in december 2021, waren Michelle en Nayte nog steeds samen, gelukkig en verliefd.

3 Post-Show Life Together

Zes maanden nadat de show was afgelopen, leken Michelle en Nayte erg blij en plaatsten ze foto's van hun vakanties en dates samen. Ze verschenen zelfs op Celebrity Family Feud. Lange afstand bleek echter moeilijk. Het stel kon elkaar niet elk weekend zien en besloot dat ze meer tijd nodig hadden voordat ze gingen samenwonen.

2 Het koppel kondigde hun breuk aan in juni 2022

Michelle en Nayte's breuk kwam zes maanden nadat The Bachelorette klaar was met uitzenden. Michelle maakte de splitsing bekend op haar Instagram-verhaal. Ze wenste het allerbeste voor Nayte en verklaarde dat de twee erg verliefd waren. Michelle meldde ook dat de dag erna ze was gestopt met haar baan als leraar, daarbij verwijzend naar problemen met haar dubbele leven als lerares en als vrijgezel.

1 Heeft Nayte Olukoya Michelle Young bedrogen?

Natuurlijk begonnen er geruchten te stromen nadat Michelle en Nayte hun breuk aankondigden. Nayte ging ongeveer een week na de splitsing op Instagram Live over de situatie. Hij heeft Michelle nooit bedrogen en herinnerde kijkers eraan: "Niet elke breuk hoeft iemand de schuld te geven." Hij voegde er ook aan toe dat het uiteenvallen niet de schuld was van een van hun vrienden. Het werkte gewoon niet voor de twee, ook al probeerden ze het nadat de show was afgelopen.

Aanbevolen: