Je kunt de medische rekening van Hank Schrader van Breaking Bad kopen voor $ 250,00

Inhoudsopgave:

Je kunt de medische rekening van Hank Schrader van Breaking Bad kopen voor $ 250,00
Je kunt de medische rekening van Hank Schrader van Breaking Bad kopen voor $ 250,00
Anonim

Breaking Bad was een van de shows die in de voorhoede stond van de gouden eeuw van de televisie die de wereld momenteel doormaakt. Het werd vijf seizoenen uitgezonden van 2008 tot 2013. De serie is tot op de dag van vandaag nog steeds relevant en heeft een franchise voortgebracht die heeft geholpen om de maker van de show behoorlijk rijk te maken.

De franchise gaat verder met Better Call Saul, een veelgeprezen serie die zich meestal afspeelt vóór de gebeurtenissen van Breaking Bad met een paar scènes die de toekomst in springen. Bovendien blijft Breaking Bad populair genoeg dat er een originele Netflix-vervolgfilm uit 2019 uit voortkwam genaamd El Camino: A Breaking Bad Movie.

Gezien het succes dat Breaking Bad genoot tijdens de eerste run en het feit dat het vervolgen en spin-offs heeft voortgebracht, is het logisch dat de show veel merchandise heeft geïnspireerd. Hoewel veel Breaking Bad-merchandise extreem cool is, hebben echte Breaking Bad-fans met teveel geld te besteden momenteel de kans om een uniek stuk memorabilia te kopen.

De show waar het allemaal mee begon

Toen de pilot van Breaking Bad in 2008 op televisie debuteerde, had niemand die bij de show betrokken was, kunnen weten hoe succesvol de serie zou worden. Ondanks de fascinerende titel van Breaking Bad aanvankelijk teleurstellende kijkcijfers, tegen de tijd dat het tweede seizoen van de show begon, zorgde de sterke mond-tot-mondreclame ervoor dat het een publiek vond. Gelukkig bleef Breaking Bad vanaf dat moment sterke kijkcijfers vinden die een recordhoogte bereikten met de kijkcijfers van het laatste seizoen.

Gericht op W alter White, een natuurkundeleraar op een middelbare school die een illegale substantie produceert en verkoopt na een diagnose van kanker, in eerste instantie wil hij alleen zijn medische rekeningen betalen en een nestje achterlaten. Aanvankelijk aarzelt W alter enigszins om veel van de duistere acts te plegen die zijn nieuwe carrièrepad van hem vraagt. Het duurt echter niet lang of hij begint te genieten van zijn nieuwe rol in de wereld en geniet er zelfs van om enkele van zijn rivalen uit te schakelen.

Bij het ingaan van het laatste seizoen van Breaking Bad was het heel veilig om te zeggen dat de fans van de show extreem hoge verwachtingen hadden gezien de staat van dienst van de serie. Verbazingwekkend genoeg zou kunnen worden gesteld dat de laatste afleveringen van Breaking Bad de verwachtingen van veel kijkers hebben overtroffen, gezien hoe opwindend ze uiteindelijk waren.

Een vrij unieke zwager

Met een van de sterkste ensemble-casts in de televisiegeschiedenis, waren zelfs personages die in slechts een of twee afleveringen van Breaking Bad te zien waren, verrassend meeslepend. Elke poging om alle fantastische ondersteunende Breaking Bad-personages hier op te sommen zou zelfs roekeloos zijn, omdat er niet genoeg ruimte is om ze allemaal te bespreken.

Toen Breaking Bad begon, kon het iedereen vergeven worden te denken dat W alter White's zwager Hank Schrader een eentonig en enigszins irritant personage was. Hank, een DEA-agent die voortdurend grappen maakte die niet in kleur waren, was aanvankelijk niets meer dan een afleiding van ieders favoriete personages, waaronder Jessie en W alter.

Gelukkig werd Hank Schrader in de loop van de tijd een veel interessanter personage om te zien. Getraumatiseerd door een aanval waarvan hij niet wist dat dit de schuld was van zijn zwager W alter, begon Hank's bravoure te haperen en werd hij een veel genuanceerder personage. Tegen de tijd dat het laatste seizoen van Breaking Bad halverwege het laatste seizoen een pauze nam, waren fans ongelooflijk geïnteresseerd om te zien wat Hank vervolgens zou doen.

Een unieke kans

Gedurende het grootste deel van de Hollywood- en televisiegeschiedenis was de kans dat alledaagse fans echte rekwisieten van hun favoriete franchises in handen kregen, bijna nul. Gelukkig hebben de grote studio's zich de afgelopen jaren gerealiseerd dat de rekwisieten die ze vroeger in de prullenbak gooiden echt waarde hebben voor veel fans en zijn ze begonnen ze te verkopen.

Gecreëerd om geld te verdienen aan de bloeiende markt van authentieke rekwisieten die de afgelopen jaren is gecreëerd, verkoopt shopscreenbid.com items met betrekking tot veel te veel shows en films om ze allemaal hier op te noemen. De website heeft bijvoorbeeld niet één, maar twee authentieke Breaking Bad-rekwisieten te koop op het moment van schrijven.

Vermeld als W alter White's Yellow Corrosive Material Sticker en beschikbaar voor $ 250, de eerste van de twee beschikbare items is niet overdreven spannend. Het kan immers gemakkelijk worden aangezien voor een alledaags waarschuwingsbord over corrosieve materialen. Aan de andere kant is het best verbazingwekkend dat Hank's medische rekening van de aflevering "Bullet Points" van seizoen 4 te koop staat. Ook verkrijgbaar voor slechts $ 250, het artikel vermeldt de oorspronkelijke prijs van $ 450, maar blijkbaar heeft niemand de rekening voor die prijs gekocht. Dat feit blaast ons weg omdat dit unieke item de naam van Hank en Marie prominent draagt, zodat het gemakkelijk herkenbaar is.

Aanbevolen: