Cara Delevingne's nieuwe huis is het dubbele waard en we begrijpen waarom

Inhoudsopgave:

Cara Delevingne's nieuwe huis is het dubbele waard en we begrijpen waarom
Cara Delevingne's nieuwe huis is het dubbele waard en we begrijpen waarom
Anonim

De rijken en beroemdheden brengen hun tijd door met doen wat ze willen, en worden rijkelijk beloond voor hun tijd op het werk. Er zijn maar weinig mensen die dit voor elkaar krijgen, en degenen die genieten van dingen die wij gewoon niet doen.

Cara Delevingne, die uit rijkdom komt, heeft naam gemaakt in de publieke belangstelling. Natuurlijk ha alt ze niet altijd de krantenkoppen om de beste redenen, maar ze is er om een bepaalde reden in geslaagd jarenlang relevant te blijven.

Het model en de actrice hebben een fortuin verdiend en haar nieuwste huis is een prachtig stuk werk. Laten we eens kijken naar waar Delevingne zichzelf mee kon trakteren dankzij haar enorme vermogen.

Het was een zware weg voor Cara Delevingne

Als een van de meest herkenbare celebs die er zijn, is Cara Delevingne iemand die miljoenen mensen kennen. Ze heeft succes gevonden in meerdere facetten van entertainment en ze heeft een behoorlijke carrière voor zichzelf opgebouwd.

Delevingne komt van rijkdom, maar ze ging niet alleen maar rondhangen en leven van andermans centen. In plaats daarvan besloot ze haar dromen na te jagen en modellenwerk te gaan doen.

Ondanks het feit dat hij connecties had, was Delevingne niet meteen een succes in het modelleren.

"Echter, haar vroege modellenjaren waren verre van soepel zeilen. Ze werkte eigenlijk een jaar in de industrie voordat ze een betaalde baan kon krijgen, en ze deed twee seizoenen castings voordat ze haar eerste landingsbaan landde show, " Celebrity Net Worth schrijft.

Toen ze eenmaal uitbrak, was ze schijnbaar overal. Modelleren hielp haar voet tussen de deur te krijgen, maar na verloop van tijd profiteerde ze van andere kansen die op haar pad kwamen, met name acteren.

In de wereld van acteren heeft Delevingne een aantal spraakmakende optredens gehad. Ze speelde Enchantress in de DCEU, ze schittert op Carnival Row met Orlando Bloom, en ze begon zelfs in Paper Towns. Dat zijn een aantal solide credits om te hebben, en we denken dat ze de komende jaren aan deze lijst zal blijven toevoegen.

Dankzij haar familie en haar carrière is Delevingne een duizelingwekkend bedrag waard.

Cara Delevingne nadert de nettowaarde van $30 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is Cara Delevingne momenteel maar liefst $28 miljoen waard.

"Dankzij steunbetuigingen met bedrijven als YSL Beauty, Burberry en Tag Heuer is ze een van de best betaalde modellen ter wereld en verdient ze naar schatting $ 9 miljoen per jaar", meldde de site.

Het is opmerkelijk om te zien hoeveel geld ze verdient met alleen modellenwerk. Het helpt zeker dat ze een schat aan naamsbekendheid heeft en kan werken met de grootste merken ter wereld.

Niet alleen heeft de modellering de rekeningen betaald, maar haar acteren heeft haar ook veel geld opgeleverd. Veel exacte cijfers zijn op dit moment niet bekend, maar gezien het feit dat ze met DC en Amazon Prime Video heeft gewerkt, stellen we ons voor dat ze een aantal indrukwekkende loonstrookjes heeft verzameld voor haar tijd op het scherm.

Dankzij het feit dat ze zoveel geld heeft, heeft de ster kosten noch moeite gespaard met haar aankopen. Dit geldt ook voor de prachtige ruimte waarin ze haar thuis noemt.

Cara Delevingne's nieuwe huis is verbluffend

Volgens The Richest: "Het huis in landelijke stijl, gebouwd in 1941, zou volgens CNN in 1987 paus Johannes Paulus II huisvesten en beschikt over prachtig groen en landschapsarchitectuur rondom het huis met Delevingne's Ford Shelby Mustang uit 1966 GT350-H zit op de oprit."

"Een groot zwembad in de achtertuin is omgeven door verschillende chaise longue stoelen, parasols voor schaduw en een blauw-wit gestreepte cabana. Er zijn buiten twee ingegraven trampolines, maar over het algemeen is het buitenlandschap ronduit bedrieglijk in vergelijking met de binnenkant van wat Delevingne beschrijft als iets uit Alice in Wonderland, "vervolgt de site.

Het is een prachtig stuk eigendom en architectuur, en het is er een waar elke ster trots op zou zijn.

Het huis kwam met wat meubels, maar de creatieve Delevingne voegde haar eigen accenten toe aan het huis.

"Ze schilderde, voegde wat nieuwe stoffering toe en voegde een paar dingen toe aan het bestaande decor. Delevingne zei bijvoorbeeld dat de grote kristallen kroonluchter in de woonkamer niet voldeed aan haar creatieve palet, dus voegden ze een discobal met gekleurde lichten, en alles begon als thuis te voelen, "schreef The Richest.

Gezien het feit dat Delevingne de kans krijgt om haar vermogen de komende jaren te vergroten, zal het interessant zijn om te zien wat ze vervolgens gaat doen in onroerend goed. Als ze groter en brutaler wordt dan dit, dan zal iedereen het over haar huis hebben.

Aanbevolen: