Brad Pitt kreeg $ 956 en een kopje koffie betaald voor deze hitfilm

Inhoudsopgave:

Brad Pitt kreeg $ 956 en een kopje koffie betaald voor deze hitfilm
Brad Pitt kreeg $ 956 en een kopje koffie betaald voor deze hitfilm
Anonim

In het huidige landschap van de filmindustrie worden echte filmsterren waar velen van ons mee zijn opgegroeid de oude garde, terwijl een groep nieuwere artiesten hun aanspraak op de top begint te maken. Desondanks houden veel van 's werelds grootste sterren nog steeds stevig vast aan hun plek aan de top van Hollywood.

Brad Pitt is al sinds de jaren 90 een grote ster en hij heeft samengewerkt met de besten in de branche, waaronder Leonardo DiCaprio en Quentin Tarantino. Pitt heeft miljoenen verdiend en hij vraagt een flink salaris voor zijn werk. Hij heeft echter een aantal loonsverlagingen ondergaan, waaronder een betaling van minder dan $ 1.000 en een kopje koffie voor een film die meer dan $ 780 miljoen opbracht.

Dus, welke film was het? Laten we eens kijken en zien.

Brad Pitt is een echte ster op de A-lijst

Er zijn niet veel filmsterren op de planeet die hetzelfde soort succes en rijkdom hebben bereikt als Brad Pitt tijdens zijn tijd in Hollywood. Hoewel hij destijds niet meteen een ster was, vond hij uiteindelijk het juiste pad om zichzelf naar de top te brengen en daar te blijven.

Pitts cameo-optredens in kleinere films hielpen hem ervaring op te doen, en hoewel dit geweldig was, deed het hem niets om een ster te worden. Al snel zou hij echter meer tijd op het scherm krijgen, en toen Thelma & Louise eenmaal een hit werden, was Pitt plotseling een hot item.

Vanaf dat moment begon hij grotere rollen te krijgen in films die goed presteerden aan de kassa. Pitt groeide uit tot een ster in de jaren 90, en tijdens de jaren 2000 en daarna bleef hij geweldige optredens leveren in films waar fans nog steeds over zoemen.

Dit soort succes bracht de acteur ertoe om rijker te worden dan zijn stoutste dromen.

Hij heeft een fortuin verdiend

Brad Pitt is al sinds de jaren 90 een enorme filmster en het is geen onbekende voor hem om miljoenen dollars te verdienen voor zijn werk in de film. Nee, de hoofdrol van Pitt in een project garandeert niet dat het een hit wordt, maar het feit dat zijn naam ergens aan verbonden is, voegt zeker waarde en oprechte interesse van filmfans toe.

Pitt zag zijn loon natuurlijk stijgen toen zijn tijd op het scherm toenam. Thelma & Louise is de film die hem op de kaart heeft gezet, maar zijn tijd op het scherm was beperkt en hij verdiende slechts ongeveer $ 6.000 voor zijn optreden. Naarmate de tijd verstreek, zou Pitts salaris met miljoenen dollars stijgen, en tegen de tijd dat de jaren 90 ten einde liepen, had hij bijna $ 20 miljoen per film op zijn naam staan.

Een ster zijn betekende ook dat Pitt kon onderhandelen over de winst voor bepaalde films, en dit hielp hem een fortuin te verdienen. Pitt kon bijvoorbeeld ongeveer $ 30 miljoen binnenhalen dankzij de winst van Ocean's Eleven. Uiteindelijk zou zijn nettowaarde stijgen tot een gezonde $ 300 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Hoewel Pitt sinds de jaren 90 een premium tarief kon rekenen, nam hij eigenlijk niets om in een kaskraker te verschijnen die meer dan $ 780 miljoen opleverde.

Hij maakte eigenlijk niets voor 'Deadpool 2'

Dus, wat was de film die Brad Pitt een minuscuul bedrag betaalde voor zijn optreden?

Tijdens een gesprek met CinemaBlend spraken Rhett Reese en Paul Wernick, die hielpen bij het schrijven van de film, over Pitts loon voor Deadpool 2, dat schrikbarend laag was.

Volgens Reese: "We schoten in ongeveer een half uur. Het was nogal een productie. Het was als een volledige crew voor een half uur, en Brad stemde ermee in om het te doen voor de schaal, plus een kopje En toen was hij heel specifiek over de koffie - zei: 'Ik wil precies deze koffie van Starbucks, en Ryan, ik wil dat je het bij mij aflevert.'"

"En Ryan heeft het afgeleverd", bevestigde Wernick.

Reese zou deze anekdote afsluiten door te zeggen: "We hebben de koffie, Ryan kwam binnen en gaf het aan hem. Het was hilarisch omdat hij een beetje vergeten was dat hij erom vroeg. Het was echt grappig. En toen hebben we schoot het in ongeveer een half uur."

Het is verbazingwekkend om te bedenken dat Pitt, die topdollar heeft opgebracht voor zijn werk op het grote scherm, bereid was een schaal te betalen voor zijn verschijning in Deadpool 2. Nou, schaal en een Starbucks-bestelling, die persoonlijk door Ryan Reynolds moest worden afgeleverd. Gelukkig was Reynolds down en werden de fans getrakteerd op een knipper-en-je-zult-het-mee in de film.

Aanbevolen: