What Happened To Love is het blinde koppel Jarrette Jones en Iyanna McNeely na de show?

Inhoudsopgave:

What Happened To Love is het blinde koppel Jarrette Jones en Iyanna McNeely na de show?
What Happened To Love is het blinde koppel Jarrette Jones en Iyanna McNeely na de show?
Anonim

Het tweede seizoen van Netflix's Love Is Blind was vanaf het begin opmerkelijk. De veranderingen in de castingaanpak van de show zorgden voor een diverse cast, waardoor het tweede seizoen een betere productie was dan het eerste. De show was niet alleen een betere productie, maar voldeed aan zijn doel met twee koppels die door het gangpad liepen tijdens de seizoensfinale. Nu deze koppels nu een jaar na het trouwen de echtscheiding aanvragen, kun je je afvragen of liefde echt blind is.

Love Is Blind alums Jarrette en Iyanna namen het voortouw bij het aankondigen van hun scheiding. Op de show leken de voormalige tortelduifjes het minst waarschijnlijke paar om op het huwelijksschip te varen. Maar het duo navigeerde om het eerste struikelblok om een item te worden. Het nieuws van hun breuk was voor velen verrassend, waardoor fans nadachten over mogelijke redenen voor de breuk.

8 Hoe de relatie tussen Jarrette Jones en Iyanna McNeely begon

Iyanna en Jarrette Kissing Love Is Blind Seizoen 3
Iyanna en Jarrette Kissing Love Is Blind Seizoen 3

Jarrette Jones en Iyanna McNeely zijn een paar kijkers die ze nooit zagen aankomen. Jarrette had eerder gevoelens gehad voor mededeelnemer Mallory Zapata. Toen de zorgconsulent contact had met Iyanna in de pods, was hij open over zijn gevoelens voor Mallory, waardoor het Love Is Blind-aluin als een tweede optie aanvoelde.

Uiteindelijk verbrijzelde de liefdesdriehoek toen Mallory Jarrette's voorstel voor Sal's afwees. Nu Mallory uit beeld was, werd de kust duidelijk voor het paar om voort te bouwen op hun gedeelde band.

7 Jarrette en Iyanna's weg naar het altaar

Jarrette en Iyanna ontmoeten elkaar voor het eerst Love Is Blind Seizoen 2
Jarrette en Iyanna ontmoeten elkaar voor het eerst Love Is Blind Seizoen 2

Met het paar eindelijk op dezelfde pagina, stelde Jarrette Jones de grote vraag, en Iyannna McNeely stemde opgewonden in om voor altijd bij de zorgconsulent door te brengen. Vanaf dat moment ging het snel voor het paar.

Het duo ontdekte dat hun fysieke band net zo sterk was als de emotionele band die hen bij elkaar bracht. In de zomer van 2021 wisselden de Love Is Blind alums huwelijksgeloften uit in aanwezigheid van familie en vrienden.

6 Ze hebben levensstijlaanpassingen gemaakt

Jarrette en Iyanna poseren voor een foto
Jarrette en Iyanna poseren voor een foto

Ontmoeting op de Netflix-datingshow betekende dat het relatietraject van het paar een ander pad volgde. In tegenstelling tot traditionele koppels, was het duo niet geschikt om elkaar voor een langere periode te kennen voordat ze doorgingen naar de volgende fase.

Om dit te verklaren, besteedde het paar veel tijd aan het vinden van een gemeenschappelijke basis, maar het was een strijd om zich aan te passen aan elkaars levensstijl. Voor Iyanna konden de nachten beter rustig thuis worden doorgebracht, maar Jarrette was een nachtkruiper die liever buiten was.

5 Hoe blind naar liefde kijken was, was voor Iyanna McNeely

De gecompliceerde situatie tussen Jarrette en Mallory werd voor Iyanna blootgelegd toen de show in première ging. Hoewel de Love Is Blind-aluin op de hoogte was van het gesprek tussen haar man en Mallory, was ze er niet op voorbereid hoe ongemakkelijk de details haar zouden laten voelen.

Iyanna ging snel voorbij aan het ongemakkelijke gesprek door zichzelf er constant aan te herinneren dat haar man anders was. "Dus toen ik keek, had ik zoiets van, 'Ah, God.' Zoals, het was gewoon zo ongemakkelijk," vertelde ze Ons in een exclusief interview.

4 Jarrette Jones en Iyanna McNeely markeerden een mijlpaal

In juni vierden de Love Is Blind alums hun eerste huwelijksverjaardag. De reality-tv-sterren gingen naar hun individuele Instagram-profielen om elkaar te loven en te reflecteren op hun reis als partners.

In een nu verwijderde post regende Iyanna McNeely lofbetuigingen aan haar man voor zijn inspanningen om hun huwelijk te laten slagen. Jarrette Jones benadrukte de moeilijkheid van het eerste jaar, terwijl hij uiterst dankbaar was voor de onvoorwaardelijke liefde die zijn vrouw hem betoonde.

3 Jarrette en Iyanna waren een opkomend machtspaar

De reality-tv-sterren waren een machtspaar in wording. Het stel was meer dan alleen haarscherpe duidelijke foto's en schattige video's. Jarrette en Iyanna waren favoriet bij de fans in de show, en als gevolg daarvan kreeg het paar een behoorlijke aanhang op hun sociale-mediaplatforms.

De populariteit van de inwoner van Chicago trok hen naar merken om hun producten te promoten. Voordat ze uit elkaar gingen, beïnvloedden ze voor accessoires, badkleding en huishoudelijke producten.

2 Hoe Jarrette Jones en Iyanna McNeely over elkaar voelden

Het is één ding om van je partner te houden, en iets anders om door hem geslagen te worden. Jarrette en Iyanna leken door elkaar geslagen. Een blik op de individuele Instagram-pagina's van het paar was een aanwijzing voor hoeveel waarde ze aan hun huwelijk hechtten.

In hun bijschriften waren de voormalige tortelduifjes altijd vol bewondering voor elkaar. Zelfs na hun aangekondigde splitsing, heeft het paar nog steeds hun foto's op hun individuele pagina's.

1 Het einde van de weg voor liefde is Jarrette Jones en Iyanna McNeely van Blind

Love Is Blind alums Jarrette en Iyanna gaan hun eigen weg. Op 17 augustus 2022, amper enkele maanden nadat ze hun eerste verjaardag hadden gevierd, kondigde het paar hun scheiding aan in een gezamenlijke verklaring op hun individuele Instagram-pagina's.

De aankondiging van hun scheiding kwam als een ruwe schok voor fans, aangezien de meeste inhoud van het paar op liefde wees. Hoewel het communiqué niet expliciet vermeldde wat de problemen waren, liet het voormalige paar doorschemeren dat hun leven verschillende kanten op ging.

Aanbevolen: