De echte reden waarom Maddox Jolie-Pitt koos voor een universiteit in Zuid-Korea

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Maddox Jolie-Pitt koos voor een universiteit in Zuid-Korea
De echte reden waarom Maddox Jolie-Pitt koos voor een universiteit in Zuid-Korea
Anonim

Angelina Jolie en Brad Pitt's zoon Maddox Jolie-Pitt heeft grote plannen voor zijn toekomst.

Maddox Jolie Pitt studeert biochemie

Maddox studeert momenteel aan de Yonsei University in Zuid-Korea en volgt lessen in biochemie, vertelde een bron aan PEOPLE. "Hij werd toegelaten tot andere universiteiten, maar koos voor Yonsei", zegt de bron. “Hij heeft de Koreaanse taal bestudeerd. Hij heeft meerdere keren per week les om zich voor te bereiden.” Op 10 maart 2002 adopteerde Jolie de zeven maanden oude Maddox Chivan uit een weeshuis in Battambang, Cambodja. De insider voegt eraan toe dat hoewel hij ver weg zal zijn van zijn Californische huis, zijn nieuwe school dicht bij de biologische familie in Cambodja ligt."Hij is heel dicht bij zijn broers en zussen en ze hopen allemaal op bezoek", zegt de insider over Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, en de 14-jarige tweeling Knox en Vivienne.

Jolie deed eerder open voor PEOPLE over de universiteitsplannen van Maddox en zei dat ze "niets dan trots" was.

"Ik zou niet blijer kunnen zijn met Mad's keuze voor de universiteit", vertelde ze op 1 april 2020 aan DongA Daily, het belangrijkste mediakanaal van Zuid-Korea. "Het is op dit moment natuurlijk gesloten vanwege de pandemie. Maar hij gaat niet van school. Hij gebruikt de tijd om zich te concentreren op zijn Koreaanse en Russische studies.”

Maddox' keuze om naar een Zuid-Koreaanse school te gaan, komt nadat hij in november 2018 samen met Jolie universiteiten daar bezocht. Moeder en zoon bezochten campussen in Seoul terwijl Jolie in het land was voor een officieel bezoek van de Verenigde Naties Speciaal gezant van de Hoge Commissaris voor Vluchtelingen (UNHCR).

Maddox Pitt Jolie nam time-out van studies om te getuigen in de voogdijstrijd van zijn ouders

Maddox Jolie Pitt getuigde tegen zijn vader Brad Pitt tijdens een vermeende woordenwisseling in een privévliegtuig, meldt The Sun. Jolie diende gerechtelijke documenten in die de Pitt, 58, beschuldigden van huiselijk geweld. In de kranten staat dat zij en hun kinderen bereid zijn om "bewijs en autoriteit ter ondersteuning" te bieden van de claims tegen de Academy Award-winnende ster. In november 2016 werd Pitt vrijgesproken door het Los Angeles County Department of Children and Family Services na te zijn onderzocht wegens vermeend kindermisbruik. De organisatie interviewde de Pitt, Jolie en hun zes kinderen op het moment na het incident met Pitt en Maddox.

In het zwaar bewerkte rapport van 53 pagina's vertelde Jolie haar versie van de gebeurtenissen van de privéjetreis van het gezin op 14 september 2016.. De moeder van zes verklaarde dat Pitt zei dat Maddox "er uitzag als een f Columbine-kind". De Columbine-referentie is die van de Amerikaanse middelbare school waar in 1999 12 kinderen en een leraar werden neergeschoten door twee studenten.

"[Jolie] deed soortgelijke beschuldigingen (over wat er gebeurde tijdens hun vliegtuigrit terug naar de VS) die aan de autoriteiten werden gemeld en grondig werden onderzocht voordat er geen actie werd ondernomen", vertelde een bron die bekend was met de zaak aan In Touch destijds. "Brad is diepbedroefd dat Angelina die weg is ingeslagen", vertelde een insider aan Page Six. “Er is veel emotie over na hun huwelijk. Hij heeft de verantwoordelijkheid genomen voor zijn daden en zijn problemen uit het verleden toegegeven, hij is gestopt met drinken. Het huwelijk was soms erg gepassioneerd en giftig en - net als alle stellen - hadden ze ruzie, maar ook veel goede tijden samen."

Maddox Jolie-Pitt herstelt langzaam zijn relatie met zijn Brad Pitt

Maddox Jolie Pitt heeft naar verluidt een zeer gespannen relatie met zijn vader. Op de vraag of hij dacht dat de Once Upon a Time … in Hollywood-ster hem zou bezoeken aan de Yonsei University in Incheon, Zuid-Korea, antwoordde Maddox: “Eh, daar weet ik niets van … wat er gebeurt. De student onthulde ook of hij dacht dat hun dynamiek in de toekomst zou verbeteren. "Wat er ook gebeurt, gebeurt," zei Maddox.

Tegen februari 2020 was BraddPitt "langzaam" de hekken van Maddox aan het herstellen nadat het vader-zoonduo "een-op-een kwaliteit samen had doorgebracht", vertelde een bron aan In Touch. Pitt was van plan om naar de British Academy Film Awards 2020 te gaan, "maar op het laatste moment hoorde hij dat zijn zoon Maddox terug was in L. A. van de universiteit. Dus Brad gaf prioriteit aan dingen en bleef in de stad om hem te zien.'

Aanbevolen: