The Bachelorette': Michelle Young en Nayte Olukoya zijn nog steeds dol op elkaar

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': Michelle Young en Nayte Olukoya zijn nog steeds dol op elkaar
The Bachelorette': Michelle Young en Nayte Olukoya zijn nog steeds dol op elkaar
Anonim

Ze hebben elkaar misschien ontmoet in een reality-tv-show, maar het lijkt erop dat Michelle Young en Nayte Olukoya's liefde allesbehalve nep is. Het is twee maanden geleden sinds het paar zich verloofde in de seizoensfinale van 'The Bachelorette', en het paar onthulde aan People Magazine dat ze nog steeds heel erg leven in een wolk van verliefde gelukzaligheid.

Young gutste: "Ik word elke dag meer verliefd. Ik had het geluk om op te groeien in een gezin met een gezond huwelijk en ik dacht: ik geef niet op totdat ik dat heb. Hij is mijn persoon. En ik wist niet dat ik op dit niveau kon liefhebben."

Nayte riep uit: 'Ik heb me nog nooit zo gevoeld als voorheen'

Olukoya was het daarmee eens en voegde er liefjes aan toe: "Het is zo natuurlijk voor ons om samen te zijn. Ik heb me nog nooit zo gevoeld als voorheen. Ik ben er helemaal bij!"

Michelle, 28, houdt vol dat de vonken vanaf het begin oversloegen "Nayte en ik hadden altijd een onmiskenbare connectie. Ik dacht: 'Ik zit in de problemen!' Maar zelfs toen ik verliefd werd, wilde ik zeker weten dat het geen verliefdheid was."

Nayte bekende dat op de set van 'The Bachelorette' zeker buiten zijn comfortzone was, maar Michelle maakte het de moeite waard. Hij herinnerde zich het voorstel: "Het was het beste scenario, maar het was ook angstaanjagend."

“Ik had een gesprek met Michelle en ik had zoiets van, ik wil dat je weet dat ik bang ben.' Maar uiteindelijk ben ik nog nooit zo op één lijn geweest met hoe ik over iemand denk.'

“Toen ik mijn ogen sloot en aan de toekomst dacht, zag ik haar naast me. Dus ik was erg zelfverzekerd en comfortabel om op één knie te gaan zitten. En ik ben zo blij dat ze ja zei!"

Sinds de show zijn de tortelduifjes druk bezig met dansen, zingen en gek doen'

De tortelduifjes onthulden dat ze sinds de show bezig zijn met "Dansen, zingen en gek doen."

Sprekend over de praktische aspecten van hun relatie, vertelde Young: "Je kunt al deze gepassioneerde momenten hebben, maar als je in de echte wereld komt, ben jij dan iemand die volhoudt en dingen doorwerkt?"

Toen begreep ik echt de diepte van Nayte. Hij zei dat liefde verandert, maar dat betekent niet dat je minder van elkaar houdt."

Haar partner sloot af met "De show duurt maar zo lang… Nu is het klaar en we zijn gewoon twee mensen die smoorverliefd zijn op deze weg. En we zijn elkaars rots in de branding voor het leven."

Aanbevolen: