Welke 'Friends'-ster studeerde af en werkte vóór roem in de medische industrie?

Inhoudsopgave:

Welke 'Friends'-ster studeerde af en werkte vóór roem in de medische industrie?
Welke 'Friends'-ster studeerde af en werkte vóór roem in de medische industrie?
Anonim

Als een acteur jarenlang in een show speelt, kan het voor kijkers gemakkelijk worden om hem nauw te associëren met zijn personage. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat zoveel mensen opgetogen zijn als ze horen dat de acteurs die bepaalde tv-koppels spelen in het echte leven samen zijn gekomen.

Het kan natuurlijk dwaas lijken om acteurs te associëren met de rollen die ze spelen, aangezien iedereen weet dat ze betaald worden om te doen alsof ze iemand anders zijn. Als mensen echter urenlang kijken naar iemand die zich op een bepaalde manier gedraagt, kan het verrassend eenvoudig zijn om de acteur en zijn personage als één en hetzelfde te beschouwen.

Aangezien Friends een van de meest succesvolle en geliefde sitcoms in de televisiegeschiedenis is, is het logisch dat sommige fans van de show de acteurs van de serie bijzonder nauw associëren met hun rollen. Veel mensen gingen er bijvoorbeeld van uit dat Matthew Perry net als Chandler gemakkelijk in de omgang was. In werkelijkheid was Perry echter soms zo overstuur als een grap die hij maakte tijdens het filmen van Friends mislukte, dat hij het gevoel had dat hij "zou sterven". Evenzo zouden veel Friends-fans geschokt zijn als ze zouden horen dat een van de sterren van de show afstudeerde en kort in de medische industrie werkte voordat ze beroemd werden.

Het familiebedrijf

Tijdens haar Friends-periode bracht Lisa Kudrow het meest excentrieke personage van de show tot leven, Phoebe Buffay. In de handen van een mindere acteur had Phoebe gemakkelijk een cartoonachtige puinhoop kunnen worden waar kijkers niet tegen konden. Gelukkig doordrenkte Kudrow het personage met zoveel empathie, liefde en oprechtheid dat veel Friends-fans de Phoebe van hun groep willen zijn. Dat feit is des te indrukwekkender als je ontdekt dat Kudrows levenspad zo compleet anders was dan haar beroemde personage.

Voordat Lisa Kudrow zoveel vreugde bracht in het leven van Friends-fans overal, had haar familie al een positieve impact op de wereld. De vader van Kudrow is tenslotte een gerenommeerde hoofdpijnspecialist wiens onderzoek heeft bijgedragen aan het begrip van de wereld van die soms slopende aandoening. Gezien de prijzenswaardige rol die Kudrows vader in de wereld had, is het logisch dat Lisa oorspronkelijk in de voetsporen van haar vader wilde treden.

Als jonge volwassene besloot Lisa Kudrow biologie te gaan studeren aan het Vassar College. Na zijn afstuderen ging Kudrow samen met haar vader in de medische industrie werken en zoals ze beschreef toen ze in 2010 de starttoespraak hield op Vassar College, wees alles in Lisa's leven in één richting.

Ik had een baan bij mijn vader die hoofdpijnspecialist was - ja, ik zei 'hoofdpijn'. Hij is nu met pensioen, maar hij was een wereldberoemde hoofdpijnspecialist die voornamelijk onderzoek deed. Ik begon meteen met hem te werken aan een onderzoek naar hemisferische dominantie en hoofdpijntypes. Ik zal niet in details treden, maar het zou kunnen! Het belangrijkste was dat ik op weg was om gepubliceerd te worden en vervolgens naar een afstudeerprogramma te gaan aan een zeer indrukwekkende universiteit die me accepteerde.”

Haar Ware Pad

Gezien het feit dat Lisa Kudrow een beroemde acteur is, moet het natuurlijk vanzelfsprekend zijn dat ze uiteindelijk haar plannen om in de medische industrie te gaan werken opgaf. Wie echter aanneemt dat Kudrow acteur werd omdat ze niet graag haar biologiekennis toepast, heeft het mis. Tijdens Kudrow's eerder genoemde Vassar College-toespraak, legde Lisa uit dat haar acteercarrière begon omdat andere artiesten niet grappig genoeg waren.

“Toen tijdens mijn laatste jaar bij Vassar, toen ik thuis was voor de voorjaarsvakantie, reed ik door L. A. en hoorde een promo voor een sitcom op de radio. Ze speelden hun beste grap uit de show en ik herinner me dat ik in mijn hoofd hoorde: 'Oh god, dat is niet grappig. Ze sloegen de grap te hard, gooi hem gewoon weg, Lisa vergeet niet om hem weg te gooien als je het doet. Waarom moet ik onthouden dat ik een grap moet weggooien? Ik hoef dat niet te onthouden.'”

“En dus verwierp ik het… tot ik afgestudeerd was en met plezier onderzoek deed met mijn vader in de hoofdpijnkliniek en het gebeurde keer op keer en opnieuw. Ik zou naar een sitcom kijken en mezelf horen zeggen: 'Doe dat niet. Doe dat Komedy Walk-gedoe niet zoals deze sitcom-meisjes doen.’ Het werd meedogenloos en ik koesterde het idee om actrice te worden, waarna ik het idee rechtvaardigde met: ‘Weet je, je bent 22, je hebt geen hypotheek, geen man en kinderen - geen verantwoordelijkheden. Je moet dit acteerwerk nu doen.'”

Vanaf dat moment zei Lisa Kudrow dat haar vrienden en familie haar beslissing om door te gaan erg steunden, ook al waren haar studievrienden geschokt. Met behulp van terugblik is het duidelijk dat Kudrow de beste beslissing voor zichzelf heeft genomen.

Aanbevolen: