The Bachelorette': Michelle Young en Nayte Olukoya zijn officieel verloofd

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': Michelle Young en Nayte Olukoya zijn officieel verloofd
The Bachelorette': Michelle Young en Nayte Olukoya zijn officieel verloofd
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'The Bachelorette' van 21 december 2021 worden hieronder besproken. Toen werd aangekondigd dat Michelle Young dit seizoen de hoofdrol zou spelen in The Bachelorette, konden fans hun opwinding niet bedwingen. Nadat ze het seizoen ervoor een gebroken hart had gehad door Matt James, was het absoluut tijd voor Michelle om liefde te vinden, en dat deed ze.

Na een tumultueus seizoen van veel ups en downs, verwarring en natuurlijk meer liefdesverdriet, lijkt het alsof Michelle Young haar eindelijk nog lang en gelukkig heeft gevonden. Na haar reis op zoek naar liefde, heeft Michelle officieel "ja" gezegd tegen niemand minder dan Nayte Olukoya, en de twee zijn zeker tot over hun oren verliefd op elkaar.

Hoewel kijkers sceptisch waren over Nayte en Michelle, voornamelijk vanwege Nayte's voortdurende verbintenisproblemen, ging hij van ons allemaal bezorgd maken dat hij niet klaar was voor het huwelijk, tot op één knie gaan zitten - hier is hoe het alles ging naar beneden.

Nayte maakte geen indruk op Michelle's familie

Michelle's laatste twee mannen, Brandon Jones, en Nayte Olukoya waren zeker favoriet bij de fans, maar het lijkt erop dat als het op Michelle's familie aankwam, alleen Brandon opviel als de favoriete. Hoewel Brandon een voordeel had bij het ingaan van de laatste roos, aangezien hij de vader en moeder van Michelle al had ontmoet, lijkt het alsof Nayte veel had waar te maken.

Nou, het blijkt dat hij niet heeft geleverd! Michelle's moeder was het meest twijfelachtig als het om Naytes bedoelingen ging en voelde niet veel emotie van hem komen. Hoewel hij de juiste dingen zei, voelde Michelles moeder het gewoon niet. De familie Young sprak hun gunst uit voor Brandon, maar vertrouwde erop dat Michelle de juiste beslissing zou nemen.

Michelle Young neemt afscheid van Brandon Jones

Ondanks dat de familie van Michelle erg geliefd was, nam Brandon Jones afscheid van Michelle toen ze hem in de aflevering van vanavond afwees. De inwoner van Portland was meer dan klaar om een aanzoek te doen en maakte zijn liefde voor Michelle vanaf het begin duidelijk, maar het was niet genoeg voor Michelle om de twee voor altijd samen te zien.

In een betraand afscheid uitte Michelle haar liefde voor Brandon en beweerde dat hij " altijd een stukje van haar" bij zich zal hebben, maar de twee zijn gewoon niet gemaakt voor het huwelijk. Nadat ze afscheid hadden genomen, onthulde Brandon dat hij het gevoel had dat hij verloofd weg zou lopen in plaats van diepbedroefd, maar dat is het risico dat gepaard gaat met The Bachelorette.

Michelle Young zegt "ja" tegen Nayte Olukoya

Gelukkig voor Nayte kwam zijn nog lang en gelukkig leven tot bloei. Ondanks de discussies die ontstonden over de vraag of Nayte klaar was om te trouwen of niet, wist Nayte bij het kiezen van een ring precies dat hij en Michelle voor elkaar gemaakt waren.

Nadat ze op één knie was gaan zitten met de prachtige wateren van Punta Mita achter zich, vroeg Nayte Michelle ten huwelijk en liet ze het voorstel accepteren met een verbazingwekkend "ja!" Nayte was meer dan opgewonden, "Ik ben op dit moment de gelukkigste man ter wereld, " zei hij na hun verloving.

Hoewel Nayte misschien het gelukkigst was tijdens zijn verloving met Michelle, hield de vreugde daar niet op. Tijdens het After The Final Rose-segment ontvingen Nayte en Michelle een behoorlijk indrukwekkend verlovingscadeau - $ 200.000 voor hun eerste huis! Nu het echtpaar al een aanzienlijke aanbetaling op hun huis heeft, is het duidelijk dat de zaken fantastisch beginnen voor Michelle en Nayte.

Aanbevolen: