The Bachelorette': Heeft Chris S. Nayte Olukoya onder de bus gegooid?

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': Heeft Chris S. Nayte Olukoya onder de bus gegooid?
The Bachelorette': Heeft Chris S. Nayte Olukoya onder de bus gegooid?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'The Bachelorette' van 9 november 2021 worden hieronder besproken. Welnu, als de ene slechterik v alt, staat een andere op! Nadat Jamie Skaar de kijkers van The Bachelorette schokte na zijn geruchtentirade, lijkt het erop dat Chris S. hem nu als schurk van dit seizoen het vuur aan de schenen legt. Tijdens de aflevering van vanavond begon Michelle Young aan twee een-op-een dates met zowel Rick als Martin, maar het lijkt alsof haar tijd op het circuit naast Martin vrij snel voorbij is.

Helaas voor Michelle ging haar groepsdate ook niet dienovereenkomstig! Ondanks dat ze tijdens de poëziesessie van vorige week duidelijk maakte dat Young zich het grootste deel van haar leven "ongezien" heeft gevoeld, lijkt het alsof de mannen geen aantekeningen hebben gemaakt, aangezien ze haar aan de zijlijn hebben achtergelaten na hun teddybeerwedstrijd.

Na praktisch genegeerd te zijn door de mannen, uitte Michelle Young haar minachting omdat ze door hen werd genegeerd, maar laat het aan Chris S. over om haar ridder in glanzend harnas te zijn, althans dat dacht hij! Chris nam Michelle apart om haar te laten weten dat een paar mannen misschien het gevoel hebben dat ze haar niet veel aandacht verschuldigd zijn omdat ze haar "in de tas" hebben, zoals hij het uitdrukte. Nou, het lijkt alsof hij Nayte Olukoya uitkoos, en Nayte was er helemaal niet blij mee.

Michelle Young voelde zich ongezien door de mannen

Vorige week namen Michelle Young en de mannen deel aan een poëziesessie waarin ze onthulde dat ze zich het grootste deel van haar leven nogal ongezien voelde. Opgroeien als zwarte vrouw in Minneapolis, Minnesota was niet altijd gemakkelijk voor Michelle, en daar is ze dit seizoen heel open over geweest.

Nou, tijdens de groepsafspraak van vanavond ging Michelle meteen terug naar dat gevoel, en terecht. De Bachelorette kan een achtbaan van emoties zijn, en Young voelt dat nu zeker. Terwijl de mannen probeerden te pronken voor Michelle tijdens de worstelwedstrijd met teddyberen, lijkt het alsof ze haar helemaal vergeten zijn, waardoor Michelle genegeerd en ongezien achterblijft.

Chris S. gooide Nayte onder de bus

Michelle verspilde geen tijd voordat ze haar minachting voor de mannen uitte, waardoor ze bedroefd achterbleven over hoe ze zich gedroegen. Het blijkt dat, mede Bachelorette-deelnemer, Chris S. erin slaagde om tot een eigen conclusie te komen, en het kan een koninklijke averechts effect op hem hebben gehad.

De grondstoffenmakelaar, die niet eens bij de groepscocktaildatum was, beweerde dat Michelle zich ongezien voelt omdat sommige mannen denken dat ze haar al "in de tas" hebben. Chris maakte van de gelegenheid gebruik om dit te delen tijdens de rozenceremonie bij Michelle's aankomst, waarbij hij beweerde dat sommige mannen niet zoveel de behoefte voelen om haar te achtervolgen, omdat ze denken dat ze de overwinning al hebben veiliggesteld, en met sommige mannen bedoelde Chris Nayte.

Na Michelle opzij te hebben geschoven, trok Chris S.gooide Nayte onder de bus en beweerde dat hij eigenwijs is en niet zo veel vecht om Michelle's aandacht als de rest van de groep. Chris onthulde vervolgens aan Michelle dat Nayte zich geen zorgen maakt over wanneer zijn tijd voor een een-op-een date zal komen, aangezien Nayte weet dat het goed op weg is.

Hoewel zijn zelfvertrouwen soms gemakkelijk kan worden aangezien voor arrogantie, is het duidelijk dat Nayte en Michelle een unieke connectie delen, dus het is duidelijk dat Chris deed wat hij kon om die band te beschadigen, maar dat deed het niet werk!

Nayte riep Chris uit omdat hij een "Dweeb" was

Nayte trok Chris S. snel terzijde om te praten over onder de bus gegooid worden, en Chris was niet klaar voor het gesprek. Nadat hij bij Nayte was weggelopen, noemde de inwoner van Winnipeg Chris snel een "dweeb", waarmee hij duidelijk maakte dat hij de rest van de competitie geen vrienden met hem zal zijn.

Fans aarzelden niet om het met Nayte eens te zijn, terwijl ze het gedrag van Chris uitriepen als "kies mij."Nou, ondanks hun fall-out, lijkt het alsof de twee elkaar opnieuw zullen moeten ontmoeten, aangezien Michelle Young een roos uitstak naar zowel Nayte als Chris, Romeo, Will en Chris G. achterlatend op weg naar de deur.

Aanbevolen: