Wat deed het productieteam van de Big Bang Theory met de restjes die de cast tijdens scènes had opgegeten?

Inhoudsopgave:

Wat deed het productieteam van de Big Bang Theory met de restjes die de cast tijdens scènes had opgegeten?
Wat deed het productieteam van de Big Bang Theory met de restjes die de cast tijdens scènes had opgegeten?
Anonim

Fans leren nog steeds nieuwe informatie over The Big Bang Theory. De serie had een stiekeme manier om getallen te gebruiken, hoewel dingen niet altijd goed op elkaar aansluiten, zoals de veranderende relatie van Sheldon met katten.

Ondanks wat haperingen in het plot, was het een emotioneel afscheid voor de cast en fans. In dit artikel zullen we de lichtere kant bekijken en onderzoeken wat er gebeurt met het voedsel dat de cast gewoonlijk eet tijdens takes op de show.

Nep-eetscènes waren extreem gebruikelijk tijdens de oerkn altheorie

Gedurende de hele serie zagen we verschillende scènes van de cast die aan het eten was, of het nu in Penny's appartement, Leonard en Sheldon's huis, de Cheesecake Factory of zelfs in de cafetaria was.

Naast Screenrant gaf Raj zelfs enkele tips over hoe hij stiekem nep kon eten, "Nayyar demonstreerde zelfs (via Conan) enkele van de technieken die ze gebruiken tijdens het filmen van een eetscène op The Big Bang Theory. Een van zijn tips was om het voedsel na het nepkauwen terug in de containers te doen."

Volgens een fan op Quora was de show ook erg tactisch met zijn voedselkeuzes. Iets als rijst, dat vaak in de show te zien was, is gemakkelijk weg te werken tussen de opnames door, wat aantoont dat de personages het eten daadwerkelijk consumeren. "Daarom eten ze veel Chinees eten en salades. Ze kunnen voedsel verplaatsen met hun vorken (of eetstokjes) en nooit iets innemen of verwijderen, waardoor ze sneller van nemen naar nemen."

"Je ziet ze niet veel (of geen) hamburgers eten (de meest voorkomende ma altijd in Amerika). Als een acteur in één take van de scène een hap uit een hamburger zou nemen, zouden ze doe het bij elke take opnieuw, omdat beelden van meerdere takes van een lange scène samen kunnen worden bewerkt."

De meeste cast hield de zaak stil, maar Penny ging iets dieper via Instagram.

Kaley Cuoco onthulde dat ze daadwerkelijk haar lunch zou eten tijdens de opnames

Kaley Cuoco onthulde in het najaar van 2018 via IG interessante informatie via IG. Volgens de actrice die de rol van Penny speelt, was het eten niet alleen heel echt, maar toen ze wist dat er een eetscène was, Cuoco zou overdag minder eten.

In deze specifieke clip achter de schermen wordt getoond hoe ze aan het einde van de opname aan het eten is. Ze verklaarde: "Als je ooit wilde weten wat er gebeurt tijdens onze 'diner'-scènes, hier zijn twee video's die de voor en na laten zien. Ik zie altijd af van de lunch als ik weet dat we een eetscène als deze filmen, lol als je kijkt VANAVOND is de geheel nieuwe aflevering van @bigbangtheory_cbs, je zult weten dat ik best tevreden was. Merk op dat onze crew de rekwisieten opruimt en dingen weggooit. De cast gaat verder met hun dag. De scène is klaar. Ik ben ingepakt. Tijd om naar huis te gaan."

Fans genoten van de unieke beelden achter de schermen, maar ze maakten bezwaar tegen de hoeveelheid voedsel die niet werd geconsumeerd, waardoor een heel ander probleem op zich ontstond.

De enorme hoeveelheid overgebleven die onaangeroerd bleef, werd gedoneerd

Fans missen echt niet veel en in het commentaargedeelte van de clip waren Cuoco's volgers niet bepaald enthousiast over al het voedsel dat niet werd geconsumeerd en voor het afval. De terugslag zorgde ervoor dat Cuoco het bericht bewerkte en verklaarde dat de restjes niet werden weggegooid maar in plaats daarvan gedoneerd, met name het voedsel dat onaangeroerd was.

"Ter info dat er de hele dag met voedsel is gegeten, aangeraakt en gewerkt. We bewaren al het voedsel en geven alle niet-opgegeten restjes weg aan het einde van de opnamedagen."

Cuoco hoefde die kwestie echt niet aan te pakken, maar het laat alleen maar zien hoeveel ze om de sitcom geeft. In werkelijkheid was Cuoco op dat moment niet klaar om los te laten en toch praat ze over de mogelijkheid van een herstart in de toekomst. Hopelijk, als er een plaatsvindt, zullen we meer eetscènes hebben!

Aanbevolen: